Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 06 сеп 2014 23:58

Theos написа:
Tommi написа:Най-вероятно няма пари за тия двамата + нападател, затова се налага Гонзо да избира един от тях + нападател.

Нали освободихме Божи, що да няма пари, виждам не са се засилили да взимат Никулае.

На негово място трябва да вземат нападател и явно трима нови ще натежат много на бюджета.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 сеп 2014 23:59

santiliana написа:
Tommi написа:Най-вероятно няма пари за тия двамата + нападател, затова се налага Гонзо да избира един от тях + нападател.

ами да беше махнал Огнянов и Димов и готово...

Кога да ги махнат и как?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 07 сеп 2014 00:05

имаха възможност до преди седмица...Ама те са класа, трябва да разнасят гордо синия екип... ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 07 сеп 2014 00:07

Tommi написа:
santiliana написа:

ами да беше махнал Огнянов и Димов и готово...

Кога да ги махнат и как?

Лесно,така както махнаха Силва,Бру,Туре...Да не би на тия двамата да им са по-големи неустойките та да не може да им скъсат договорите ?

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Мнениеот xxxx » 07 сеп 2014 00:17

И сега харизмата като нищо взима Жужу :!:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 сеп 2014 02:38

А за Пачека има пари?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 07 сеп 2014 08:00

Какви пари трябват за тия 2-мата бе? В Черноморец според вас за колко са играли? Аз се съмнявам да са играли за повече от 3-4к евро, а само Божи86 взимаше тавана от 10к ...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 сеп 2014 08:52

От този Жужу и чеп за зеле не става. Много зле е станал......
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 07 сеп 2014 09:03

Първо, относно Жужу, нямаме никаква представа в каква форма е, поне тези, които не сме присъствали на мача. Така че няма как да кажем става ли. В крайна сметка ако решението на Гонзо е да не вземе човек, който е изостанал яко с подготовката, аз подкрепям. Лично на мен ми е писнало да вземаме такива играчи, дето никаква подготовка нямат, да свалят по 10 кила тука, на фитнесче, на тренировчица, по ку*вички и после да разтрогнат по взаимно съгласие. Ние не сме нито Павел баня, нито пред ПФК-то пише "рехабилитационен център".
Също гледам, че ми се мярка думата Бру тука.... АБЕ, КАК НЕ ВИ Е СРАМ, БРЕ!?!?!? :mrgreen:
Сериозно, не ревете за тоя, че току-виж се върне. Значи, треньорите ни може всичките да са били много некадърни, но това, че на този едно от 20-30 центрирания му беше точно(90% от тях къси), ни треньор може да го научи, нито никой..... А беше казвал, че пасовете му били най-доброто от играта... ХАХАХХХАХАХАХ!
Така че, моля ви!!!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 07 сеп 2014 09:54

modor написа:От този Жужу и чеп за зеле не става. Много зле е станал......

Викаш друго си е Педро-еболата и Огнянов и Крумов точния пас....Сега ще видиш как ще го вземе друг отбор и ще мачка,ама нали господин Инженерев е мн умен.

Върни се в “Левски”