Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот BadBoy » 03 сеп 2014 23:38

То сега ни мързи ежемесечно да ходим да си плащаме сметките, как ти се струва всеки месец всеки да ходи да плаща членски внос?
Това упражнение със самоиздръжката колкото и странно да звучи ще е ден до пладне при първия провал или грешно похарчени пари, ще има "**** съм им мамата ние се борим за клуба те харчат за глупости"

Колко човека си купуват сезонни абонаментни карти?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 сеп 2014 03:06

santiliana написа:Прави се членска карта като ПРИВЪРЖЕНИК на отбора- със снимка и персонален номер, която или да се заверява ежемесечно чрез марка или- най-добре с годишно плащане на такса, на принципа на ловно-рибарския билет. Всеки притежател на тази карта ще има определено предимството да закупува с преференции фен-артикули или билети за определени мачове. Годишната такса , примерно от 20-30 лв. , не би трябвало да бъде проблем за никой, все пак става дума за по-малко от 3 лв. месечно...Това е смешна цифра...А все пак всички се бием в гърдите, че сме големи левскари, даже трябва много повече да дадем за любимия си клуб...Не може само да мрънкаме и да недоволстваме... Единствено остава всичко да бъде гарантирано, че събраните средства ще се изразходват правилно и прозрачно...Мисля, че може да се получи...

Напълно си прав и сумата е напълно адекватна. Обаче нещо ще бъдат много бащите, нали се сещаш, че трябва да има и хора които да носят някаква отговорност, президент, изп. директор, с.т. директор, треньор. Ако срещу тази иначе нищожна сума можеш да дадеш глас за президент на клуба на избори, които се стоят примерно на 5 години веднъж е според мен идеалният вариант.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 сеп 2014 03:15

santiliana написа:
groti написа:
santiliana написа:
groti написа:Вие започнахте да събирате пари,та и да ги смятате за какво ще ги харчите. Забравяте само 1 нещо - НЯМА КОЙ ДА СЪБЕРЕ ПАРИТЕ НИ! 20-30,50 та и 100 лв годишно са нищо,но го няма този,който ще обедини феновете. Лицето,лидерът,този на когото хората да повярват. Защо червените не събраха пари от акциите? Защото никой не вярва на Лупи. Същото е и в Левски. Докато не се появи реална алтернатива на другаря с мустаците ще затъваме. Иска ми се Тръстът да може да помогне,но силно се съмнявам. Докато не си заложи името човек,на когото да вярваме няма как да съберем пари. На кой можеш да вярваш вече? Хората са погнусени от 2ма от кумирите си в последните 30-40 години - Сираков и Гонзо. Никой няма да си дава парите на човек,който си мълча по времето на Казанската афера или човек,който гепи от Левски тройно повече,отколкото му е дал. На този тръст му трябва лице - идеолог. Някой с харизма,сериозна репутация и респект. Вярвам на Тръста,но не вярвам да имат силите и възможностите към момента да помогнат.

Защо да няма такъв човек? Нима един Стоян Хранов не би могъл да обедини всички? Или Христо Друмев, Николай Илиев... Има много достойни левскари, при това не е задължително да са бивши играчи на клуба...Желание има ли- всичко се постига...

Тоест няма желание? Аз не казвам,че ги няма по принцип тези хора,а че не го правят. Може би не са лидери? Може и някой да пречи - политиката,тотото и футбола са овързани,като свински черва напоследък.Аз съм за Тръста,смятам че това е единствения начин да се отървем от политическите интереси и натиск. Искам да се отървем от едноличните собственици. АД-тата убиха футбола по мое мнение. И 100 или 150 лв (годишно) не представляват кой знае какъв проблем за мен стига да вярвам,че този,който ще ги прибере ще ги похарчи за Левски. Просто казвам защо може да се провали една евентуална такава идея - не,че няма левскари. Не,че няма да дадат пари,просто не виждат на кой да ги дадат.

а всъщност- задължително ли е един футболен клуб да бъде АД? И ако е така, не би ли следвало това да е една от основните стъпки в промяната на Закона за спорта от бъдещият спортен министър след изборите?! Защото и аз съм на мнение, че именно АД- тата разгониха майката на футбола в България, както и едноличните набедени собственици на клубовете...

Защо тогава на всякъде в света това е системата или АД, или собственик. Дори и да има на 100% акциите, нали трябва да се гласува ръководство, какво гарантира, че загубилите този вот няма да откажат да дават, докато другият кандидат е в клуба.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 сеп 2014 03:18

groti написа:
konvoec написа:
groti написа:
santiliana написа:
groti написа:Вие започнахте да събирате пари,та и да ги смятате за какво ще ги харчите. Забравяте само 1 нещо - НЯМА КОЙ ДА СЪБЕРЕ ПАРИТЕ НИ! 20-30,50 та и 100 лв годишно са нищо,но го няма този,който ще обедини феновете. Лицето,лидерът,този на когото хората да повярват. Защо червените не събраха пари от акциите? Защото никой не вярва на Лупи. Същото е и в Левски. Докато не се появи реална алтернатива на другаря с мустаците ще затъваме. Иска ми се Тръстът да може да помогне,но силно се съмнявам. Докато не си заложи името човек,на когото да вярваме няма как да съберем пари. На кой можеш да вярваш вече? Хората са погнусени от 2ма от кумирите си в последните 30-40 години - Сираков и Гонзо. Никой няма да си дава парите на човек,който си мълча по времето на Казанската афера или човек,който гепи от Левски тройно повече,отколкото му е дал. На този тръст му трябва лице - идеолог. Някой с харизма,сериозна репутация и респект. Вярвам на Тръста,но не вярвам да имат силите и възможностите към момента да помогнат.

Защо да няма такъв човек? Нима един Стоян Хранов не би могъл да обедини всички? Или Христо Друмев, Николай Илиев... Има много достойни левскари, при това не е задължително да са бивши играчи на клуба...Желание има ли- всичко се постига...

Тоест няма желание? Аз не казвам,че ги няма по принцип тези хора,а че не го правят. Може би не са лидери? Може и някой да пречи - политиката,тотото и футбола са овързани,като свински черва напоследък.Аз съм за Тръста,смятам че това е единствения начин да се отървем от политическите интереси и натиск. Искам да се отървем от едноличните собственици. АД-тата убиха футбола по мое мнение. И 100 или 150 лв (годишно) не представляват кой знае какъв проблем за мен стига да вярвам,че този,който ще ги прибере ще ги похарчи за Левски. Просто казвам защо може да се провали една евентуална такава идея - не,че няма левскари. Не,че няма да дадат пари,просто не виждат на кой да ги дадат.

Точно това се опитвах преди време да им обясня във форума, че хората просто не вярват и това е. Едно е някой/някои от феновете да си заложат репутацията, тях ги познават 100- 200- 2000 човека, друго е някой левскар, който го знае цялата общественост. Може би трябва да натиснат дадени лица да се включат, да им обяснят идеята и да се надяваме, че ще се съгласят да участват с имената си. И честно казано трябва да има поне 50 000 човека, които да дадат по 20 лева. За съжаление ще дадат 2000-3000 по много повече и още 5000(например) по по-малко и толкова. А освен това, как ни се гарантира, че ако дадем парите(хипотетично събираме прилични суми), Батков ще ни разреши да се мешаме в дадени решения? Например "Изработване и реализиране на съвременна маркетингова концепция". Как точно ще се докаже на левскарите, че дадат ли парите, веднъж съберем ли дадена сума, ще можем да участваме, да вземаме ние решенията? Защото в крайна сметка 15% не са като 75%, примерно... Батков държи главния пакет... Та, това също ми е интересно, иначе идеите са супер, то аз не един път съм ги мислел тия неща сам за себе си.

Тази цялата ситуация трябва да бъде много много добре измислена. Например членския внос трябва да е месечен,а не годишен. 100 лв годишно не ги усещаш ако ги дадеш на 12 пъти ,но ако ги дадеш на веднъж или два пъти вече е различно. Има много неща,които трябва да се преценят и оценят. Най-вече с нашата народопсихология ,а и финансовите ни възможности. Всичко е много навързано. Виж Лудите какви пари направиха от ШЛ. Ако ги използват умно,а не като наш борат,може да дръпнат на светлинни години пред останалите. Ако имаше футболисти,които да събират на Герена по 10 000 човека на мач,например нещата щяха да са много различни. Но сега вместо Иванков,Драгич и Гонзо (последните,които събираха такива тълпи в мачове срещу по-скромни отбори),гледаме Наумовски, Белаид и Божинов..Е,нормално се събират по 1000 човека на мач => приходите от билети са поне 6-7,та и 10 пъти по-малко. В Левски отдавна се работи грешно и лошо и сега берем плодовете. Аз не мисля,че Тръста може да вземе Левски от Батков от раз. Може би в процес на годините ще успеят. Когато докажат на обикновения привърженик,че всъщност не гледат да се докопат до 30те им лева (например). 15% ,после още 5,още 10 и т.н. Това,което ме кара да съм по-скептичен е това дали Левски има времето да ги дочака заветните 51% и по-състоятелни привърженици (финансово)

В онези времена целта беше много привържениците да се привличат и с ниските цени, сега е обратното да се взимат повече пари от по-малко хора

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 сеп 2014 08:46

santiliana написа:

Сори, че ви се бъркам, Друмев е точен човек, но ако знаете какви ги върши Хранов и въобще какъв човек е...едва ли ще искате дори да споменавате името му.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 сеп 2014 09:23

milen.hristov написа:
santiliana написа:Прави се членска карта като ПРИВЪРЖЕНИК на отбора- със снимка и персонален номер, която или да се заверява ежемесечно чрез марка или- най-добре с годишно плащане на такса, на принципа на ловно-рибарския билет. Всеки притежател на тази карта ще има определено предимството да закупува с преференции фен-артикули или билети за определени мачове. Годишната такса , примерно от 20-30 лв. , не би трябвало да бъде проблем за никой, все пак става дума за по-малко от 3 лв. месечно...Това е смешна цифра...А все пак всички се бием в гърдите, че сме големи левскари, даже трябва много повече да дадем за любимия си клуб...Не може само да мрънкаме и да недоволстваме... Единствено остава всичко да бъде гарантирано, че събраните средства ще се изразходват правилно и прозрачно...Мисля, че може да се получи...

Напълно си прав и сумата е напълно адекватна. Обаче нещо ще бъдат много бащите, нали се сещаш, че трябва да има и хора които да носят някаква отговорност, президент, изп. директор, с.т. директор, треньор. Ако срещу тази иначе нищожна сума можеш да дадеш глас за президент на клуба на избори, които се стоят примерно на 5 години веднъж е според мен идеалният вариант.

Точно това е целта, тръста ще гласува доверие на хора, професионалисти, които си разбират от работата. След 5 години или при форсмажорни обстоятелства ще бъдат организирани нови избори...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 сеп 2014 10:17

Долно уйно написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
валкареджио написа:най добрия вариант е всеки привърженик на "Левски" да даде по 10 или 20 лева за година.всеки който вложи сумата да получи документ за тези пари, или да бъде вписан в някакъв документ който се съхранява в тръста "Синя България"така парите няма да се изгубят и ще се знае за какво са похарчени.
предполагам,че ще се съберат достатъчно пари за издръжка на клуба.
все си мисля , че ще се намерят 100 хиляди "сини" привърженици които ще дарят х 10 лева на година.

Ами аз бих дал дори да не съм сигурен де ще идат. Малко наивно звучи, ама барем помогнат. А за ГОДИНА 10-20-30 лева не са сума, която ще ми промени живота ако я има или няма.

Единственото, което не бих искал е тия пари да ги пипа Борат. Не ме кефи прическата на мустаците му.

Левски да може да се издържа без да има чичко паричко то поне 50 000 сини привърженици ежегодно трябва да внасят по 20 лева, та ти как мислиш, дали ще има толкова, защото като зная в България как обичаме да си бъркаме в джоба дори за символични суми и ми се плаче.

Абе и аз това казвам.. 50 000.. 300 000.. ама колко ще дадат пари? Единствения шанс да се съберат споменатите суми е част от хората, даващи пари да дават примерно не 10-20-30 лева а 50,100,150 за компенсация на тия, дето скатават.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 сеп 2014 10:41

Долно уйно написа:Между другото отново малките левскари са паднали от червените на Герена http://www.sportal.bg/news.php?news=506667

Как няма да паднат, като са без кажи-речи цял отбор? Янев и Боби Цонев са контузени, а Любенов, Ради Цонев, Божо Краев, Илия Димитров и т.н. са с националните отбори. Ама медиите услужливо пропуснаха да го споменат това, както винаги. Мани, всички са срещу чорбарите, как може тави заглавия да пишат, късат живо мИсо от харизматЪ. :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 сеп 2014 11:09

Нападателят от втория отбор на френския Монако тренира тази сутрин с отбора на Левски.

Името на футболиста е Алексис Аларт, като подробности ще станат ясни по-късно.

Както е известно „сините“ усилено търсят нов нападател, с когото да подсилят атаката си, и Аларт е една от възможните опции пред Георги Иванов-Гонзо.

Някой гледал ли гое как е добър ли е ;) :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 сеп 2014 11:23

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QtTpqJa7xD0[/youtube]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”