Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Re: Лудогорци, не прекалявайте с възвеличаването на Моци

Мнениеот molteni » 04 сеп 2014 15:45

Alex написа:
BRF написа:
South_Park написа:Също така , спасените две дузпи от Моци са нередовни , ТЪЙ КАТО и при двете дузпи е излязал 2 метра пред голлинията ! Пуснете си и гледайте

И на мен ми направи впечатление,още повече че съдията ги инструктира преди първите изпълнения!Все пак нередовни е твърде силна дума,след като съдията ги призна!

и аз това гледах още на мача... сега всички ще кажат, че хейтя, ама представете си това да се случва срещу български отбор... щяхме да надигнем вой до набето... а и си е несправедливо - нередовни си бяха...

Няма такова нещо нередовни дузпи. Съдията ги е признал, следователно няма нищо нередно.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 сеп 2014 15:46

Моци - българският Дукадам!(ако някой се сеща, или има представа кой е той)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 04 сеп 2014 16:01

damyanov1963 написа:Моци - българският Дукадам!(ако някой се сеща, или има представа кой е той)

Хелмут Дукадам бил е вратар на Стяуа. Много добър.........

П.С. Това от Деса Поетеса ли го чу?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 сеп 2014 16:10

Alex написа:
BRF написа:
South_Park написа:Също така , спасените две дузпи от Моци са нередовни , ТЪЙ КАТО и при двете дузпи е излязал 2 метра пред голлинията ! Пуснете си и гледайте

И на мен ми направи впечатление,още повече че съдията ги инструктира преди първите изпълнения!Все пак нередовни е твърде силна дума,след като съдията ги призна!

и аз това гледах още на мача... сега всички ще кажат, че хейтя, ама представете си това да се случва срещу български отбор... щяхме да надигнем вой до набето... а и си е несправедливо - нередовни си бяха...

Честно да си кажа при победната дузпа която спаси,даже ми се стори,че съдията ще я повтори :lol: !И на мен не ми се занимаваше да коментирам за да не се оправдавам после за хейта!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 сеп 2014 16:12

гарфилд написа:
BRF написа:Днес пише,че всички са взели по 150 000евро,а той 350 000 :? !Как ли ще се отрази това на колектива!Вярно,че паказа че има топки,ама това е прекалено според мен,ако въобще е вярно?!!?Специално премия може да е часовник,кола...........

Айде сега,как ще се отрази на колектива?Домусчиев ще каже как ще му се отрази на този,който не му хареса това. :lol: Момчето си ги заслужи,а Киро Каузата,ако реши може да му даде и 1 милион евро.

Така е!

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 04 сеп 2014 16:28

Alex написа:
BRF написа:

Тва се случва навсякъде и много рядко се повтаря дузпа. То попринцип не трябва и да се спираш,като си се засилил вече,но тва не пречи на Неймар(примерно) да играе кючек преди да бие :?
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 04 сеп 2014 16:50

Лудогорец са в ШЛ най вече заради това,че не загубиха в Румъния с 2:0.А румънците се мислят за много по добри и бяха подценили мача,просто играха за равен.А нашите журналисти-гъзолизци правят от мухата слон с това,че полеви играч застава на вратата и спасява дузпи и възхваляват "пилетата",за да се подмажат на господаря си.
Да им се връзват тия на които отборчетата им не са играли в ШЛ,"те където отиват,ние от там се връщаме",както се казва.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 04 сеп 2014 16:58

caci написа:Лудогорец са в ШЛ най вече заради това,че не загубиха в Румъния с 2:0.А румънците се мислят за много по добри и бяха подценили мача,просто играха за равен.А нашите журналисти-гъзолизци правят от мухата слон с това,че полеви играч застава на вратата и спасява дузпи и възхваляват "пилетата",за да се подмажат на господаря си.
Да им се връзват тия на които отборчетата им не са играли в ШЛ,"те където отиват,ние от там се връщаме",както се казва.

А това, че полеви играч хвана две дузпи с което класира отбора си в ШЛ не е шокираща новина сама по себе си ли ? Кеф им е на хората бе! Не всички пикаят газ като вас!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 сеп 2014 17:09

caci написа:Лудогорец са в ШЛ най вече заради това,че не загубиха в Румъния с 2:0.А румънците се мислят за много по добри и бяха подценили мача,просто играха за равен.А нашите журналисти-гъзолизци правят от мухата слон с това,че полеви играч застава на вратата и спасява дузпи и възхваляват "пилетата",за да се подмажат на господаря си.

Те че се подмазват след онази заплаха,подмазват се!Ама това си биши 100% драма с уникален герой!Не случайно всяка вечер преди лягане и сутрин щом стана скандирам алексисокачевото мооооци,мооооци :lol: ;)

matrix
Контакти:

Мнениеот matrix » 04 сеп 2014 17:13

Хайде сега пък дузпите нередовни ... :) а Лудогорец трябваше ли да е в тая урна? То ясно че предимно синичките фенове са специалисти по дузпите, все пак на този компонент от играта дължат най големите си успехи. Сега след всичко което виждам съм сигурен в едно. Софийската злоба и комплексарщина е огромна.

Върни се в “Лудогорец”