Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

mtaraduda
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mtaraduda » 05 сеп 2014 11:30

Red Warrior написа:Някой може ли да ми обясни какво ще направи този Тръст със само 15% процента от акциите? Той дори няма да има 33% дял, или т.нар. Златна акция.

Не

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 сеп 2014 11:46

Почти навсякъде в тази държава е корупция. Почти всеки те лъже и мами. Затова и нормалните българи вече не се доверяват. Това е основният проблем, а не толкова, че не искаме да даваме, а само да взимаме.
Затова тръста има важна задача да убеди левскарите, че са честни, че няма да ги лъжат и мамят. Тръста трябва да създаде доверие в левскарите.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 сеп 2014 11:49

Eminem написа:Почти навсякъде в тази държава е корупция. Почти всеки те лъже и мами. Затова и нормалните българи вече не се доверяват. Това е основният проблем, а не толкова, че не искаме да даваме, а само да взимаме.
Затова тръста има важна задача да убеди левскарите, че са честни, че няма да ги лъжат и мамят. Тръста трябва да създаде доверие в левскарите.

И каква му е целта в крайна сметка? :?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 сеп 2014 11:52

Red Warrior написа:
Eminem написа:Почти навсякъде в тази държава е корупция. Почти всеки те лъже и мами. Затова и нормалните българи вече не се доверяват. Това е основният проблем, а не толкова, че не искаме да даваме, а само да взимаме.

Ако те интересува, прегледай сайта им.
http://sinyabulgaria.org

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 сеп 2014 12:02

Eminem написа:
Red Warrior написа:

Ако те интересува, прегледай сайта им.
http://sinyabulgaria.org

Прочетох и ми направи впечатление това:

"След набирането на нужните средства, „Синя България” ще направи постъпки за придобиване на дял от клуба. Разбира се, тъй като акциите на футболен клуб Левски не се търгуват на фондовата борса, придобиването на дял зависи от техните собственици към момента. Някои тръстове във Великобритания успяват да придобият дял много скоро след учредяването си, а на други им отнема години. Колкото повече Левскари се включат в тръста, толкова по-лесно ще бъде той да придобие дял от клуба! Присъединете се!"

По-назад се казва, че се събират пари от членски внос и продажба на фен-артикули. Това показва, че единствената му цел е да събира пари за очилатото ръководство. За да стане Левски публично дружество Тара трябва да направи това, което прави Лупи - успешно IPO и излизане на борсата за вторично предлагане. Батков вече заяви, че повече от 15% няма да даде на феновете, а не съм го чул да подготвя IPO. Значи това е една далавера в корист на ръководителите на тръста, нещо като постоянна благотворителна подкрепа за тях и нищо повече.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 05 сеп 2014 12:29

Искам да благодаря на Валери Божинов за това че си тръгва и да му пожелая успех в новия отбор!С тази постъпка показа , че наистина обича "Левски"!
Не беше честно да играем перманентно наказани с 10 души , когато той в ПОВЕЧЕТО мачове беше на терена, и с 9 когато бяха двамата с Домовчийски...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 сеп 2014 12:35

Red Warrior написа:Прочетох и ми направи впечатление това:

"След набирането на нужните средства, „Синя България” ще направи постъпки за придобиване на дял от клуба. Разбира се, тъй като акциите на футболен клуб Левски не се търгуват на фондовата борса, придобиването на дял зависи от техните собственици към момента. Някои тръстове във Великобритания успяват да придобият дял много скоро след учредяването си, а на други им отнема години. Колкото повече Левскари се включат в тръста, толкова по-лесно ще бъде той да придобие дял от клуба! Присъединете се!"

По-назад се казва, че се събират пари от членски внос и продажба на фен-артикули. Това показва, че единствената му цел е да събира пари за очилатото ръководство. За да стане Левски публично дружество Тара трябва да направи това, което прави Лупи - успешно IPO и излизане на борсата за вторично предлагане. Батков вече заяви, че повече от 15% няма да даде на феновете, а не съм го чул да подготвя IPO. Значи това е една далавера в корист на ръководителите на тръста, нещо като постоянна благотворителна подкрепа за тях и нищо повече.

Нали и за публично предлагане пак опираме до желание на собственика. А в основата на борсовата търговия също е малък пакет акции. И вие ще купите акции, колкото реши Лупи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 сеп 2014 12:36

Божинката разтрогнал ли е с нас, нали затвори трансферният прозорец?
Само Левски!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 сеп 2014 12:39

siniq_fen написа:Божинката разтрогнал ли е с нас, нали затвори трансферният прозорец?

По принцип футболист, който е прекратил договора си извън трансферния период, може да бъде картотекиран в друг клуб най-рано през следващия трансферен период. Освен правилата в Италия да са различни, но аз лично се съмнявам.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 сеп 2014 12:43

Tommi написа:
siniq_fen написа:Божинката разтрогнал ли е с нас, нали затвори трансферният прозорец?

По принцип футболист, който е прекратил договора си извън трансферния период, може да бъде картотекиран в друг клуб най-рано през следващия трансферен период. Освен правилата в Италия да са различни, но аз лично се съмнявам.

Аз също се съмнявам. При това положение как е станала сделката?
Само Левски!

Върни се в “Левски”