Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот Der Führer » 04 сеп 2014 00:17

miasanmia1900 написа:И по-добре да не го гледаш..Гомез,Дурм,Гинтер и Хиоведес ще ти скъсат живота,а черешката на тортата е представянето на Кроос..Още едно доказателство след Йозил и Кедира,че Мадрид са гробница за немски национали

Ми то като махнем Крамер и Дракслер , всички останали бяха излязли между другото на терена . Но наистина Кроос , Подолски , Гроскройц и Гьотце бяха пълна трагедия . Гомес за мен не направи лош мач , но му липсваше концентрация в завършващия удар . С него Германия създаде 5 голови положения ... и ги пропусна . След като беше заменен от Гьотце висчко сътворено от игра беше една греда на Ройс . Един гол от статично и един автогол , пак след статично положение .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 сеп 2014 09:32

Гуем мач било :) Аз бях прогнозирал 1:3 другаде, пък то 2:4. Гомез е машина. Или вкарва или не ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 04 сеп 2014 09:54

Аз да си коментирам покупката на Шаби Алонсо, след като ми изтече бана :mrgreen:
Най-добрият трансфер на Гуардиола откакто е в Байерн. Още с дебюта си се видя че заслужава да е титуляр.
Но отборът има сериозен проблем, липсата на качество в средата на терена е осезаемо, при липсата на Рибери, Робен, Швайни и Алкантара.
Няма кой да подава топки към Мюлер и Левандовски, което ги откъсва от играта за по-голямата част от мача.
Играта на отбора в момента е като на английски отбор, битка отзад и кюскане на топката напред, и каквото стане.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 04 сеп 2014 11:25

motg написа:Аз да си коментирам покупката на Шаби Алонсо, след като ми изтече бана :mrgreen:
Най-добрият трансфер на Гуардиола откакто е в Байерн. Още с дебюта си се видя че заслужава да е титуляр.
Но отборът има сериозен проблем, липсата на качество в средата на терена е осезаемо, при липсата на Рибери, Робен, Швайни и Алкантара.
Няма кой да подава топки към Мюлер и Левандовски, което ги откъсва от играта за по-голямата част от мача.
Играта на отбора в момента е като на английски отбор, битка отзад и кюскане на топката напред, и каквото стане.

Ами явно Гуардиола още от сега се подготвя за следващата авантюра в кариерата му, която е много вероятно да е в посока Енгланд :lol: Още от сега му пазят и топлят мястото неговите добри приятели от времената в Барса - Чики Бегиристайн и Фер Сориано - спортно-техническото ръководство на.. Ман Сити..
Шегата настрана - това е решаващия сезон за Пеп - аз му симпатизирам (независимо, че до идването в Байерн винаги съм му желал провала по обективни причини) , защото ме спечели с визията си за футбола, но ако направи пак неубедителен сезон при баварците няма да има никакво оправдание и е редно да отстъпи мястото на друг :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 04 сеп 2014 12:54

motg написа:Аз да си коментирам покупката на Шаби Алонсо, след като ми изтече бана :mrgreen:

Дай да изчакаме поне до края на годината , пък тогава да даваме оценки за Алонсо ... пък и за Бернат . На мен представянето му не ми хареса ( и показателите му от мача са посредствени за позицията на която игра ) . Роде и Гаудино бяха много по креативна двойка , отколкото Роде и Алонсо . Виж Роде ме изненадва приятно , много добро трансферно попадение на Замер ( който има за задача да следи младите немски таланти ) , свърши много повече работа от Алонсо и в атака и в дефанзивен план ... но най-вероятно ще стане жерта на испанизацията на клуба .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 04 сеп 2014 14:31

Der Führer написа:

Дай да изчакаме поне до края на годината , пък тогава да даваме оценки за Алонсо ... пък и за Бернат . На мен представянето му не ми хареса ( и показателите му от мача са посредствени за позицията на която игра ) . Роде и Гаудино бяха много по креативна двойка , отколкото Роде и Алонсо . Виж Роде ме изненадва приятно , много добро трансферно попадение на Замер ( който има за задача да следи младите немски таланти ) , свърши много повече работа от Алонсо и в атака и в дефанзивен план ... но най-вероятно ще стане жерта на испанизацията на клуба .

Този Роде е доста под нивото на Байерн, тича много и почти успява да е близко до топката, но половината му отнемания не са чисти, съдията го пожали в мача срещу Шалке и имаше прекалено много сбъркани пасове на къса дистанция.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 сеп 2014 10:13

[center]Пътят на Капитанът в националния отбор на Германия в няколко снимки:[/center]

[center]Първият мач като национал 18~02~2004 с Хърватия в Сплит[/center]
[center]Изображение[/center]

[center]Първият голям турнир Евро 2004[/center]

[center]Незабравимо! Гол на откриването на СП 2006[/center]

[center]Златен гол в продълженията на полуфинал ЕП 2008[/center]

[center]Вече капитан на голям турнир СП 2010[/center]

[center]Радост след четвъртфинала на СП 2010[/center]

[center]На четвърфинал ЕП 2012[/center]

[center]В клуб 100 на 06~09~2013[/center]

[center]След края на финала в Бразилия 2014[/center]

[center]Кулминацията на кариерата му с националния отбор. След Фриц Валтер, Франц Бекенбауер и Лотар Матеус, Филип Лаам е четвъртият капитан на Германия, който вдига купата като световен шампион![/center]

[center]С "Проклетото нещо" в ръце[/center]

[center]03~09~2014 краят на една ера. Филип Лаам се отказва от националния отбор на Германия[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 06 сеп 2014 21:39

[wrapimg=left]http://www.winner.bg/img/analysis/img_98826.jpg[/wrapimg]
Немският шампион Байерн Мюнхен е отхвърлил оферта от Ливърпул за полузащитника Джердан Шакири. Това разкри швейцарският национал пред медиите.

"Получихме оферта от Ливърпул преди началото на Световното първенство в Бразилия, но от ръководството на Байерн се намесиха и бях уведомен, че няма да бъда продаден", сподели Шакири.

22-годишният талант добави още, че ще преосмисли бъдещето си в клуба през зимния трансферен прозорец. Неговият договор с баварския тим изтича през 2016-а година.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 07 сеп 2014 12:14

След като взеха да раздават индивидуални награди на този който реве най- много, от УЕФАта решиха, да дават наклон на оная работа и по друг начин:

[center]Платини налага натиск на Рибери да продължи кариерата си в националния тим[/center]

[center]"Той е длъжен да се отзове при повиквателна, в противен случай го грози наказание", обяви босът на УЕФА[/center]

Президентът на УЕФА Мишел Платини заплаши полузащитника на Байерн Франк Рибери, че го грози наказание, ако отказва повиквателни от националния селекционер на Франция Дидие Дешан.
Той сподели, че не разбира решението на крилото да се оттегли от представителния тим на "Петлите", а по думите му става ясно, че и в никакъв случай не го одобрява.
Рибери взе решение да не играе повече за страната си, като мотивите му за това решение са контузиите, които получава напоследък.
Съотборникът на французина Филип Лам също сложи край на кариерата си в представителния тим на Германия, но според Платини между двата случая няма много общо.
"Ако съществуват търкания между Лам и Льов, селекционерът на Германия повече няма да го извика. Логично е. Това е едно на ръка. Това решение е по-скоро основно на Льов, отколкото на футболиста", заяви Платини пред "Билд".
"С Рибери ситуацията е много по-различна. Той не може просто да реши, дали да играе за Франция или не. Ако селекционерът Дидие Дешан му изпрати повиквателна, той трябва да се отзове".
"Това определено е част от устава на ФИФА. Ако не се отзове на повиквателната, той ще бъде наказан за три мача в клубния си тим Байерн. Аз не го разбирам така или иначе. Той е французин, а европейското първенство през 2016 година ще се проведе в нашата родина", завърши босът на УЕФА.

Източник

Върни се в “Байерн”