Пловдив празнува !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Re: Пловдив празнува !

Мнениеот Bate_Mitko » 06 сеп 2014 19:41

Перловски написа:
Plovdiv_1926 написа:
rebel написа:Пловдив пранува - София е вече столица на цяла България, а Пловдив един провинциален град. Факт!

Бе аз да ти кажа познавам много софианци влюбени в Пловдив, докато пловдивчани влюбени в София не съм срещал :roll: Пък вие се радвайте, че градът ви се пълни със селяндури и за да стигнете до центъра ви трябва час и нещо.

А аз да ти кажа, това е най-селяндурското изказване.
Стигат до центъра на София селтаците за час и половина, които първото нещо , което правят е да си купят кола или да домъкнат старата си трошка тук.
Да Пловдив е прекрасен град, но с калпави хора.
И последно.
Да си присвоиш Национален празник, чужда история и т.н. е напълно в стила на пловдивчани.Да припомням ли тези на двете райета? :lol:
Честит празник на всички българи!

"Да си присвоиш Национален празник, чужда история и т.н. е напълно в стила на пловдивчани". :o
Ти като пишеш мислиш ли? Защо ли на този ден празнува Пловдив? Къде ли се е случило съединението ? Ако не си ходил на училище поне ползвай интернет уважаеми "столичанино" / в повече / !
Честито на всички българи, а на пловдивчани двойно да ни е честито ! :mrgreen:
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

KGB
Контакти:

Мнениеот KGB » 06 сеп 2014 20:23

Нека всички да сме живи и здрави и да помним, че това е най-българския празник. От нас си зависи всичко! България над всичко!!!

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 06 сеп 2014 20:31

Перловски написа:Да си присвоиш Национален празник, чужда история и т.н. е напълно в стила на пловдивчани.Да припомням ли тези на двете райета? :lol:

:shock: :shock: :shock:

Ти .... слаботоковият пастир, кога килийно училище с поне пети клас "у" твоето село :?: М :roll:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 сеп 2014 21:17

Plovdiv_1926 написа:
rebel написа:Пловдив пранува - София е вече столица на цяла България, а Пловдив един провинциален град. Факт!

Бе аз да ти кажа познавам много софианци влюбени в Пловдив, докато пловдивчани влюбени в София не съм срещал :roll: Пък вие се радвайте, че градът ви се пълни със селяндури и за да стигнете до центъра ви трябва час и нещо.

Майна, не си прав. Значи аз познавам много пловдивчани дошли да живеят в София и почти не познавам софиянец отишъл да живее в Пловдив. А с метрото от Младост до Люлин се стига за 35 минути ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 сеп 2014 21:26

damyanov1963 написа:
Plovdiv_1926 написа:

Майна, не си прав. Значи аз познавам много пловдивчани дошли да живеят в София и почти не познавам софиянец отишъл да живее в Пловдив. А с метрото от Младост до Люлин се стига за 35 минути ;)

Докато София продължава да произвежда половината БВП на страната и този показател да расте, нищо добро не чакай. Накрая София-област ще стигне до Пловдив.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”