"Трейс арена" добива завършен облик

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Re: "Трейс арена" добива завършен облик

Мнениеот Dido SZ » 04 сеп 2014 08:58

Черният козел написа:
модерабе написа:
daydreamer написа:По ред причини в Стара Загора не го харесваме този отбор.

Не харесваш заралии,С.Загора в С.Загора или отбора на С.Загора,много ме дразни когато във форума пишат пияници,тънкопишковци и наркомани.

Пияници и наркомани хубаво,ама тънкопишковци, да не си му го барал :lol:

А може да се е напивал или напушвал с него :) Много са ми смешни подобни индивиди, обичащи да дават оценка и квалификации за хора, които не познават.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 04 сеп 2014 10:06

модерабе написа:

Не харесваш заралии,С.Загора в С.Загора или отбора на С.Загора,много ме дразни когато във форума пишат пияници,тънкопишковци и наркомани.

Какъв ти е проблема? Човекът изразява мнение и то по темата. А това, че май ти не си на ясно, че в град Стара Загора освен ПФК Берое има и още един футболен клуб - ФК Верея, с бързонабиращ скорост псевдоним - ФК Муратлии, си е изцяло твой проблем. След некоректното отношение последната година от самозабравили се бизнесмени, феновете на Берое недолюбват този отбор.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 04 сеп 2014 10:11

bigfish написа:И никой не си задава въпроса кому са нужни 3500 места като 560 никога не са били пълни... Пари хвърлени на вятъра вместо да се дадат за нещо смислено - например общежитие за школата на Берое.

Може би ще местят там тържището за животни или пазара за циганки!?

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 04 сеп 2014 10:28

Това ли е стадиона и мястото, където лудогорец реваха, че били бити, пребити, обвиняваха ръководството на Берое? Май се оказа , че разград лъжат, а стадиона не е на Берое. :lol:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 04 сеп 2014 11:19

rebel написа:Това ли е стадиона и мястото, където лудогорец реваха, че били бити, пребити, обвиняваха ръководството на Берое? Май се оказа , че разград лъжат, а стадиона не е на Берое. :lol:

Да,за по лесна ориентация,на стадиона на малката нац.кауза,където се игра театрото на голямата нац. кауза.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 04 сеп 2014 11:32

модерабе написа:

Вие коя сте, че давате тези определения за мен? В написаното от Вас няма много логика, на колко ракии го писахте? Въпреки това ще Ви отговоря.

От Стара Загора съм, изпитвам нормални чувства към града и хората в него. На 25 години съм и съм избрал да продължа да живея в родния си град. Харесвам и ходя на мачовете на отбора на Стара Загора - Берое. Аз и много други фенове на футбола в Стара Загора не харесваме ФК Верея. Изразих мнението си по нормален начин, но щом по този начин пишат " пияници,тънкопишковци и наркомани", ще си взема бележка. А дали отговарям на някое от тези неща, няма да коментирам дори.

А по темата - Bigfish е казал някои неща за това отборче. Лично аз не харесвам стадиона му - почти извън града,охраната на стадиона - мутри (един път Берое игра мач за купата на Трейс Арена, не мисля повече да стъпя там), собственика му - близък до ЦСКА, който е готов да помогне на ЦСКА, но не и на Берое. Не само, че не помагат на Берое, но и вредят. Взеха един от треньорите от школата на Берое да им е старши треньор, като той без позволение взе няколко момчета от школата на Берое. Тъй като нямат право да преминат другаде без разрешението на Берое, отидоха там на граждански договори. Мнението ми горе беше, за да кажа какво е преобладаващото настроение в Стара Загора за Верея.

b1916
Контакти:

Мнениеот b1916 » 04 сеп 2014 14:42

Мнениеот sandi74 на 03 Сеп 2014 20:22

Това е положението.Оправиха цтадион Берое,наред е Локомотив.Верея също ще направят не лош стадион.Всичко в Зарата е ток и жица,само футбол да им се играе на футбалерите. 8-)
Мнениеот sandi74 на 03 Сеп 2014 20:22

А пък на sandi74 му се играе Чилик но си нямаме терен в Зарата.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 04 сеп 2014 14:50

sandi74 написа:
Ман Сити написа:
sandi74 написа:Това е положението.Оправиха цтадион Берое,наред е Локомотив.Верея също ще направят не лош стадион.Всичко в Зарата е ток и жица,само футбол да им се играе на футбалерите. 8-)

Берое - държавата това сме ние. ;)

ФАКТ. 8-) ;)

Че смучиш чур*ата на баща си - ФАКТ !
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 04 сеп 2014 14:52

Моля тази тема да бъде премахната от създателя и тя няма нищо общо с великия БЕРОЕ
Това е под форум на БЕРОЕ , не на цесикЪту
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 04 сеп 2014 16:38

zuekaa написа:Моля тази тема да бъде премахната от създателя и тя няма нищо общо с великия БЕРОЕ
Това е под форум на БЕРОЕ , не на цесикЪту

Отхвърля се.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”