Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Мнениеот RedeviL » 05 сеп 2014 16:36

ronnie написа:
RedeviL написа:
ronnie написа:
IvailoRz написа:Ами аз съм съгласен ,че е жалко за нормалните привържаници ,които идват в гостуващия ама .... да си изкоренят изметта от агитките .. Онея другите като дойдоха почнаха да клатят решетките в опит да ги изкъртят , другия пък бутна камерата с пръта от знамето .... абе маймунски изпълнения ... кога ще стигнем нормалните обстановки като в Англия незнам . Сами трябва да си изгоните лумпените измежду вас според мен . Както казах , като направят стадиона съм сигурен ,че сектора няма да има нищо общо . По - скоро ще е такъв като в Ловеч , въпреки че и там не липсват подобни изпълнения .

Ааа да, ма разбира се :mrgreen: Аз затова плащам данъци, за да полицаите си чешат голите темета, докато аз гоня... всъщност знаеш ли за какви хора става на въпрос? Ако не офицялно те каня ти да се опиташ да ги изгониш, но сам ще си поемеш после лечението :mrgreen:

Те, ако само си чешеха плешивите темета - "иде-дойде".. От ония случай, на мача между ЦСКА и Лудогорец, цялата полиция в Разград (отговяряща за реда преди и по време на мачове) е инструктирана от местния феодал да събува, джоби, провокира и щави агитката на ЦСКА.

Това не може по никакъв начин да изгони тези, които правят зулумите. Напротив, те озверяват още повече. Но олигарха си е отмъстителен, за него не е важно да има реален резултат, а да им е гадно на тези, които са го провокирали.

Именно. Отмъстителният му почерк си пролича още при самите действия на ММА бойците с жълти потници.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 сеп 2014 16:38

Не мога да разбера откъде у вас е цялото това злорадство. Айде, цесекистите ги разбирам, и мен да ме лупат толкова пъти и да нямам победа над Лудогорец и аз ще озлобея към тях, ами другите?
Факт е, че за пореден път ставаме за резил пред света :!: Сега вместо UEFA.COM да пише интересни и обстойни статии за развитието, израстването и възхода на Лудогорец, та белким някой западняк прочете нещо хубаво за България, ще четем "Българите са расисти".
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 05 сеп 2014 16:38

Боже ,Боже... :mrgreen: Доживях любителите на кренвирши да докарат наказание на Домуса.ИзображениеИзображениеИзображение
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 05 сеп 2014 16:39

slash1912 написа:Нали феновете на каузата бяха културни чичковци и лелки с деца на стадиона :o Сега се оказа,че имало расисти :lol:

Остей. Пък стяуа са ги накзали за 50 000 европ и 1 мач за раситки обиди на български :)

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 сеп 2014 16:42

bastuna2003 написа:
Долно уйно написа:
ronnie написа:
Долно уйно написа:Сектора им за гости е перфектен, тъй като в него наистина ходят маймуни, а не хора.

Чудете се после защо не ви уважаваме, палячовци :roll:

В коя нормална страна в секторите за гости няма седалки, решетките са като в Гуантанамо и т.н.?
Тези неща са присъщи единствено за живи същества различни от човека.
Защо Левски и ЦСКА не си играят дербито на клубните стадиони?
За маймуни, маймунски условия.

Хахаха, да знаеш, че палачинката се обръща. Помни ми думите. Събрахте много негативи и ще си берете плодовете с все по-големи кошници.
Сега съм убеден, че ще докараме още някое наказание срещу Реал Мадрид :lol:

баце нужно ли е да обяснявам като на малоумен, че не съм фен или привърженик на Лудогорец?
Коментирам дадени неща според моята гледана точка.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 05 сеп 2014 16:44

TristaNNN написа:Не мога да разбера откъде у вас е цялото това злорадство. Айде, цесекистите ги разбирам, и мен да ме лупат толкова пъти и да нямам победа над Лудогорец и аз ще озлобея към тях, ами другите?
Факт е, че за пореден път ставаме за резил пред света :!: Сега вместо UEFA.COM да пише интересни и обстойни статии за развитието, израстването и възхода на Лудогорец, та белким някой западняк прочете нещо хубаво за България, ще четем "Българите са расисти".

Е лъжа ли е ?
Хайде стига сме си затваряли очите ,почти не минава мач без расистки обиди в родното първенство.Свастиките също не са рядкост !
А тая декларация е мега гнусна ! От УЕФА наказват отбора на домусага,а те пак ЦСКА са виновни ,а бе ей !
Последна промяна от percival на 05 сеп 2014 16:46, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 05 сеп 2014 16:44

Тоя домуса колко е лош бе, за 5 минути да им остави устите празни от към пица и напитки и тия да му докарат наказание. Да се знае в бъдеще да има кетъринг ежеминутно за всички фенове на каузътъ на kleta majka bulgaria.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 05 сеп 2014 16:45

TristaNNN написа:Не мога да разбера откъде у вас е цялото това злорадство. Айде, цесекистите ги разбирам, и мен да ме лупат толкова пъти и да нямам победа над Лудогорец и аз ще озлобея към тях, ами другите?

Tрудно е за разбиране а и на кого да обясниш? На пуберите ли? Тоя форум се е превърнал в класна стая на 5-ти клас. С жалки човечета не ми се спори пък и няма смисъл! То си знае неговото...........
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 сеп 2014 16:45

Вие, щото си ги лупате редовно и случайно не ви отмъкнаха една титла под носа в 12 без 5, та голяма обич между вас - за чудо и приказ! :mrgreen:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 сеп 2014 16:47

fen-fen написа:

Tрудно е за разбиране а и на кого да обясниш? На пуберите ли? Тоя форум се е превърнал в класна стая на 5-ти клас. С жалки човечета не ми се спори пък и няма смисъл! То си знае неговото...........

Кво има да се спори толкова!? Човекът над теб ви пита - лъжа ли е? Аз ли виках "цигани" на румънците или вие?

Върни се в “Лудогорец”