Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Тик-Так1892
Контакти:

Re: Единният фронт на социалистите и комунистите

Мнениеот Тик-Так1892 » 04 сеп 2014 07:59

CTAHKO написа:
viali69 написа:В бедна България десните печелят избори. Не е ли странно наистина ? :roll:
Логичното е обратното да става - колкото повече обеднява народът, толкова повече да олевява. Така е по цял свят.
На какво се дължи този български феномен според вас ?

25 години умишлено затъпяване на народа, чрез образователната система, спонсорирана от еврейските НПО-та и промиването на мозъци, чрез еврейските медии и резултата е налице 8-) Болшинството от пишещите тук, нямат два лева в джоба си да се усмихнат и работят за умопомрачителната заплата от 200 евро на месец, ама иначе са десни по душа 8-) И колкото повече им намалят заплатата (сега като вдигнат тока, това ще бъде факт), толкова по-десни ще стават 8-) Въпрос на елементарна култура, приятелю 8-)

Ама разбира се... те всички руски републики ''процъфтяват''.Спрете да натяквате из форума една и съща глупост.Русия никога не е била приятел на България,освободили са ни от едно робство за да ни вкарат в друго.Най-злокобните робства си именно турското и руското,но турците НЕ успяват да сломят духа на народа,докато гнусните съветчици успеха да го смажат и наведат само за 45,а вече всъщност станаха 70.Ляво-либералните НПО-та трябва да бъдат абсолютно игнорирани.За да тръгне България напред трябва държавата да стимулира предприемачеството във всяка една сфера,а не да храни овцете,които ги мързи да МИСЛЯТ и да бачкат здраво.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 сеп 2014 08:31

Възрастен написа:Да си заключваме ли мандрите? Или не сте огладняли достатъчно? :mrgreen: Една банка малко ли ви беше, че искате още?

Заключване няма да помогне, те направо ги палят :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 04 сеп 2014 08:36

CTAHKO написа:
viali69 написа:В бедна България десните печелят избори. Не е ли странно наистина ? :roll:
Логичното е обратното да става - колкото повече обеднява народът, толкова повече да олевява. Така е по цял свят.

25 години умишлено затъпяване на народа, чрез образователната система, спонсорирана от еврейските НПО-та и промиването на мозъци, чрез еврейските медии и резултата е налице 8-) Болшинството от пишещите тук, нямат два лева в джоба си да се усмихнат и работят за умопомрачителната заплата от 200 евро на месец, ама иначе са десни по душа 8-) И колкото повече им намалят заплатата (сега като вдигнат тока, това ще бъде факт), толкова по-десни ще стават 8-) Въпрос на елементарна култура, приятелю 8-)

СТАНКО,вече знаеш и кой ще увеличи тока,кажи на непросветените.Ти ако работиш(пишеш) за 200 евро си е твой проблем,200 евро наистина си е доста малко пробвай да се хванеш на истинска работа.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот vaskonti » 04 сеп 2014 08:43

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Интересно, кое от написаното от мен те наклони на тая мисъл, но така да бъде. Аз нямам никакви претенции за експертност на тема КАПИТАЛИЗЪМ, аз просто смятам, че частната инициатива е по-добрият избор пред държавната. Капитализмът означава, възможността всеки да покаже , какво може и да има шансът да се опита да постигне целите и мечтите си, докато комунистическият социализъм учи на това, че всички са равни, без значение дали единият е работен или мързелив, без значение дали си умен или глупав, всички са равни ! За мен, такова животно няма !

И по времето на соца си имаше частна инициатива, пич ;) Как мислиш, че се развиват Китай в момента ;) Ами Виетнам :?: Ами Сингапур? Да не мислиш, че там е голямата демокрация и големия капитализъм 8-) Централизирана власт и железен контрол :!: Това е истината 8-) И не, не говорим за тоталитаризъм, а за точно определени правила и закони, и стриктното им съблюдаване и спазване 8-) Е, резултатът е налице. Всички са доволни 8-)

Убеден ли си, че в Китай и Виетнам всички са доволни? :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 сеп 2014 08:46

Простата историческа статистика показва, че при соца един цветен съветски тв, тежащ 70 кг. струваше няколко заплати и беше лукс да го имаш. За кола да не говориме - 8 - 10 г. чакане на ред в Мототехника за Москвич, или Жигула. Сега почти всяко сем. има поне една кола и телевизор във всяка стая, че и в кухнята даже :!:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 сеп 2014 17:13

damyanov1963 написа:Простата историческа статистика показва, че при соца един цветен съветски тв, тежащ 70 кг. струваше няколко заплати и беше лукс да го имаш. За кола да не говориме - 8 - 10 г. чакане на ред в Мототехника за Москвич, или Жигула. Сега почти всяко сем. има поне една кола и телевизор във всяка стая, че и в кухнята даже :!:

Сравнението е смешно ;) Говориш ми какво е сега и сравняваш с време от близо 30 години разлика ;) Дай да видим един американски телевизор колко тежеше преди 30 години, колко е струвал и в колко стаи са имали телевизор американците ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 сеп 2014 19:09

dzhambov написа:
CTAHKO написа:

СТАНКО,вече знаеш и кой ще увеличи тока,кажи на непросветените.Ти ако работиш(пишеш) за 200 евро си е твой проблем,200 евро наистина си е доста малко пробвай да се хванеш на истинска работа.

Знам и с колко 8-) Нали се сещаш, че увеличат ли тока, скачат цените на всички стоки 8-) http://bnt.bg/news/politika/plavno-uvel ... -toka-s-50
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 сеп 2014 22:17

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Интересно, кое от написаното от мен те наклони на тая мисъл, но така да бъде. Аз нямам никакви претенции за експертност на тема КАПИТАЛИЗЪМ, аз просто смятам, че частната инициатива е по-добрият избор пред държавната. Капитализмът означава, възможността всеки да покаже , какво може и да има шансът да се опита да постигне целите и мечтите си, докато комунистическият социализъм учи на това, че всички са равни, без значение дали единият е работен или мързелив, без значение дали си умен или глупав, всички са равни ! За мен, такова животно няма !

И по времето на соца си имаше частна инициатива, пич ;) Как мислиш, че се развиват Китай в момента ;) Ами Виетнам :?: Ами Сингапур? Да не мислиш, че там е голямата демокрация и големия капитализъм 8-) Централизирана власт и железен контрол :!: Това е истината 8-) И не, не говорим за тоталитаризъм, а за точно определени правила и закони, и стриктното им съблюдаване и спазване 8-) Е, резултатът е налице. Всички са доволни 8-)

Е ти сериозно ли сравняваш комунизмът в България с този в Китай ? Там си е капитализъм/комунизъм 50 % - 50 %. Дай ми пример за частна инициатива по времето на комунизмът. А в Сингапур има комунизъм, колкото тук има монархия.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 сеп 2014 22:32

dunavfc написа:
CTAHKO написа:

Е ти сериозно ли сравняваш комунизмът в България с този в Китай ? Там си е капитализъм/комунизъм 50 % - 50 %. Дай ми пример за частна инициатива по времето на комунизмът. А в Сингапур има комунизъм, колкото тук има монархия.

Постановление 86!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 сеп 2014 23:32

Нямам никаква идея, какво е постановление 86.

Върни се в “Свободна зона”