Фен на ЦСКА с голям жест към Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Re: Фен на ЦСКА с голям жест към Левски

Мнениеот pafkata » 03 сеп 2014 19:59

И сред феновете на ЦСКА има хора ! Да не чувам после всички да се слагат под един знаменател !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 03 сеп 2014 21:07

Мисля, че по Зона спорт бяха гости двама фенове на Левски и там стана въпрос, че цесекар е дарил няколко хиляди лева (не си спомням точната сума) за юбилея с Лацио, та има и такива хора. Що се отнася до манталитетът на феновете - и при едните, и при другите има идиоти... С тази разлика, че досега не съм чул някой фен на Левски да си закупи акции на ЦСКА или да дари пари за клуба. Кой знае, може пък и да има... :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 сеп 2014 21:27

Само вижте на кво дередже сме,щом най-обикновена(но и хубава,разбира се) създава такова огромно впечатление сред народа.Мечта ми е да се върнат добрите стари времена със смесени привърженици на стадионите,без полиция,решетки и т.н.
Мечтите са безплатни,както казват хората. :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 04 сеп 2014 09:03

delqnski47 написа:Само вижте на кво дередже сме,щом най-обикновена(но и хубава,разбира се) създава такова огромно впечатление сред народа.Мечта ми е да се върнат добрите стари времена със смесени привърженици на стадионите,без полиция,решетки и т.н.

Когато това стане Левски и ЦСКА пак ще са водещи отбори в България, националния отбор ще е предимно с футболисти от двата клуба, пак ще се класираме редовно за световни и европейски първенства, ДЮШ ще работят пълноценно, ще се продават играчи в Европа, а ние, феновете, пак ще ходим на стадиона ( без клетки и решетки ) и след мача- в кръчмата. А там- кой падне плаща.
Какво пречи мечтите да са действителност?

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 04 сеп 2014 09:15

дай боже да има повече такива фенове.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 04 сеп 2014 09:38

Пълни глупости говорите! Тези хора не са единици, аз не бих надраскал монумент или каквото и да било с боя и др. подобно средства, сигурен съм, че и 90% от останалите фенове на ЦСКА не биха го сторили, а това че слагате епитети и оценка на всички си е ваше право, но просто не сте прави и сте далеч от истината .
Където аз живея смениха всички табели и на другия ден осъмнаха с надписи Левски, Sofia West и лепенки, след което бяха почистени, но след 2 дни отново същото, пак бяха почистени, но нещата се потретиха. Последващите почиствания вече не даваха нужния резултат. Кръговото на Люлин магистрала и то е цялото в надписи и лепенки на Sofia West, ама това са го правили "цивилизовани" граждани без право на титла от ваша страна. Айде научете се , че има много нормални хора в тази държава, ако не сте ги срещали, то значи сте от тези драскачите !

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 04 сеп 2014 09:39

delqnski47 написа:Само вижте на кво дередже сме,щом най-обикновена(но и хубава,разбира се) създава такова огромно впечатление сред народа.Мечта ми е да се върнат добрите стари времена със смесени привърженици на стадионите,без полиция,решетки и т.н.

За съжаление, приятелю, ултрас-"културата" никога няма да позволи подобно нещо, а на стадиона т. нар. "истински фенове" са мнозинство. За тях всички останали са "семкари", "туристи", "телевизионни зрители", "пенсионери" и т.н., а отсрещната агитка са задължително "турци". Ако не си на тяхното мнение, не си фен на същия отбор. Всичко е черно и бяло - или си с нас, или срещу нас. А ако по някакво грозно стечение на обстоятелствата попаднеш в "техния" сектор (напимер да няма билети за друг, както преди години ми се случи за мача с Фулъм), става страшно - някакъв 13-годишен пикльо идва да се кара на 63-годишния ми баща, преподавател в СУ, да го псува, защото не подскачал прегърнат с останалите, и не изпълнявал командите, идващи от уредбата... за какво говорим?! Наистина ли искате да ми кажете, че този човек, видял на живо най-великите мачове на ЦСКА през годините, е по-малко фен, защото не скача и не пее по команда? Или че притежавате сектора, и в него важат вашите правила, да не стъпваме там ако не ни харесва? Ето такива случки имат предвид хората, когато казват, че ги е страх да идат на стадиона, и колкото и иронично да се отнасят ултрасите, това са фактите - те са главните виновници.
А хората, оскверняващи паметници, не бих могъл да коментирам. Това за мен не са фенове на никой отбор, не са фенове на футбола. Никога няма да разбера защо Гунди им е такъв трън в очите.
За мое огромно съжаление "прасетата" и "говедата" са много повече от цесекарите и левскарите. Един ден, ако стане чудо и съотношението се промени, може и да пием бира заедно преди и след Дербито, може и да го гледаме заедно дори...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 сеп 2014 09:46

Не трябва да се слагат всички фенове на един отбор под един знаменател, че били говеда, прасета, или еди какви си. Аз не знам що за комплексар трябва да си, за да оскверниш нечий паметник, но анонимният фен на ЦСКА е живо доказателство, че навсякъде си има и интелигентни и силни ХОРА, защото за да направиш такъв жест към най-големия противник трябва да си наистина ДОСТОЕН И СИЛЕН ЧОВЕК! Надявам се червеният фен да послужи за пример на всички останали фенове в България!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 04 сеп 2014 10:00

Рядкост са и феновете, които биха боядисали лика на Гунди, на въпросната стена на АМ Хемус. Това си е най-ниска проба вандалщина, а извършителите на подобни деяния трябва да се възпитават в софийския. :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 сеп 2014 10:11

Браво на нашия фен!Надявам се с тази постъпка да се спре с тия драсканици по тази рисунка!

Върни се в “Левски”