Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Пример за родолюбие!
И тук е мястото може би да кажа, че колкото бях разочарован от тъпите прояви на част от феновете, десет пъти повече съм доволен и радостен, а и много приятно изненадан от много по-голямата част фенове, включително червени и сини, които намериха сили въпреки фенски пристрастия и може би понатрупана омраза и неприязън към отбора от Разград, отнел последните години лидерството на отборите им в родното първенство, да поздравят победителите, да им честитят класирането, дори и да ги подкрепят на стадиона! Българи сме все пак, не позволявайте завистта, злобата и низките страсти да надделяват! Ето това е, много ли е?! Мисля, че това си зависи от човека. Прост, ограничен и зъл - омраза и плювни. Разумен, широкоскроен и свестен - доброжелателен и реалист. Това е....
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- MagicMoments
- Контакти:
Iceberg написа:MagicMoments написа:Iceberg написа:GOLEADOR написа:Автора бърка националния отбор с клубния!Армейците подкрепят всеки състезател когато облече националния екип.Кренвиршите да бъдат така добри да не се крият зад националния отбор , те (Лудогорец) не са национална кауза!
Нищо не бъркам аз, а ти вникни по-добре в това, което се опитвам да кажа на такива като тебе. Защото това, което са направили румънските фенове е пример, който трябва да се последва, а не да четеме тук, как давате воля на яда, завистта и омразата си! Опомнете се. И в случая Лудогорец и Моци са споменати само защото са част от примера, но с когото и където това да беше се случило, щеше да е за пример като фенско и човешко поведение.
Патриоте(вероятно си такъв защото Черно Море няма никакви успехи и се радваш когата на гадните шопи им е гадно),пак те питам същия този Моци не призова ли феновете на Динамо за подкрепа,тогава защо скачате на Левски и ЦСКА,че са викали за братските отбори Лацио и Стяуа,а още по-жалкото,е че легендата го направи,заради омразата на Динамо към Стяуа,защото никой в Европа не го ебе за отборчето еднодневка.
Не намесвай моряците тук, умнико! Черно море може да няма кой знае колко изяви в европейските турнири, но когато е участвал, винаги е излизал с чест и гордост от битките там, а не като "евробойците" от последно време, както ти ги нарече - шопски отбори! И още нещо, за твое "успокоение" ще кажа, че винаги, когато Бг отбор играе в Европа, съм го пъддържал и стискал палци за успех. Не правя разлика в такива моменти от шопски или отбор от провинцията, както вие обичате надменно да наричате останалата част от родината ни, извън София! И да, родолюбец съм, без да се изхвърлям и превъзнасям, но жалко е, когато има такива като теб! Които хем не са , хем горят от желание да го покажат на всички. То затова и хората са казали: Колкото по-голяма е простотията, толкова по-трудно е да бъде скрита!
Разстягай си локумите и не ми отговори на въпроса.Моци призовали феновете на Динамо да викат против Стяуа или не.Тогава защо ревеш,че феновете на Левски и ЦСКА не са подкрепили Лудогорец.Всеки в живота си е свободен да подкрепя каквото си поиска,тъй че не виждам защо превъзнасяш Моци в темата пример за родолюбие,същия този дето пак повтарям прозова феновете на Динамо да викат против Стяуа и тука едва ли бе прието като нещо нормално да го каже,ама когато Тройчо излезе и каже,че ще подкрепя Ливърпул срещу Лудогорец и се почва делене на патриоти и хейтъри.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
GOLEADOR написа:Iceberg написа:GOLEADOR написа:Автора бърка националния отбор с клубния!Армейците подкрепят всеки състезател когато облече националния екип.Кренвиршите да бъдат така добри да не се крият зад националния отбор , те (Лудогорец) не са национална кауза!
Нищо не бъркам аз, а ти вникни по-добре в това, което се опитвам да кажа на такива като тебе. Защото това, което са направили румънските фенове е пример, който трябва да се последва, а не да четеме тук, как давате воля на яда, завистта и омразата си! Опомнете се. И в случая Лудогорец и Моци са споменати само защото са част от примера, но с когото и където това да беше се случило, щеше да е за пример като фенско и човешко поведение.
Я пак?Цитирам:"Фенове на Стяуа са причакали звездата на румънския национален отбор и герой на Лудогорец на летището при пристигането на отбора в Атина за мача с Гърция на старта на евроквалификациите."Както казах,феновете на ЦСКА подкрепят всеки футболист който облече националната фланелка.Същото правят и феновете на Стяуа.Кренвирш ли си,моряк ли си,не те знам,но смесваш отношението на феновете към даден клуб с подкрепата за националния отбор!Но до това води атаката на Парахода да препише на клубния си отбор мисия за национална кауза.
Абе какви глупости ми говориш бе пич?! Има ли мач на националния отбор, на който група фенове да не скандира Само ЦСКА или Само Левски! Или пък освирквания на играч от вражеския тим, въпреки, че играят за България в момента?! Лъжа ли?! И там се делите като шугави, като прокажени?! Пак казвам, това е част от агитките ви, явно по-простите, по-крайните, по-невъзпитаните, по... какво още да ти кажа?! Това не важи за голяма част от феновете, но че ги има такива, не ми разправяй бабини девитини?! Такива в една или друга степен ги има и тук и явно ти си един от тях, щом ми се дървиш такъв?! Ходи и реви за когото си искаш, плюй когото щеш, мрази и обиждай опонентите си, но си жалък и такъв ще си останеш.
Автора на темата вероятно има някаква зависимост Домусчиев.Дали е на работа в БМФ или го прави за единия кренвирш си е негова работа.Интересно е,че напада феновете на ЦСКА въпреки,че след победата им (Лудогорец) над Стяуа сички ги поздравиха за успеха.Аз даже ги поздравих и за минималната им загуба от Стяуа,защото това бе голям успех за Лудогорец>След равните им мачове с Дюделанж,Партизан и загубата им в Букурещ не виждах как можеха да измъкнат точка от Стяуа,но те го направиха.За това и ги поздравих.Така е в спорта.Трябва да отдадеш заслуженото на съперника,даже когато си го победил.Но ти (автора на темата) няма от къде да знаеш това.Гледай си заплатата при Домуса и му яж кренвиршите.Това е съдбата ти.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
MagicMoments написа:Iceberg написа:MagicMoments написа:Iceberg написа:GOLEADOR написа:Автора бърка националния отбор с клубния!Армейците подкрепят всеки състезател когато облече националния екип.Кренвиршите да бъдат така добри да не се крият зад националния отбор , те (Лудогорец) не са национална кауза!
Патриоте(вероятно си такъв защото Черно Море няма никакви успехи и се радваш когата на гадните шопи им е гадно),пак те питам същия този Моци не призова ли феновете на Динамо за подкрепа,тогава защо скачате на Левски и ЦСКА,че са викали за братските отбори Лацио и Стяуа,а още по-жалкото,е че легендата го направи,заради омразата на Динамо към Стяуа,защото никой в Европа не го ебе за отборчето еднодневка.
Не намесвай моряците тук, умнико! Черно море може да няма кой знае колко изяви в европейските турнири, но когато е участвал, винаги е излизал с чест и гордост от битките там, а не като "евробойците" от последно време, както ти ги нарече - шопски отбори! И още нещо, за твое "успокоение" ще кажа, че винаги, когато Бг отбор играе в Европа, съм го пъддържал и стискал палци за успех. Не правя разлика в такива моменти от шопски или отбор от провинцията, както вие обичате надменно да наричате останалата част от родината ни, извън София! И да, родолюбец съм, без да се изхвърлям и превъзнасям, но жалко е, когато има такива като теб! Които хем не са , хем горят от желание да го покажат на всички. То затова и хората са казали: Колкото по-голяма е простотията, толкова по-трудно е да бъде скрита!
Разстягай си локумите и не ми отговори на въпроса.Моци призовали феновете на Динамо да викат против Стяуа или не.Тогава защо ревеш,че феновете на Левски и ЦСКА не са подкрепили Лудогорец.Всеки в живота си е свободен да подкрепя каквото си поиска,тъй че не виждам защо превъзнасяш Моци в темата пример за родолюбие,същия този дето пак повтарям прозова феновете на Динамо да викат против Стяуа и тука едва ли бе прието като нещо нормално да го каже,ама когато Тройчо излезе и каже,че ще подкрепя Ливърпул срещу Лудогорец и се почва делене на патриоти и хейтъри.
Виж се сега, колко си прост?! Никога не съм казвал, че трябва да подкрепяте лудите?! Кога съм го казал бе геврек?! Напротив, казвам подкрепяй си когото искаш. Аз говорех за другата крайност, подкрепата на чужд отбор и то на стадиона, да дереш гърло?! Това първо. Второ, не съм давал за пример Моци, то бива да си ограничен, ама... толкова не бива. Дадох за пример феновете на Стяуа и държанието им спрямо Моци, глупендер такъв. Да ти кажа честно, понякога заради такива малоумници като тебе, се спирам да пусна тема, защото или няма да бъда разбран (то акъл трябва за това, понякога и образование

Цитирам:
Румънският защитник е бивш играч на Динамо, а през целия мач в северната ни съседка беше подложен на непрестанни обиди от феновете на Стяуа. Той им го върна по най-добрия начин, като застана на вратата на Лудогорец при дузпите, спаси две, сам вкара една и прати тима си в групите на Шампионската лига.
Линк:http://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/dinamo-bukuresht-puska-vratarski-flanelki-na-moci-295791
След този пост мисля,че темата се изчерпи.Ключ!
Румънският защитник е бивш играч на Динамо, а през целия мач в северната ни съседка беше подложен на непрестанни обиди от феновете на Стяуа. Той им го върна по най-добрия начин, като застана на вратата на Лудогорец при дузпите, спаси две, сам вкара една и прати тима си в групите на Шампионската лига.
Линк:http://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/dinamo-bukuresht-puska-vratarski-flanelki-na-moci-295791
След този пост мисля,че темата се изчерпи.Ключ!
- MagicMoments
- Контакти:
Iceberg написа:MagicMoments написа:Iceberg написа:MagicMoments написа:Iceberg написа:GOLEADOR написа:Автора бърка националния отбор с клубния!Армейците подкрепят всеки състезател когато облече националния екип.Кренвиршите да бъдат така добри да не се крият зад националния отбор , те (Лудогорец) не са национална кауза!
Виж се сега, колко си прост?! Никога не съм казвал, че трябва да подкрепяте лудите?! Кога съм го казал бе геврек?! Напротив, казвам подкрепяй си когото искаш. Аз говорех за другата крайност, подкрепата на чужд отбор и то на стадиона, да дереш гърло?! Това първо. Второ, не съм давал за пример Моци, то бива да си ограничен, ама... толкова не бива. Дадох за пример феновете на Стяуа и държанието им спрямо Моци, глупендер такъв. Да ти кажа честно, понякога заради такива малоумници като тебе, се спирам да пусна тема, защото или няма да бъда разбран (то акъл трябва за това, понякога и образование) или нарочно някой шмекер, някой тарикат ще обърне умишлено нещата в друга плоскост и умници като тебе ще се юрнат там и същината на темата се обезсмисля. В случая е първото
. Чел - недочел, разбрал - недоразбрал и.. пръска тука ли пръска простотии
Айде, остани със здраве. Явно толкова си можеш...
?! Докато малка (за радост) част от наши, явно псевдо фенове (в случая армейски, а в предишни случаи и левскарски) сътвориха куп глупости, като явно подкрепиха чуждите агитки срещу български отбори в евротурнирите (да не говорим, че им навлякоха и наказания
А с това псевдо фенове какво казваш бе еклер.Какви глупости сътвориха псевдо феновете,че подкрепят братски отбори ли ? Аз ти давам пример с легендата,че призова феновете на Динамо за подкрепа,ама това за тебе не са псевдо фенове нали бе.Дано си се сдобил с безплатен билет от Порт Варна за мачовете с Реал и Ливърпул,защото иначе си се минал.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
За всеки умен и разсъдлив човек съм бил ясен, само тея двамата не проумяват и продължават да плюят. Че и опорни точки, на заплата съм бил
, смешници. Аз им говоря и давам за пример свястната и човешка постъпка на тези фенове на Стяуа, те ми отвръщат и дават за пример просташките изяви на друга част от феновете?! За всички нормалномислещи хора във форума стана ясно, кой от нас какъв е, що за стока е, какви постъпки толерира и харесва, как би постъпил.. Точно това беше и идеята ми, с пускането на тази тема. Да подражаваме, да се учим от хубавите и достойни постъпки, а не от простотията, завистта, злъчта и ненавистта по терените, че и извън тях. Случайност е, че се споменава даден играч или даден отбор, просто примера беше такъв в момента, а и случилото се, дадено за пример беше наскоро и е още актуално. С които и фенове да се случи, при каквито и да е обстоятелства, с който и да е отбор и по какъвто и да е случай.. добронамереността, човечността, възпитание и нормални обноски би трябвало да вземат връх, а не идиотизма, злобата, завистта и фенщината!

Айсберг ти май не схвана какво се пише вече месец а ?!
Всеки има прави да си избира който иска отбор и това няма нищо общо с националността.
Един е преценил и вика за Стяуа , а друг за Лудогорец.Личен избор.
А родолюбието ще си проличи на мачовете на националният отбор.
И ще ти кажа защо повечето хора на викат за Лудогорец. Защото не понасят собственика който при всеки удобен скучай се опитва да скубе държавата.
Всеки нормален човек който има представа от игричките на Киро Домусчиев не ги обича и вика срещу тях.Въобще не ми говори , че би трябвало всички да викаме за заводското отборче на Киро Парахода.Това е положение което сам Киро си го изпроси.Нали си чул - Каквото сам си направиш , другите не могат да ги направят.
Всеки има прави да си избира който иска отбор и това няма нищо общо с националността.
Един е преценил и вика за Стяуа , а друг за Лудогорец.Личен избор.
А родолюбието ще си проличи на мачовете на националният отбор.
И ще ти кажа защо повечето хора на викат за Лудогорец. Защото не понасят собственика който при всеки удобен скучай се опитва да скубе държавата.
Всеки нормален човек който има представа от игричките на Киро Домусчиев не ги обича и вика срещу тях.Въобще не ми говори , че би трябвало всички да викаме за заводското отборче на Киро Парахода.Това е положение което сам Киро си го изпроси.Нали си чул - Каквото сам си направиш , другите не могат да ги направят.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
@Iceberg
Как така само ти не разбра,че клубния отбор не е национална кауза.Национална кауза е националния тим.Всеки има право да подкрепя клубен отбор който той харесва.В цял свят е така,но както казах,това няма откъде да го знаеш.За това гледай си кренвиршите и хейтвай по феновете на ЦСКА,друго просто не ти остава.
Как така само ти не разбра,че клубния отбор не е национална кауза.Национална кауза е националния тим.Всеки има право да подкрепя клубен отбор който той харесва.В цял свят е така,но както казах,това няма откъде да го знаеш.За това гледай си кренвиршите и хейтвай по феновете на ЦСКА,друго просто не ти остава.