Сектор Г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сектор Г
Ние никога не сме имали претенции да сме отбор на народа, подъл лъжец. Това си е изцяло ваша комплексарщина, като цяло, всеки нормален човек, т.е. не-левскар, знае че клубен отбор няма как да е отбор на народа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Stahlgewitter написа:Не разбирам защо спорите за неща,които и децата ги знаят.Аз съм на 99% убеден,че красноармейците първи са решили да се казват Левски,ама нашите както винаги държавата им ударила рамо и ги изпреварили.Също така те и само те са "Отбора на народа" и Народа няма никакво право да им отнема това прозвище.Тия песни дето сега ги пеем ние и останалите отбори по света красноармейците са ги пяли,пяли,чечак са им омръзнали.
Това е голата истина,колкото и да ни е неприятно.
Честно казано,името Левски е било "свободно" по времето на създаването на ЦСКА
Отбора на народитЕ си е твоето тимче!
Вие песни не пеете,само някакви мучащи скандирания!
Stahlgewitter написа:Не разбирам защо спорите за неща,които и децата ги знаят.Аз съм на 99% убеден,че красноармейците първи са решили да се казват Левски,ама нашите както винаги държавата им ударила рамо и ги изпреварили.Също така те и само те са "Отбора на народа" и Народа няма никакво право да им отнема това прозвище.Тия песни дето сега ги пеем ние и останалите отбори по света красноармейците са ги пяли,пяли,чечак са им омръзнали.
Това е голата истина,колкото и да ни е неприятно.
Комплексар долен, вие твърдите постоянно, че сте оБора на народа, в същото време твърдите и че всичките фенове на Левски са от София
- Stahlgewitter
- Контакти:
Добре,добре,знаех си аз,че вашите мъки край нямат.Изпразнувайте се утре и съберете някой лев,че ЛупиЙ май пак го е закършил,а може да изпеете и някоя "Авторска" песен ако някой знае 

А какво е това кичозно шарено екипче , с което е Грозньо?!? Или това е снимка още преди да го приберете от маалата? Защото както всички знаят и познават сестра му, Грозньо е класически представител на пловдивските неинтегрируеми малцинства - прост, не образован и нагъл.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Тук модератори няма ли? Във всеки втори пост има обиди и грешно изписване име на отбор... 
[center]1914[/center]
Я ми изброй тия "на всеки два поста" с грешно име на ОТБОР. 
- Stahlgewitter
- Контакти:
ivo55 написа:А какво е това кичозно шарено екипче , с което е Грозньо?!? Или това е снимка още преди да го приберете от маалата? Защото както всички знаят и познават сестра му, Грозньо е класически представител на пловдивските неинтегрируеми малцинства - прост, не образован и нагъл.
При толкова небели играчи при вас го раздаваш расист гледам,мразиш ли си отбора?

Червени_шампиони написа:Кое сте измислили вие бе кавали смешни, били сме крали песни от вас и сме били откраднали името Офанзива. Когато ние започнахме да драскаме из София със спрейове вие още си бъркахте с пръст в задника и пишехте по стените "любчо + тони = секс", смешник.
Боже, Боже....и тоя се гордее с това. Тази държава няма бъдеще с такива като тоя.
Без име написа:Тук модератори няма ли? Във всеки втори пост има обиди и грешно изписване име на отбор...
Тука не ,ама при вас е пълно с цензури-нали сте демократи
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!