Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Един от играчите, които харесвам направи дебют за Англия. Става дума за Фабиан Делф. Рууни изобщо не е във форма. Доста ще трябва да се потруди, ако иска да стане онзи лидер на отбора, какъвто беше, да речем, през сезон 2009/2010. А Джоунс е животно! 

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Ди Мария играе ли крило с малко по-свободна роля ще мачка буквално, особено с Фалкао в атака.. !!!

Бог Ди Мария е избухнал вчера с 1 гол и 3 асистенции
Само Ван Гаал да не го пуска повече халф!

Ди Мария е типично крило може да играе,и от ляво и от дясно страхотен играч.Руни с много слаб мач за Англия направо немога да го позная,какво му става не знам.
Би ми се искало да видя Ди Мария и Аднан на крилата,а в средата на терена да са Блинд и Ерера на върха на атаката то се знае ФАЛКАО.
Би ми се искало да видя Ди Мария и Аднан на крилата,а в средата на терена да са Блинд и Ерера на върха на атаката то се знае ФАЛКАО.

Сър Алекс си беше адски прав с решението да продаде Рууни. Щяхме да му вземем солидна сума пари от ПСЖ например. А след подписването на новия договор вече тотално спря да играе и дърпа отбора назад. Надявам се Ван Гаал да преосмисли някои неща, както и да играем само с 1 таран!
Дано все пак Уаза да опровергае всички със силни игри до края на сезона.
Дано все пак Уаза да опровергае всички със силни игри до края на сезона.
По-принцип Руни ми е любимият футболист,и ми е болно да го гледам как се мъчи,но действителността е такава.Се пак той е капитан на Юнайтед,и той трябва да надъхва отбора за победа та дори и за обрати.Според мен един от Перси и Руни,ще трябва да си починат,защото няма как иначе.Едва ли Ван Гаал,ще остави Фалкао на пейката,като си има в предвид формата на Перси,и колебливата игра на Руни.Дано видим друго лице на Манчестър Юнайтед срещу КПР,и най-накрая да сменим тази несполучлива за нас схема искренно се надявам на това.И все си мисля,че ако Мата играе зад нападателя,ще по-опасен отколкото да ми го пускат крило и тем подобни.Нали заради това,той напусна Челси,защото го караха да играе постоянно крило.Дано и нещата с Рохо се наредят и да го видим в нашият състав.

Посланието към Рууни и Перси с покупката на Фалкао е ясна - ще трябва да си скъсате задниците от бачкане иначе на пейката! Няма как за 4 мача само 2 гола да сме вкарали.
‘I love Manchester,’ he says.
‘Everyone knows that — I have said it many times. Manchester is in my heart. I left many good friends there, the supporters are amazing and I wish I can come back one day.’
Ела си у дома

- MASTER_COOL
- Контакти:
Роналдо ли го е казал това ?
Ако гледаме състава и моментната форма на играчите, това за мен е най - подходящо като стартови 11 и схема на игра. Ди Мария в центъра е огромна загуба, защото така губиме най - силните му качества - дрибъл, скорост и центрирания. В същото време Мата на крилото е самоубийство. Човека е бавен и мястото му е пред двойката опорни.
Рууни и Перси в момента не са за титуляри. А според мен , ако до Нова година не се стегнат, са следващите напускащи !

Ако гледаме състава и моментната форма на играчите, това за мен е най - подходящо като стартови 11 и схема на игра. Ди Мария в центъра е огромна загуба, защото така губиме най - силните му качества - дрибъл, скорост и центрирания. В същото време Мата на крилото е самоубийство. Човека е бавен и мястото му е пред двойката опорни.
Рууни и Перси в момента не са за титуляри. А според мен , ако до Нова година не се стегнат, са следващите напускащи !

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Разбира се, че трябва да играят тези, които са във форма. За сега Рууни и Перси пречат адски много. Аз съм за подобна схема.
п.п. Да, думите са на Рони!
Тук може да видите цялата група от играчи, които ще вземат участие във Висшата лига
manchesterutd/viewtopic.php?f=25&t=72757&start=470
п.п. Да, думите са на Рони!
Тук може да видите цялата група от играчи, които ще вземат участие във Висшата лига