Щи бият ли шута на Пелегрини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- battlestar31
- Контакти:
Щи бият ли шута на Пелегрини
Аз съм за на реал му трябва някое сериозно име на тоя етап със тоя толко и как можаха да паднат от барса
май и във шамп лига не се класкирали още на първо място в групата се за 250 милиона евро който пръснаха през лятото за селекция тоя отбор би трябвало да смаже всеки 
Re: Щи бият ли шута на Пелегрини
Да го махат .Явно не може да подреди звездите си ,както трябва .Ратко Достанич е най-удачния вариант за заместник

Според мен треньора вчера беше избрал много добра тактика. И паднахме от Барселона, просто, защото те вкараха, а ние - не. Нито нещо са ни мачкали или надиграли. Има бъдеще в този отбор на Мадрид. Нека да дадем време на Пелегрини 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Трябва да се даде шанс на Пелегрини до 1/8 финалите на ШЛ (зависи от съперника), ако Реал се издънят срещу тим под тяхното ниво Пелегрини да си заминава.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
[offtopic]Това каква гаранция е ,че са дали 250 млн и трябва да са първи ? Мачовете с Милан ,ако бяха от следващата фаза бяхте отпаднали.Челси ще ви отстранят 100 % ,Арсенал също мисля ,че ще ви отстранят при евентуален мач м/у двата отбора.[/offtopic]battlestar31 написа:май и във шамп лига не се класкирали още на първо място в групата се за 250 милиона евро който пръснаха през лятото за селекция тоя отбор би трябвало да смаже всеки
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Madridist написа:Според мен треньора вчера беше избрал много добра тактика. И паднахме от Барселона, просто, защото те вкараха, а ние - не. Нито нещо са ни мачкали или надиграли. Има бъдеще в този отбор на Мадрид. Нека да дадем време на Пелегрини
Съгласен съм бях доволен от играта атакувахме стреляхме явно малко късмет липсваше + точност
Не виждам, какво толкова е станало вчера, че чак да се сменя Пелегрини. За разлика от мача със Севиля, вчера Реал изглеждаше много добре, а не изглеждаха така, все едно са на заколение. А и в тези големи първенства, въобще нямат значение за крайното класиране тези дербита. Реал без да са били Барселона бяха начело, нали?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- bucky_barabata
- Контакти:
Еми, що да ни го сминът бе майна? Щи го сменът!
На този етап не е необходимо да се сменя Пелегрини.Само се чудя защо не използва Гути.Дали са в някакво противоречие не знам но определено с него Реал е и ще бъде по силен.
- Един град-един отбор
- Контакти:
Аз съм твърдо ЗА да се смени ... някой да има основателно обяснение защо смени Роналдо ??? Някой да има основателно обяснение, защо не пусна Раул и Бензема още в началото на мача ... ? Въпроси без отговор ... 
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!