Щи бият ли шута на Пелегрини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Щи бият ли шута на Пелегрини

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 ное 2009 11:54

Преждевременната смяна ще е грешка. Има още мачове за първенство и Шампионска лига.
Все пак са на минимална разлика от Барса....загубиха дербито.....ама в това няма нищо ненормално !
Както написаха по горе.....ако се провали в елиминациите на Ш. Л. срещу някой отбор под тяхната класа.....вече може да се мисли за смяна. Ама преди нова година.....това ми се струва налудничево ! Макар, че Перес не е от много нормалните..... :lol:
Този отбор на Реал, е напълно нов напрактика....принципно трябва да мине поне година, за да се види, става ли треньора.....или не.
Но не вярвам някой да го чака Пелегрини 1 година......изостане ли от Барса, и провали ли се в Шампионската лига ( разбирай отпадане преди полуфинал )..със сигурност е пътник !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 ное 2009 11:55

LUDAKIS написа:
Madridist написа:Според мен треньора вчера беше избрал много добра тактика. И паднахме от Барселона, просто, защото те вкараха, а ние - не. Нито нещо са ни мачкали или надиграли. Има бъдеще в този отбор на Мадрид. Нека да дадем време на Пелегрини ;)

Съгласен съм бях доволен от играта атакувахме стреляхме явно малко късмет липсваше + точност :) все пак всеки от тези играчи е свикнал да е ключов за предишния си отбор ии сега като се съберат толкова ключови играчи на едно място е по-трудно да не забравяме че Барселона не са променяли състава от година или две само няколко промени и то не тактически а чисто позиционни смисъл такъв излиза Ето'о влиза Ибрахимович нападател за нападател докъто при Реал се събират нови хора и доста по-трудно аз бих казал че им трябва поне 1г . за да стане този отбор толкова добър колко до пише на хартия :)

+1 :) Пелегрини направи много за 5 години във "Виляреал" и е доказал своите качества, сега просто му трябва време.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

vokoshog
Контакти:

Мнениеот vokoshog » 30 ное 2009 12:30

Пелегрини си е на мястото, а и никой голям треньор не иска да води Реал М след като уволниха Дел Боске два дена след като спечели титлата ;) (Като изключим Капело разбира се, но и той имаше същата съдба)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 ное 2009 12:38

vokoshog написа:Пелегрини си е на мястото, а и никой голям треньор не иска да води Реал М след като уволниха Дел Боске два дена след като спечели титлата ;) (Като изключим Капело разбира се, но и той имаше същата съдба)

Има много вярно в думите ти. Реал като спечели КЕШ-уволниха Дел Боске, като станаха шампиони изгониха Капело. Стига се до абсурда,че Мадрид и да печели и да губи, все се маха треньора Изображение

Потребителски аватар
glarus
Контакти:

Мнениеот glarus » 30 ное 2009 12:56

Един град-един отбор написа:Аз съм твърдо ЗА да се смени ... някой да има основателно обяснение защо смени Роналдо ??? Някой да има основателно обяснение, защо не пусна Раул и Бензема още в началото на мача ... ? Въпроси без отговор ... ;)

Раул го пусна понеже разбрал, че не си е купил билет за мача и да погледа малко. А за Бензема не мога да кажа и аз го харесвам много като футболист но явно треньора си е решил така.

Относно смяната на треньора е много много рано да се говори. Но Пелегрини може и да направи много във Виляреал, но те не са имали 10 големи имена и 2-3-4 звезди. Тези звездните не е лесно да ги научиш на едномислие. Кристиано може и да е добър, но не играе сам. Кака си личи че играе с нежелание. Икер спасява всичко дето може да се спаси и още толкова.

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 30 ное 2009 13:34

Един град-един отбор написа:Аз съм твърдо ЗА да се смени ... някой да има основателно обяснение защо смени Роналдо ??? Някой да има основателно обяснение, защо не пусна Раул и Бензема още в началото на мача ... ? Въпроси без отговор ... ;)

Щото Роналдо беше готов само за 60 минути игра + това ще е много смело да се пусне 2 нападатели и щеше мачът да е със съвсем различен резултат.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 30 ное 2009 13:38

Няма как,ще го уволнят,то е повече от ясно :) Но кой пък ще дойде на негово място 8-) И каква е гаранцията,че и той няма да се издъни

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 30 ное 2009 13:40

Дано на Цайсаткото - строителен бос му дойде акъла в главата и да разбере, че отбор не става за 2-3 месеца. Не става само с харчене, трябва да мине време да се понатрупат лихвите(успехите). Т'ва е!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 30 ное 2009 13:44

Откъде пък знаеш,че на Роналдо не му е станало нещо по време на мач :roll: Може да е почувствал болки,все пак беше колко дни извън терените,по-добре да го изкара от колкото последните 15-20 мин. Реал да играят все едно с човек по-малко 8-) За Раул и бензема имам обяснение за теб-Пелегрини може да е всякакъв,но не РОБУВА на имена.Като не си във форма и като не играеш добре си извън състава и чакаш.Като се раздаваш на тренировки и си поддържаш формата ще играеш ;)

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 30 ное 2009 14:00

След няколко загуби още може и да го махнат.Такива играчи да имаш и да те бият аматьори с 4:0 си е подигравка с клуба.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Реал Мадрид”