Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Този французин е пътник 

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Долно уйно
- Контакти:
Хората отдавна са го измислили, просто продават абонаментни карти, за това и някой попита, колко такива са продадени за сезона.
Колко според вас трябва да бъде цената на една абонаментна карта за целия сезон? -според мен една средна цена от 150 лева мисля, че е перфектна за клуб като Левски.
20 000 абонаментни карти по 150 лева са 3 000 000, ето феновете са дали техния дял и не се оправдавайте, че не си купувате абонаментни карти заради Батков, след някой ден той няма да е начело на Левски, но продажбата на абонаметни карти няма да се увеличи драстично.
Колко според вас трябва да бъде цената на една абонаментна карта за целия сезон? -според мен една средна цена от 150 лева мисля, че е перфектна за клуб като Левски.
20 000 абонаментни карти по 150 лева са 3 000 000, ето феновете са дали техния дял и не се оправдавайте, че не си купувате абонаментни карти заради Батков, след някой ден той няма да е начело на Левски, но продажбата на абонаметни карти няма да се увеличи драстично.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- MagicMoments
- Контакти:
Долно уйно написа:Хората отдавна са го измислили, просто продават абонаментни карти, за това и някой попита, колко такива са продадени за сезона.
Как 150 лева за абонаментна карта.Тука за цена от 100 и 120 лева се вдигна такъв шум,ти искаш 150 лева.Просто е феновете не ходят на мачовете,заради:
1)Слабата игра на отбора,нулевите резултати и нулевата игра.
2)Точка 1 е продиктувана благодарение на некадърното управление на отбора след 2008 на ТКБ.Почти никакви успехи в Европа,последните 3 години все отпадания в Европа първия кръг срещу Сараево,Иртиш,Търнава,сега даже и това го няма,никакви успехи в първенството,загуби от ония,загуби на всяко по-сериозно гостуване,съборен сектор,постоянна смяна на треньори, играчи,директори,неясна собственост,множество задължения и т.н
Ако отбора играе добре,печели мачове,титли и купи ,хората ще ходят на стадиона и нито качулки нито Батков,нито Гонзо,нито Папата ще им пречи да го сторят.Но на такава плачевна игра на стадиона останаха най-големите мазохисти.След първите два мача на испанчето и аз се замислих заслужавали си въпреки абонаментната карта да си хабя нервите да ги гледам тия,и след смяната на Гонзо няма много положителни промени,но пък няма отказване,още повече,че съм в сектор Б.
Единствената надежда Батков да не кара влака е тръста,нито протести,нито слаби игри,нито задължения ще го принудят да остави отбора,само чрез придобиване на акции от Тръста има надежда да спрът да се взимат тези безумни управленски решения,докаралали Левски до такава криза,че отбора един мач за 300 000 евро не можеше да организира за юбилея.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
tevez написа:„Освен французина Алар, който вече е тук, чакаме днес да пристигне още един футболист. Да не казвам имена, нека да дойде ще го видите. Ще ги видим тримата в контролната среща в събота. Това е, за да се убедим в техните качества. Не е задължително да вземем футболист, ако не сме доволни и убедени, че точно този футболист е за нашия отбор. Така ще пробваме срещу Ботев Враца двама централни нападатели и един външен халф, за да видим ще могат ли да помогнат на отбора ни. Важното е те да са подготвени, защото ние сме вече в седмия кръг, а те ако са свободни агенти, би трябвало още да нямат мачове“, разкри за Дарик радио Георги Иванов.
Очаква се третият нов, след Маурисио Гомес и Алексис Алар, да проведе тренировка с Левски след 18 часа.
Това според мен е почерка на Херо. Той така действаше в Черноморец - ходеха един билюк народ на проби. Дано изскочи нещо, като Шаешу да речем

Спряганият за треньор от Нова година в Левски Димитър Димитров съдейства за връщането на свой бивш играч в Черноморец в България. Това е алжирецът Наджиб Амари, който се подвизаваше по терените у нас през 2013 г.
Офанзивният халф дойде днес на проби на "Герена". В България той беше привлечен по желание на Херо и остави добри впечатления с изявите си с екипа на "акулите".
За тях той изигра 19 мача, в които отбеляза 6 гола. В началото на 2014 г. обаче той предпочете да продължи кариерата си в Румъния и за последно носи екипа на местния гранд ЧФР Клуж.
Престоят му там обаче не е особено успешен, защото от началото на годината има само пет мача и явно двете страни са се разбрали да се разделят преди 15 август, след като е поканен на проби в Левски.
Иначе Наджиб Амари е юноша на френския гранд Олимпик Марсилия, но никога не е играл официален мач за тима. Освен за Черноморец и ЧФР Клуж, той има мачове и за втородивизионния Руан.
Амари е на 22 години и има мачове за юношеските национални гарнитури на родината си Алжир.
Амари си го спомням като добър футболист за нашите стандарти.
Друг въпрос е вече в каква форма се намира, но и нашите играчи не са в кой знае каква форма, така че ...
- ChelseaFUN
- Контакти:
Тоя си спомням, че играеше добре в Черноморец. Дано един от тримата се окаже добър. Много се надявам да стане. Липсва ни играч, който да се отличава от всички. Както бяха Гари, Дембеле, Жо и така нататък...
- trokadero_
- Контакти:
Амари беше много добър футболист . Сега не знам в каква форма е
Долно уйно написа:Хората отдавна са го измислили, просто продават абонаментни карти, за това и някой попита, колко такива са продадени за сезона.
Абе хора ..проумейте това ,че София не е центьра на вселената!!!Има привьрженици на друия край на страната, да не оворим за чужбина! Абонаментни карти?!?!"Левски" НЕ Е СОФИЙСКИ ОТБОР!Как можем всички приврженици от провинцията да си закупим абонаментни карти и какьв е смисьла , като на 90% от срещите няма да имаме взможност да присьстваме.Освен това така парите влизат незнам кьде си ! Не става така - без прозрачно и ясно управление НИЩО НЕ СТАВА!
Блутуг написа:Долно уйно написа:Хората отдавна са го измислили, просто продават абонаментни карти, за това и някой попита, колко такива са продадени за сезона.
Абе хора ..проумейте това ,че София не е центьра на вселената!!!Има привьрженици на друия край на страната, да не оворим за чужбина! Абонаментни карти?!?!"Левски" НЕ Е СОФИЙСКИ ОТБОР!Как можем всички приврженици от провинцията да си закупим абонаментни карти и какьв е смисьла , като на 90% от срещите няма да имаме взможност да присьстваме.Освен това така парите влизат незнам кьде си ! Не става така - без прозрачно и ясно управление НИЩО НЕ СТАВА!
"Левски" Е софийски отбор и това не може да е причина или повод да се дърпате, ако сте левскари!
Като си си избрал за отбор на сърцето този, чиито мачове не можеш да посещаваш-проблемът е твой! Поддържаш отбора и плащаш, но си го гледаш по телевизията, или го поддържаш, но не плащаш, и пак го гледаш по телевизията. И в двата случая ще го гледаш по телевизията

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
http://gong.bg/football-sviat/italia/mu ... -10-295487 Поредното доказателство за правилната трансферна политика в Левски