Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид
Иначе наказанието на Стяуа е доста странно. Отнасят го заради скандирания: "Турци сте". Това въобще някаква обида ли е за феновете от Разград?

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- Балкански Орел
- Контакти:
Значи по логиката на УЕФА да си турчин е обида.Значи следователно логически излиза, че УЕФА са расисти, щом определя "Турци сте" като обида.

[center]Levski & Lazio[/center]
Аз расизъм не виждам! Румънците са си цигани, а в Разград са си турци, просто не знам как се самоопределят или дали се срамуват от този факт?! А УЕФА излезе с поредното си некомпетентно решение!
Ако румънците са цигани, значи и ние сме цигани. Можеш ли да ми обясниш с какво румънците са повече цигани от нас.
- Балкански Орел
- Контакти:
dido1302 написа:Аз расизъм не виждам! Румънците са си цигани, а в Разград са си турци, просто не знам как се самоопределят или дали се срамуват от този факт?! А УЕФА излезе с поредното си некомпетентно решение!
Ако румънците са цигани, значи и ние сме цигани. Можеш ли да ми обясниш с какво румънците са повече цигани от нас.
Пусни си Тараф ТВ след това Планета и ще разбереш.

[center]Levski & Lazio[/center]
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Много са смешни хората, които се нас*аха от кеф при тази новина. Да, Домусчиев ще вземе по-малко пари, но каква е файдата от това за другите отбори, чийто фенове изпаднаха във възторг?
И още нещо, което според мен е по-важно от това какъв ще е ефекта за Домусчиев: това значи, че по-малко хора, желаещи да видят Реал Мадрид на живо ще могат да го направят. Всякакви фенове, на всякакви отбори.
Като цяло доволни са предимно хора, които или нямат намерение да идат на мача или смятат да бъдат в друг сектор. И сред тези, които няма да са там много от тях биха искали, само дето не могат да си го позволят. И сега разправят наляво и надясно, че няма да видят Реал на живо "щото не смятат да плащат на Агата".
И накрая: мяркат се намеци или дори обещания, че ще бъдат изкарвани нови наказания от фенове на друг отбор. Това може да създаде кофти практика, която да рефлектира върху всички български отбори. Представете си ако идеята бъде приета като традиция от фенове на ЦСКА и Левски или Ботев и Локо Пловдив какво ще стане? Двата отбора ще отнасят наказание след наказание докато накрая знам ли, току виж на УЕФА и скимне да изхвърли някого от ЕКТ.
Между другото много червени фенове тук не осъзнават, че с дебилизма си са изпросили наказание и за отбора, който ходиха да подкрепят - Стяуа (да ти имам подкрепата). Между другото.. колко от тях се възползваха от офертата за безплатен вход срещу условието да викат за Стяуа?
Колкото до това дали наказанието е адекватно .. не знам. А и в случая не може да се каже, че УЕФА е наказала само едните, правилно или не удара е в носа и на двата участника в мача.
И още нещо, което според мен е по-важно от това какъв ще е ефекта за Домусчиев: това значи, че по-малко хора, желаещи да видят Реал Мадрид на живо ще могат да го направят. Всякакви фенове, на всякакви отбори.
Като цяло доволни са предимно хора, които или нямат намерение да идат на мача или смятат да бъдат в друг сектор. И сред тези, които няма да са там много от тях биха искали, само дето не могат да си го позволят. И сега разправят наляво и надясно, че няма да видят Реал на живо "щото не смятат да плащат на Агата".
И накрая: мяркат се намеци или дори обещания, че ще бъдат изкарвани нови наказания от фенове на друг отбор. Това може да създаде кофти практика, която да рефлектира върху всички български отбори. Представете си ако идеята бъде приета като традиция от фенове на ЦСКА и Левски или Ботев и Локо Пловдив какво ще стане? Двата отбора ще отнасят наказание след наказание докато накрая знам ли, току виж на УЕФА и скимне да изхвърли някого от ЕКТ.
Между другото много червени фенове тук не осъзнават, че с дебилизма си са изпросили наказание и за отбора, който ходиха да подкрепят - Стяуа (да ти имам подкрепата). Между другото.. колко от тях се възползваха от офертата за безплатен вход срещу условието да викат за Стяуа?
Колкото до това дали наказанието е адекватно .. не знам. А и в случая не може да се каже, че УЕФА е наказала само едните, правилно или не удара е в носа и на двата участника в мача.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Голяма мъка!
Ама още по-голяма мъка е, че много се акцентира със снимката на тримата турци и "Turk telekom"!

Но реално и пропорционално погледнато, турците в София и Пловдив са доста повече, отколкото в Разград, Шумен и Търговище взети заедно, погледнато като процент на населението...

Но реално и пропорционално погледнато, турците в София и Пловдив са доста повече, отколкото в Разград, Шумен и Търговище взети заедно, погледнато като процент на населението...
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!
- mertezaker
- Контакти:
dido1302 на 05 Сеп 2014 18:18
Аз расизъм не виждам! Румънците са си цигани, а в Разград са си турци, просто не знам как се самоопределят или дали се срамуват от този факт?! А УЕФА излезе с поредното си некомпетентно решение!
Статистически данни не мога да ти предоставя, но ако си ходил в Румъния или познаваш румънци, би трябвало да си наясно. Иначе май си прав, че ще дойде време да правим сравнения коя е по-циганска държава...И все пак решението на УЕФА си е малоумно отвсякъде! Ако на мач срещу националния отбор на Турция се скандира "Турци сте" това какво е???
Не съм съгласен с обвинението, че едва ли не фенове на ЦСКА са изкарали обвинението на Стяуа. Първо: защото е имало обиди срещу чернокожи футболисти на Лудогорец от румъснки фенове и второ: наказанието за отбора на Стяуа е толкова сурово, защото расистките обиди са рецедив за техните привърженици.
Последна промяна от RedeviL на 05 сеп 2014 18:38, променено общо 1 път.
fen-fen написа:И кое не е вярно бе жалък!? Викахте ли турци сте? Викахте ли!? Викате ли го всеки път!? Тая ваша наглост има ли граници!?
И откога "турци сте" е обидно и расистко? Ако някой ми вика "българи сте" аз няма да се обидя, а на викове "турци сте" не бих обърнал внимание, защото не се отнасят за мен.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
- Долно уйно
- Контакти:
mertezaker написа:dido1302 на 05 Сеп 2014 18:18
Статистически данни не мога да ти предоставя, но ако си ходил в Румъния или познаваш румънци, би трябвало да си наясно. Иначе май си прав, че ще дойде време да правим сравнения коя е по-циганска държава...И все пак решението на УЕФА си е малоумно отвсякъде! Ако на мач срещу националния отбор на Турция се скандира "Турци сте" това какво е???
Да скандираш "Турци сте" в Турция не виждам как някой ще се засегне, а и какъв е смисъла да се прави.
Тези скандирания имат обиден характер в България с оглед историята в годините назад.
Все едно да скандираш на немски отбор, че са еврей.
Между другото делегата на мача е бил германец.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan