Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Мнениеот RedeviL » 05 сеп 2014 21:52

Emmanuel написа:Пълната пародия на УЕФА! Оказа се, че хората там освен корумпирани (справка Легия Варшава) са и расисти! Но нека ви докажа това свое твърдение с факти. Няколко наши фена наричали румънците по време на мача със Стяуа на Национал Арена Букурещ цигани(факт, имаше такива възгласи, не ги одобрявам и не съм бил част от тях, внимавам какво излиза от устата ми както на стадиона, така и извън него) и по тази причина сладуранковците от УЕФА затварят сектор А за мача с Реал Мадрид! Защо? Нима е обидно да наречеш някого циганин? Циганина (не обичам думата ром, циганин е добра дума и в нея няма нищо лошо) е равен по стойност човек на българина, американеца и румънеца например. Та какво обидно има в това да те нарекат циганин. Аз съм българин, но за мен няма разлика между цигани, турци и българи, затова не приемам тези възгласи за обидни. Още повече имайки предвид факта, че поне 40% от онези румънци са си чистокръвни цигани, в което няма нищо лошо. Нашите не им викаха "Тъпи цигани" например, а просто цигани, мен ако ми викат българин на мач в Европа ще се пъча, а не обиждам. Та явно за УЕФА да те нарекат циганин е обидно, което ги прави расисти. Ако съм циганин бих се гордял с произхода си и бих осъдил УЕФА за отношението и. Цирка обаче продължава. Стотина фена на ЦСКА бяха в агитката на Стяуа на реванша и ни викаха "Турци сте!" Не виждам нещо обидно и в това, много голяма част от агитката е съставена от български турци и те също са равни по стойност човешки същества. Нима да си турчин е обидно? За мен не е. За УЕФА обаче да те нарекат турчин е десет пъти по обидно от това да те нарекат циганин, защото затвориха 60 000 стадион на Стяуа за мача им в Лига Европа! Значи ако наречеш някой циганин гърмиш с 6000 сектор, а турчин 60 000. Е не са ли расисти в УЕФА ми кажете. Не само считат някой национални принадлежности за обидни, ами даже ги и степенуват. Циганин 1точка, турчин 10 хахаха. А каква е истината? Всички сме равни по стойност и няма нищо обидно в горните скандирания. Обидни ги правят само предразсъдъците в умовете ни. Затова в УЕФА нека махнат първо предразсъдъците в собствените си умове и после да ми казват "Say no to the racism!" Защото те са расисти, а аз не съм

Да, сигурно вашите са ги наричали точно така, защото думата "циганин" е комплимент и означава нещо хубаво... Ай стига глупости! На теб приятно ли ще ти е някой да те нарече циганин? И само не ми излизай с тезата, че румънците са цигани! Неслучайно след мача ви написах - "циганинът Моци класира Лудогорец в ШЛ!"

Потребителски аватар
avg

Мнениеот avg » 05 сеп 2014 22:02

Голям праз! Важното е, че сме в Шампионската лига и ще играеме с най-добрите, докъто останалите ще си ритат с Зимбру и вафлите Мура :mrgreen: :mrgreen: :)
:)

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 05 сеп 2014 22:13

ronnie написа:
RedeviL написа:
iliyan написа:Опс ! Отиде голямата печалба от билети на Кирето :lol: :lol: :lol: И сега всички близки на шефовете в фирмичките на Кирето не може да гледат мача от сектор А :lol: Язък ! Сега Кирето няма да може да се подмаже на този и онзи и да се направи на велик :lol: :lol: :lol: Шефчетата гледат само от Сектор А :P

А като чета и паскивла на Петричев, все повече започвам да се притеснявам, че накрая всичко това ще рефлектира върху ЦСКА! Още повече, че и тази година се очертаваме единственият реален конкурент на Лудогорец. Атаките ще са под всякаква форма - медийни, насъскване на съдии, плащане на противникови отбори да се хвърлят на кръв срещу ЦСКА и т.н. Колкото и да е богат Домуса, празен Сектор А и то срещу Реал - не е шега работа! А и освен финансовата страна, с това наказание бе оцапан медийния образ на "каузата", който ще лъсне с пълна сила и то в ШЛ!!! А отмъстителен и надменен човек като Домусчиев трудно би преглътнал подобно отношение спрямо неговия отбор. И разбира се, отново ще си го изкара на ЦСКА! Обърнете внимание, че изобщо не засягам темата "кой-крив, кой-прав", че единствената причина за това наказание е селския манталитет и примитивността на неговата публика... Това няма никакво значение, защото отново на топа ще е ЦСКА!

Ние сме на топа вече седма година, имаме огромен опит в тази позиция и вярвам, че и този път ще се справим! Медийте кога не са били срещу конкурентите на олигарха? Съдиите кога не са свирили в полза на олигарха? Олигарха кога не е плащал на трети отбори? Просто няма с какво повече да ни ударят.

...ee сега вече си разкрит, Младенооовв, ревльо :idea: има и още :arrow: пътуваш за Б група, ам още не се усещаш !!!
висша математика:314 :idea:

hartcourt
Контакти:

Мнениеот hartcourt » 05 сеп 2014 22:17

veselinsk написа:Добре, че никога няма да играем с Локото мач от европейските клубни турнири,че глобата можеше да стигне до 1 милярд и затваряне на цял Пловдив :lol:

Няма да ти ма проблем според мен. Тия от УЕФА и ФИФА си ги знаят що за цигани са,и че навсякъде така ги посрещат, затова мисля че ще си затворят очите. :lol:

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 05 сеп 2014 23:40

ELFen написа:
ronnie написа:
RedeviL написа:
iliyan написа:Опс ! Отиде голямата печалба от билети на Кирето :lol: :lol: И сега всички близки на шефовете в фирмичките на Кирето не може да гледат мача от сектор А :lol: Язък ! Сега Кирето няма да може да се подмаже на този и онзи и да се направи на велик :lol: :lol: :lol: Шефчетата гледат само от Сектор А :P

А като чета и паскивла на Петричев, все повече започвам да се притеснявам, че накрая всичко това ще рефлектира върху ЦСКА! Още повече, че и тази година се очертаваме единственият реален конкурент на Лудогорец. Атаките ще са под всякаква форма - медийни, насъскване на съдии, плащане на противникови отбори да се хвърлят на кръв срещу ЦСКА и т.н. Колкото и да е богат Домуса, празен Сектор А и то срещу Реал - не е шега работа! А и освен финансовата страна, с това наказание бе оцапан медийния образ на "каузата", който ще лъсне с пълна сила и то в ШЛ!!! А отмъстителен и надменен човек като Домусчиев трудно би преглътнал подобно отношение спрямо неговия отбор. И разбира се, отново ще си го изкара на ЦСКА! Обърнете внимание, че изобщо не засягам темата "кой-крив, кой-прав", че единствената причина за това наказание е селския манталитет и примитивността на неговата публика... Това няма никакво значение, защото отново на топа ще е ЦСКА!

Ние сме на топа вече седма година, имаме огромен опит в тази позиция и вярвам, че и този път ще се справим! Медийте кога не са били срещу конкурентите на олигарха? Съдиите кога не са свирили в полза на олигарха? Олигарха кога не е плащал на трети отбори? Просто няма с какво повече да ни ударят.

...ee сега вече си разкрит, Младенооовв, ревльо :idea: има и още :arrow: пътуваш за Б група, ам още не се усещаш !!!

Щом съм Младенов ще ти пиша след няколко месеца като пак съм шампион :mrgreen:

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 05 сеп 2014 23:45

Emmanuel написа:Пълната пародия на УЕФА! Оказа се, че хората там освен корумпирани (справка Легия Варшава) са и расисти! Но нека ви докажа това свое твърдение с факти. Няколко наши фена наричали румънците по време на мача със Стяуа на Национал Арена Букурещ цигани(факт, имаше такива възгласи, не ги одобрявам и не съм бил част от тях, внимавам какво излиза от устата ми както на стадиона, така и извън него) и по тази причина сладуранковците от УЕФА затварят сектор А за мача с Реал Мадрид! Защо? Нима е обидно да наречеш някого циганин? Циганина (не обичам думата ром, циганин е добра дума и в нея няма нищо лошо) е равен по стойност човек на българина, американеца и румънеца например. Та какво обидно има в това да те нарекат циганин. Аз съм българин, но за мен няма разлика между цигани, турци и българи, затова не приемам тези възгласи за обидни. Още повече имайки предвид факта, че поне 40% от онези румънци са си чистокръвни цигани, в което няма нищо лошо. Нашите не им викаха "Тъпи цигани" например, а просто цигани, мен ако ми викат българин на мач в Европа ще се пъча, а не обиждам. Та явно за УЕФА да те нарекат циганин е обидно, което ги прави расисти. Ако съм циганин бих се гордял с произхода си и бих осъдил УЕФА за отношението и. Цирка обаче продължава. Стотина фена на ЦСКА бяха в агитката на Стяуа на реванша и ни викаха "Турци сте!" Не виждам нещо обидно и в това, много голяма част от агитката е съставена от български турци и те също са равни по стойност човешки същества. Нима да си турчин е обидно? За мен не е. За УЕФА обаче да те нарекат турчин е десет пъти по обидно от това да те нарекат циганин, защото затвориха 60 000 стадион на Стяуа за мача им в Лига Европа! Значи ако наречеш някой циганин гърмиш с 6000 сектор, а турчин 60 000. Е не са ли расисти в УЕФА ми кажете. Не само считат някой национални принадлежности за обидни, ами даже ги и степенуват. Циганин 1точка, турчин 10 хахаха. А каква е истината? Всички сме равни по стойност и няма нищо обидно в горните скандирания. Обидни ги правят само предразсъдъците в умовете ни. Затова в УЕФА нека махнат първо предразсъдъците в собствените си умове и после да ми казват "Say no to the racism!" Защото те са расисти, а аз не съм

Не знам колко са били в Румъния, но знам, че на мача в София съвсем ясно се чуха скандиранията през телевизора, следователно няма как да са били няколко :!: С останалата част от коментара ти съм съгласен.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 06 сеп 2014 00:00

MagicMoments написа:
Долно уйно написа:Страшното е не, че са наказани, страшното в случая е, че това доставя удоволствие на доста хора, а в същото време е грозно и пошло, тъй като може да е случи на всеки един наш клуб и ми се струва, че ще се получи ефекта на доминото.
Фенове на други отбори ще се организират да ходят на мачове от ЕКТ за да скандират расистки обиди и така да изкарват наказания на клубовете.

Сега са потърпевши Лудогорец, догодина фенове на Мало бучино ще отидат на мач на ЦСКА и ще изкарат наказание на тях и от всичко това абсолютно никой не печели.

Естествено,че е радост.Половин милион по-малко приходи за Агата.Да не би кревиршиджиите(да се разбира "агитката" на Лудогорец хапваща кренвирши) не скандираха бий чорбата по главата,червени боклуци,цигани и мафия.Напълно заслужено наказания,пък тия неутрални да смеят да влезнат на мач на Левски и ЦСКА и така да викат,те нали нямат изградени приятелства с никоя агитка,кой ще ги пусне в гостуващия сектор,а ако го сторят бой,насилие и омраза.Чудо голямо сега ще го видим баровеца извадил 100 000 за билети в сектор А какво ще прави.

1.Наблегни на граматиката господине.
2.Аз и мойте деца гледаме Левски - ЦСКА , защото сме любители на футбола - НЕ сме "ултраси или фенове".
3.Този "баровец" ако ръководеше твоят отбор, какво ли щеше да ти е мнението за него....не ми отговаряй.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 сеп 2014 09:29

k20dan4o написа:Ей там където стъпи чорбар и нищо не никне после. Първо собствената си кочина на какво прилича, а после тръгнали и по други мачове да провокират. Е успяха. Ама само как ще се извиняват на братята си от Стяуа незнам. Бая финансови загуби ще търпят заради чорбарите, а все пак румънците основно се издържат от приходи от ЕКТ. А на Лудогорец санкцията е по-малка от тази на Стяуа защото от УЕФА са преценили, че е реакция на провокацията. И да отидесе да подкрепите Стяуа срещу Динамо Киев и Рио Аве че имате грехове към тях.

Ей там където стъпи селянина и веднага го разкриват!За две години най-накрая успяхте да отидете някъде на гостуване и си показахте простотията!Да отидеш в Румъния да скандираш расистки,да те предупредят и после като домакин пак да го правиш!Накрая даже обвиняваш друг :lol: Ама така е,чувството за безнаказаност към клуба ви се прехвърли и върху феновете!Расисти гадни,изложихте България :twisted: !

iliyan

Мнениеот iliyan » 06 сеп 2014 09:40

avg написа:Голям праз! Важното е, че сме в Шампионската лига и ще играеме с най-добрите, докъто останалите ще си ритат с Зимбру и вафлите Мура :mrgreen: :mrgreen: :)

Нещо си се объркал ;) Ще гледат ШЛ отблизо и без пари :lol: :lol: :lol: А други ще си плащат за да я гледат на стадиона :P :P
И вземи го научи този български :)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

iliyan

Мнениеот iliyan » 06 сеп 2014 12:37

mozart написа:Българският език ти е слабо място, но от таксиджия с пагон толкова! Прочети си поста и виж, че е пълен с грешки. Препоръчвам да се върнеш във втори клас за допълнително обучение. И тъй като съм сигурен, грешките няма да ги откриеш, остава да се посмеем за пореден път с невежеството ти!

[offtopic]Като гледам колко е силно на теб няма за какво да се обиждам :lol: :lol: :lol: Бягай да целуваш ръка на Кирето иначе няма да има билет за теб и семейството ти и ще гледате Лудогорец само по ТВ.Пакети(Транспорт,суха храна и билет) са силно ограничени след затварянето на сектор А за мача с Реал :P :P :P[/offtopic]
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Лудогорец”