Лудогорец с подкрепа по-голяма от на национален отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Re: Лудогорец с подкрепа по-голяма от на национален отбор?

Мнениеот никки1912 » 05 сеп 2014 17:18

rebel написа:След помията , която изсипаха срещу Берое за купата, как мислиш в Ст.Загора , дали се кефят на лудогорец. Те и тези от Ботев Пд, подкрепяха лудогорец, ама след суперкупата, дали не са си променили отношението към разградци!?
Ние отношението си го променихме отдавна още след мача за първенство в Разград където ни рязаха повече даже и от вас. А мача за суперкупата само ни накара да ги намразим повече. Другата седмица идват на базата ще видят те голямо посрещане. Ще видят как се отваря адът за тях. :twisted:
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 сеп 2014 17:57

Хората искат да гледат красив футбол.Лудогорец им го предоставят.Защо да ходят повече хора тогава.Кво играят националите.2-3 мача добри да си вирнат човките и после все нещо не им достигнало...ама иначе играли супер силно.Аиде стига.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 05 сеп 2014 18:02

bez-nick написа:Мислите ли, че вече Лудогорец се превръща в любимец на неутралния фен с изключение на злобните фенове на комунистически цецека и лецки, на които Лудогорец им отне много неща и е нормално да се комплексират!На стадиона, когато играе националния отбор едва се събират 10 000 неутрални фенове и по 300 лумпени от двата бейзболни сектора, които си скандират цецика и лецки, вместо ''турци сте'' от сектора за гости, когато Лудогорец играе, към своите братя българи.

Не се заблуждавай, болшинството ще бъдем на стадиона заради Ливърпул и Реал Мадрид, а не заради...националната кауза
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 сеп 2014 18:33

naziata написа:Няма как да е с по-голяма подкрепа от националите!Това,че националите не се радват на подкрепа в София, не значи че ако играят в Пловдив,Стара Загора или Благоевград стадионите няма да са пълни.Мисля, че темата е за ключ.

И кои са тези стадиони в изброените от теб градове, които отговарят на изискванията на УЕФА, че аз нещо не се сещам?!... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 сеп 2014 18:55

Няма как БГ фена да е фен на отбор в който българи са малцинство.
Всеки истински българин се кефи на националният отбор , ЦСКА и Левски защото успехите са постигнати от българи.
Още помня онова лято когато децата по улицата викаха
Аз съм Стоичков,Аз съм Балъков,Аз съм Лечков

Не искам да виждам как едно малко дете ще вика , че е Моци. Защото за мен този още в групите на ШЛ ще бъде разкрит от Ливърпул , Реал и Базел.
И тогава никой няма да си спомня за Моци и ще остане само смешната трибуна в Разград и след 20г ще ми е интересно как ще обясняват на наследниците си защо тази трибуна не е кръстена на български футболист , а не някакъв смотан фла.Забравете , че Лудогорец имат повече фенове от националният отбор.
Горе-долу имат фенове колкото Локо Сф или Славия :lol: Просто защото са от Разград , а там футбола никога не е бил на почит.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 05 сеп 2014 19:05

Това, че ходят повече хора, не значи, че имат повече фенове.
Фен (или привърженик, защото това е българската дума) на даден отбор можеш да се наречеш, когато след загуба на отбора си, пак си с него, а не като се правиш на велик , точно след като са победили. Ясно е, че привърженици се печелят с победи, но когато Лудогорец е зле (защото всичко си има и край) ще броим колко фенове има

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 05 сеп 2014 19:11

hristov25 написа:Да пускаш тема в която, да натрапваш мнението, че клубен отбор е по-харесван от националния отбор на собствената ти държава си е...

Нали не си мислиш,че рязаните карабини ги е еня много за Българския национален отбор ?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 сеп 2014 19:12

Най-нормалното нещо е Лудогорец да бъде многократно повече подкрепян от националното отборче.Шампионите от Разград са гордост за цяла България а националният ни отбор е абсолютен срам.Факт.

Потребителски аватар
Eeyore
Контакти:

Мнениеот Eeyore » 05 сеп 2014 19:43

sandi74 написа:Най-нормалното нещо е Лудогорец да бъде многократно повече подкрепян от националното отборче.Шампионите от Разград са гордост за цяла България а националният ни отбор е абсолютен срам.Факт.

Това беше най-тъпия коментар, който някога съм чел в този форум :o

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 05 сеп 2014 19:49

Не, че е по темата, ама covini пак е спрял хапчетета :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - Свят”