Блутуг написа:Долно уйно написа:Хората отдавна са го измислили, просто продават абонаментни карти, за това и някой попита, колко такива са продадени за сезона.
Колко според вас трябва да бъде цената на една абонаментна карта за целия сезон? -според мен една средна цена от 150 лева мисля, че е перфектна за клуб като Левски.
20 000 абонаментни карти по 150 лева са 3 000 000, ето феновете са дали техния дял и не се оправдавайте, че не си купувате абонаментни карти заради Батков, след някой ден той няма да е начело на Левски, но продажбата на абонаметни карти няма да се увеличи драстично.
Абе хора ..проумейте това ,че София не е центьра на вселената!!!Има привьрженици на друия край на страната, да не оворим за чужбина! Абонаментни карти?!?!"Левски" НЕ Е СОФИЙСКИ ОТБОР!Как можем всички приврженици от провинцията да си закупим абонаментни карти и какьв е смисьла , като на 90% от срещите няма да имаме взможност да присьстваме.Освен това така парите влизат незнам кьде си ! Не става така - без прозрачно и ясно управление НИЩО НЕ СТАВА!
Пич, нима няма да ти е драго на сърцето, че притежаваш Карта за привърженик на любимия ти клуб? Знаеш ли...Понякога се учудвам на такива привърженици...Какво като сме от провинцията? Това е ама най-малкия проблем, човече... Още като ученик съм бягал от училище за да хвана влака с приятели и да съм на мача на моите любимци в синьо...Ще ти дам и един пример от по-близкото минало: Беше някъде през 93/94-та година...Тогава Лафчис ни беше президент, а Левски мачкаше буквално всичко по пътя си тук...Лудогорец пасти да яде в сравнение с нас тогавашния период... Отидох с батко ми пеша от Централна гара до Тодорини кукли на Герена в най-големия пек през юли месец, но си извадихме карти за привърженици на отбора...Тези карти не носеха никакви дивиденти, но носеха най-важното- кефа и гордостта, които изпитвахме, че ги имаме...Но, всъщност...какво да обяснявам?!... Не го ли усещате отвътре и да ви трепва нещо в душицата...заебете тая ваша привързаност към Левски... За себе си зная какво съм правил, какво правя и какво ще правя занапред... За мен няма друг отбор в света, както много от сегашните запалянковци обичат едновременно няколко различни тима...Аз обичам ЛЕВСКИ и докато мога ще го подкрепям... Няма никакво значение, че съм от провинцията... От Шумен, В. Търново, Перник, Монтана или Враца... Каквото и колкото трябва- ще го дам... Защото си струва...
Сори за отклонението, но се издразних като прочетох оправданието, че заради живеенето в провинцията не може да се подкрепя отбора на сърцето ми...