Щи бият ли шута на Пелегрини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Щи бият ли шута на Пелегрини

Мнениеот battlestar31 » 30 ное 2009 10:24

Аз съм за на реал му трябва някое сериозно име на тоя етап със тоя толко и как можаха да паднат от барса :evil: май и във шамп лига не се класкирали още на първо място в групата се за 250 милиона евро който пръснаха през лятото за селекция тоя отбор би трябвало да смаже всеки :roll:

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Re: Щи бият ли шута на Пелегрини

Мнениеот tarikat » 30 ное 2009 10:30

Да го махат .Явно не може да подреди звездите си ,както трябва .Ратко Достанич е най-удачния вариант за заместник :!: :!: ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 ное 2009 10:31

Според мен треньора вчера беше избрал много добра тактика. И паднахме от Барселона, просто, защото те вкараха, а ние - не. Нито нещо са ни мачкали или надиграли. Има бъдеще в този отбор на Мадрид. Нека да дадем време на Пелегрини ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 30 ное 2009 10:37

Трябва да се даде шанс на Пелегрини до 1/8 финалите на ШЛ (зависи от съперника), ако Реал се издънят срещу тим под тяхното ниво Пелегрини да си заминава.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 30 ное 2009 10:44

battlestar31 написа:май и във шамп лига не се класкирали още на първо място в групата се за 250 милиона евро който пръснаха през лятото за селекция тоя отбор би трябвало да смаже всеки :roll:
[offtopic]Това каква гаранция е ,че са дали 250 млн и трябва да са първи ? Мачовете с Милан ,ако бяха от следващата фаза бяхте отпаднали.Челси ще ви отстранят 100 % ,Арсенал също мисля ,че ще ви отстранят при евентуален мач м/у двата отбора.[/offtopic]
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 30 ное 2009 11:01

Madridist написа:Според мен треньора вчера беше избрал много добра тактика. И паднахме от Барселона, просто, защото те вкараха, а ние - не. Нито нещо са ни мачкали или надиграли. Има бъдеще в този отбор на Мадрид. Нека да дадем време на Пелегрини ;)

Съгласен съм бях доволен от играта атакувахме стреляхме явно малко късмет липсваше + точност :) все пак всеки от тези играчи е свикнал да е ключов за предишния си отбор ии сега като се съберат толкова ключови играчи на едно място е по-трудно да не забравяме че Барселона не са променяли състава от година или две само няколко промени и то не тактически а чисто позиционни смисъл такъв излиза Ето'о влиза Ибрахимович напададел за напададел докъто при Реал се събират нови хора и доста по-трудно аз бих казал че им трябва поне 1г . за да стане този отбор толкова добър колко до пише на хартия :)
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 30 ное 2009 11:03

Не виждам, какво толкова е станало вчера, че чак да се сменя Пелегрини. За разлика от мача със Севиля, вчера Реал изглеждаше много добре, а не изглеждаха така, все едно са на заколение. А и в тези големи първенства, въобще нямат значение за крайното класиране тези дербита. Реал без да са били Барселона бяха начело, нали?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
bucky_barabata
Контакти:

Мнениеот bucky_barabata » 30 ное 2009 11:26

Еми, що да ни го сминът бе майна? Щи го сменът!

pepsi
Контакти:

Мнениеот pepsi » 30 ное 2009 11:34

На този етап не е необходимо да се сменя Пелегрини.Само се чудя защо не използва Гути.Дали са в някакво противоречие не знам но определено с него Реал е и ще бъде по силен.

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 30 ное 2009 11:45

Аз съм твърдо ЗА да се смени ... някой да има основателно обяснение защо смени Роналдо ??? Някой да има основателно обяснение, защо не пусна Раул и Бензема още в началото на мача ... ? Въпроси без отговор ... ;)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Върни се в “Реал Мадрид”