Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

OT18
Контакти:

Re: Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Мнениеот OT18 » 05 сеп 2014 14:24

:shock: Тия от УЕФА са бахти мафията. Заради скандирания "цигани" затваряш стадион. На следващия мач, ако се вика "роми сте" на испанските цигани пак ли е расизъм? Сега чорбарите ако се съберат за мача с Ливърпоол и почнат с маймунски звуци ? Накрая наказани са не расистите,а феновете на футбола.
Въобще това животинче расизма не го разбирам. Значи на мен циганите могат да ми викат белчо,гяур,българин, а аз ако му кажа циганин,мангал е расизъм.Черния, като е черен и не му знам името, как да се обърна към него. Ей #происхождащияотАфрикачовек ли.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 05 сеп 2014 14:25

OT18 написа::shock: Тия от УЕФА са бахти мафията. Заради скандирания "цигани" затваряш стадион. На следващия мач, ако се вика "роми сте" на испанските цигани пак ли е расизъм? Сега чорбарите ако се съберат за мача с Ливърпоол и почнат с маймунски звуци ? Накрая наказани са не расистите,а феновете на футбола.
Въобще това животинче расизма не го разбирам. Значи на мен циганите могат да ми викат белчо,гяур,българин, а аз ако му кажа циганин,мангал е расизъм.Черния, като е черен и не му знам името, как да се обърна към него. Ей #происхождащияотАфрикачовек ли.

Това наказание на УЕФА хич не е патриотично.
Дайте кренвирш на този патриот!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 сеп 2014 14:26

Аз като ви разправям, че след участието на Лудогорец ще намразите големите отбори, вие не вярвате. УЕФА ще направи всичко възможно да са домакини великите футболни сили, ако се наложи ще демонтират дамските тоалетни от Анфйлд и Сантяго Бернабеу, само да им е удобно на хората. Чак на резервните скамейки искат топлинка да не им настинат скъпоплатените задници. :) Не сме за Шампионски лиги, то Лудогорец ще изгаря с наказание след всеки мач, вътре за картони и вънка за свастиките от феновете на Левски и ЦСКА, които на всичкото отгоре ще ги подкрепят. Парадокси колкото искаш. :)
Последна промяна от dreben23 на 05 сеп 2014 14:28, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 05 сеп 2014 14:27

И откога циганите са отделна раса ? Или аз съм много зле с географията.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 05 сеп 2014 14:27

Добре, че никога няма да играем с Локото мач от европейските клубни турнири,че глобата можеше да стигне до 1 милярд и затваряне на цял Пловдив :lol:
Изображение

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 05 сеп 2014 14:27

Venko123 написа:
OT18 написа::shock: Тия от УЕФА са бахти мафията. Заради скандирания "цигани" затваряш стадион. На следващия мач, ако се вика "роми сте" на испанските цигани пак ли е расизъм? Сега чорбарите ако се съберат за мача с Ливърпоол и почнат с маймунски звуци ? Накрая наказани са не расистите,а феновете на футбола.

Това наказание на УЕФА хич не е патриотично.
Дайте кренвирш на този патриот!

Щом смяташ това наказание за нормално, изглежда си се засегнал от скандиранията. ;)
Лудогорец е последното нещо което ме интересува в случая.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 сеп 2014 14:27

Ми ся? :? Кво ще прави оня пич със 100-те хиляди лева в брой за 1000-та билета за Сектор А. :?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 сеп 2014 14:27

Лудогорец щели да обжалват наказанието. Интересно ми е с какви доводи ще излезнат! Нали Петричев не очаква да трогне УЕФА с приказки от рода на "ама те почнаха първи, нашите са кртоки като агънца..." Ха-ха :mrgreen: Как може да обвинявате такава интелигентна, млада и красива публика, че е скандирала расистки обиди!? :mrgreen:

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 05 сеп 2014 14:28

Eminem написа:
RedeviL написа:
hristov25 написа:УЕФА си има правила, друг е въпроса за кого важат тези правила.

Стяуа също са наказни за расистки скандирания. ;)

И тази глоба им я докарахте вие - цскарите заради виковете "турци сте". :lol: :lol: :lol:

Уж отидохте да ги подкрепяте, а им докарахте наказание и глоба.... :lol: :lol: :lol:
Няма такива, падам от смях. :lol:

УЕФА наказа жестоко и бившия съперник на Лудогорец Стяуа, като затвори домакинския стадион „Национал Арена“ за следващия мач на тима от Лига Европа, който е срещу датския Олборг.

Причината за санкцията към букурещкия гранд са расистки скандирания. Както е известно, в агитката на румънците бяха включени и около 500 български фенове на ЦСКА, които видимо инициираха скандирането „Турци сте!“ на български език от сектора за гости на стадион „Васил Левски“. Освен това, в румънската агитка имаше и знаме с расистка символика.

По същата причина Стяуа е глобен с 50 000 евро.

Стяуа е глобен допълнително с 10 000 евро заради хвърляне на бомбички и факли, както и с още 4500 евро за некоректно поведение на отбора /5 и повече картона/.

Червените лумпени на стадиона докараха голямо наказание на братята си от Стяуа. И Лудогорец го отнесе, де, заради репликиране на лумпените.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 05 сеп 2014 14:30

Долно уйно написа:
MagicMoments написа:
Долно уйно написа:Страшното е не, че са наказани, страшното в случая е, че това доставя удоволствие на доста хора, а в същото време е грозно и пошло, тъй като може да е случи на всеки един наш клуб и ми се струва, че ще се получи ефекта на доминото.
Фенове на други отбори ще се организират да ходят на мачове от ЕКТ за да скандират расистки обиди и така да изкарват наказания на клубовете.

Сега са потърпевши Лудогорец, догодина фенове на Мало бучино ще отидат на мач на ЦСКА и ще изкарат наказание на тях и от всичко това абсолютно никой не печели.

Естествено,че е радост.Половин милион по-малко приходи за Агата.

Да бъдем искрени, бълха го е ухапала, с тях и без тях е все тая.
Твоя клуб ще стане ли по-богат с това наказание?

А моя клуб какво печели от успехите на Лудогорец в Европа.Че един милиардер е решил отборчето му от селския му роден град да играе в Шампионската лига трябва да чета такива заглавия като това или пък да слушам такъв коментатор като Смукачев.Като се махнат Лудогорец от София ще ми е безразлично към тях,дотогава омраза и само омраза.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Лудогорец”