veselinsk написа:Добре, че никога няма да играем с Локото мач от европейските клубни турнири,че глобата можеше да стигне до 1 милярд и затваряне на цял Пловдив

Самата истина!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
veselinsk написа:Добре, че никога няма да играем с Локото мач от европейските клубни турнири,че глобата можеше да стигне до 1 милярд и затваряне на цял Пловдив
LOKOMAN написа:И откога циганите са отделна раса ? Или аз съм много зле с географията.
kiselec написа:Явно са пропуснали да дадат кремвирши на хората от UEFA !!!
IvailoRz написа:ronnie написа:IvailoRz написа:Ами аз съм съгласен ,че е жалко за нормалните привържаници ,които идват в гостуващия ама .... да си изкоренят изметта от агитките .. Онея другите като дойдоха почнаха да клатят решетките в опит да ги изкъртят , другия пък бутна камерата с пръта от знамето .... абе маймунски изпълнения ... кога ще стигнем нормалните обстановки като в Англия незнам . Сами трябва да си изгоните лумпените измежду вас според мен . Както казах , като направят стадиона съм сигурен ,че сектора няма да има нищо общо . По - скоро ще е такъв като в Ловеч , въпреки че и там не липсват подобни изпълнения .
Ааа да, ма разбира сеАз затова плащам данъци, за да полицаите си чешат голите темета, докато аз гоня... всъщност знаеш ли за какви хора става на въпрос? Ако не офицялно те каня ти да се опиташ да ги изгониш, но сам ще си поемеш после лечението
Това не значи ли : " И аз предпочитам да ги няма тея хора измежду нас" или бъркам ..
IvailoRz написа:Ами аз съм съгласен ,че е жалко за нормалните привържаници ,които идват в гостуващия ама .... да си изкоренят изметта от агитките .. Онея другите като дойдоха почнаха да клатят решетките в опит да ги изкъртят , другия пък бутна камерата с пръта от знамето .... абе маймунски изпълнения ... кога ще стигнем нормалните обстановки като в Англия незнам . Сами трябва да си изгоните лумпените измежду вас според мен . Както казах , като направят стадиона съм сигурен ,че сектора няма да има нищо общо . По - скоро ще е такъв като в Ловеч , въпреки че и там не липсват подобни изпълнения .
slash1912 написа:IvailoRz написа:RedeviL написа:IvailoRz написа:Край по въпроса защо гостуващия сектор изглежда по този начин
Край, щото сме в България и корумпираното БФС ви позволява да си разигравате коня, затова... Щото сте големи играчи, затова ли на Домуса му се наложи да се бръкне с 1 милион за Васил Левски? С този сектор ще играете в ШЛ, ама на куково лято!
Ами за огромно съжаление ще трябва да играем в София . Надявам се ,че като построят стадиона в Разград ще се реши това недоразумение . Ясно е ,че с такъв сектор, а и стадион като цяло неможе да се играе в ШЛ .. А на "Домуса" ще му се наложи да се бръкне ,щото никой за толкова години не направи поне националния да отговаря на изискванията .
Като каза за стадиона в Разград-държавата да вземе да даде едни 4 милиона и за стадиона на Ботев.Щото и той има нужда от довършване
ronnie написа:IvailoRz написа:Ами аз съм съгласен ,че е жалко за нормалните привържаници ,които идват в гостуващия ама .... да си изкоренят изметта от агитките .. Онея другите като дойдоха почнаха да клатят решетките в опит да ги изкъртят , другия пък бутна камерата с пръта от знамето .... абе маймунски изпълнения ... кога ще стигнем нормалните обстановки като в Англия незнам . Сами трябва да си изгоните лумпените измежду вас според мен . Както казах , като направят стадиона съм сигурен ,че сектора няма да има нищо общо . По - скоро ще е такъв като в Ловеч , въпреки че и там не липсват подобни изпълнения .
Ааа да, ма разбира сеАз затова плащам данъци, за да полицаите си чешат голите темета, докато аз гоня... всъщност знаеш ли за какви хора става на въпрос? Ако не офицялно те каня ти да се опиташ да ги изгониш, но сам ще си поемеш после лечението
Себастиан Фетел написа:Силно се надявам след обжалването което ще предприеме Домусчиев да затворят целият стадион за мачовете с Реал и Ливърпул и да го отворят за мача с Базел. Така ще е най-справедливо.
RedeviL написа:ronnie написа:IvailoRz написа:Ами аз съм съгласен ,че е жалко за нормалните привържаници ,които идват в гостуващия ама .... да си изкоренят изметта от агитките .. Онея другите като дойдоха почнаха да клатят решетките в опит да ги изкъртят , другия пък бутна камерата с пръта от знамето .... абе маймунски изпълнения ... кога ще стигнем нормалните обстановки като в Англия незнам . Сами трябва да си изгоните лумпените измежду вас според мен . Както казах , като направят стадиона съм сигурен ,че сектора няма да има нищо общо . По - скоро ще е такъв като в Ловеч , въпреки че и там не липсват подобни изпълнения .
Те, ако само си чешеха плешивите темета - "иде-дойде".. От ония случай, на мача между ЦСКА и Лудогорец, цялата полиция в Разград (отговяряща за реда преди и по време на мачове) е инструктирана от местния феодал да събува, джоби, провокира и щави агитката на ЦСКА.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта