futbolqga написа:konvoec написа:Ще има ли вход свободен или великите тактически указания ще трябва да са на закрито?
След малко ще мина през стадиона и ще разпитам, но съм на 99% сигурен, че ще може да се гледа.
Има ли раздвижване?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
futbolqga написа:konvoec написа:Ще има ли вход свободен или великите тактически указания ще трябва да са на закрито?
След малко ще мина през стадиона и ще разпитам, но съм на 99% сигурен, че ще може да се гледа.
TristaNNN написа:3-0 Новият ни чилийски нападач ще ги пори като риби
AN71 написа:TristaNNN написа:3-0 Новият ни чилийски нападач ще ги пори като риби
Брат този чилиеца още от снощи не е при нас, а днес е играл в контрола на Черно море и е вкарал и гол
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
zlatan написа:някой има ли инфо за Никулае нали се писа нещо за него,според мен франсето ще го отпратят,освен ако покаже наистина чудеса,а може и Херо да има пръст с него.Няма ли да г дават в Спорртала мача.
zlatan написа:добре де нали е контрола,що не е пуснал Жужу и Аяр.
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, glarus_ds, Highlander, tmanolov и 59 госта