Фен на ЦСКА с голям жест към Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Фен на ЦСКА с голям жест към Левски

Мнениеот dafquezz » 04 сеп 2014 10:14

Пичове, имам идея. Отнякъде трябва да се започне. Нека преди следващото Дерби се съберем да пием по бира ЗАЕДНО в Борисовата. Левскари и цесекари. Да дадем пример. Има ли навити?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 сеп 2014 10:25

dafquezz написа:Пичове, имам идея. Отнякъде трябва да се започне. Нека преди следващото Дерби се съберем да пием по бира ЗАЕДНО в Борисовата. Левскари и цесекари. Да дадем пример. Има ли навити?

Аз съм сигурен, че има навити и от двете агитки, както и от агитките на Локо и Ботев Пд, но съм сигурен, че ще има индивиди и от двете страни, които ще са против и ще се заформи мелето. Все пак се надявам с течение на времето тази свирепа вражда да отмине и отново да ходиме на мачове заедно и без буферни зони, за да играем пак пред няколко десетки хиляди души. Какво ни пречи да станеме, като феновете на Ливърпул и Евертън, които въпреки вековната си омраза седят на стадиона заедно и то с децата си?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 04 сеп 2014 10:26

dafquezz написа:Пичове, имам идея. Отнякъде трябва да се започне. Нека преди следващото Дерби се съберем да пием по бира ЗАЕДНО в Борисовата. Левскари и цесекари. Да дадем пример. Има ли навити?

ааа...не, ще има бити :mrgreen:
първо полицията и съдилищата трябва да спазват закона за футболното хулиганство и след като премахната плявата от стадионите, тогава.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 04 сеп 2014 10:40

damyanov1963 написа:

Аз съм сигурен, че има навити и от двете агитки, както и от агитките на Локо и Ботев Пд, но съм сигурен, че ще има индивиди и от двете страни, които ще са против и ще се заформи мелето. Все пак се надявам с течение на времето тази свирепа вражда да отмине и отново да ходиме на мачове заедно и без буферни зони, за да играем пак пред няколко десетки хиляди души. Какво ни пречи да станеме, като феновете на Ливърпул и Евертън, които въпреки вековната си омраза седят на стадиона заедно и то с децата си?!

+1

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 04 сеп 2014 10:43

bilyaletdinov написа:Макар и малко още има истински цесекари. За съжаление повечето сте си просто/и чорбари...

А ти с това мнение доказваш, че въобще не си в час или по-скоро в тон с темата, и че клониш повече към говеждата порода/това в отговор за "чорбари"/ отколкото към човешката.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 сеп 2014 12:03

Поздрвавления! Не знам от какво е подбудена тази постъпка, но е много достойна!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 сеп 2014 12:07

TristaNNN написа:Поздрвавления! Не знам от какво е подбудена тази постъпка, но е много достойна!

Може би на човека(както и на мен) му е писнало през 2-3 месеца да се показват как са надраскани тези рисунки!Същата работа беше и с онази сграда в София дето едната сутрин беше нещо наше,на другата ваше!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 04 сеп 2014 14:50

dafquezz написа:
delqnski47 написа:Само вижте на кво дередже сме,щом най-обикновена(но и хубава,разбира се) създава такова огромно впечатление сред народа.Мечта ми е да се върнат добрите стари времена със смесени привърженици на стадионите,без полиция,решетки и т.н.
Мечтите са безплатни,както казват хората. :)

За съжаление, приятелю, ултрас-"културата" никога няма да позволи подобно нещо, а на стадиона т. нар. "истински фенове" са мнозинство. За тях всички останали са "семкари", "туристи", "телевизионни зрители", "пенсионери" и т.н., а отсрещната агитка са задължително "турци". Ако не си на тяхното мнение, не си фен на същия отбор. Всичко е черно и бяло - или си с нас, или срещу нас. А ако по някакво грозно стечение на обстоятелствата попаднеш в "техния" сектор (напимер да няма билети за друг, както преди години ми се случи за мача с Фулъм), става страшно - някакъв 13-годишен пикльо идва да се кара на 63-годишния ми баща, преподавател в СУ, да го псува, защото не подскачал прегърнат с останалите, и не изпълнявал командите, идващи от уредбата... за какво говорим?! Наистина ли искате да ми кажете, че този човек, видял на живо най-великите мачове на ЦСКА през годините, е по-малко фен, защото не скача и не пее по команда? Или че притежавате сектора, и в него важат вашите правила, да не стъпваме там ако не ни харесва? Ето такива случки имат предвид хората, когато казват, че ги е страх да идат на стадиона, и колкото и иронично да се отнасят ултрасите, това са фактите - те са главните виновници.
А хората, оскверняващи паметници, не бих могъл да коментирам. Това за мен не са фенове на никой отбор, не са фенове на футбола. Никога няма да разбера защо Гунди им е такъв трън в очите.
За мое огромно съжаление "прасетата" и "говедата" са много повече от цесекарите и левскарите. Един ден, ако стане чудо и съотношението се промени, може и да пием бира заедно преди и след Дербито, може и да го гледаме заедно дори...

+1000
По темата: Постъпка достойна за уважение!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 04 сеп 2014 16:23

Ето един подобен жест, феновете на Ливърпул аплодират химна на Евертън , който звучи на анфилд в памет на загинало момче фен на Евертън.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gURiuq926tE[/youtube]
Респект към фена на ЦСКА
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 сеп 2014 09:59

Което само потвърждава мнението ми, че феновете на никой отбор не трябва да се поставят под 1 знаменател. Че както има боклуци сред всички, така има и читави хора, както има такива, които живеят за да мразят "врагът", така има и такива които просто си обичат отбора.

Единствената ми забележка е, че май е редно щетите да ги плати виновника, а не някой нормален ЦСКА-р, който нищо лошо не е направил. Ама то винаги така става: боклуците се*ат, читавите чистят.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”