България – послушното пуделче на САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: България – послушното пуделче на САЩ

Мнениеот Eminem » 03 сеп 2014 21:50

Не е само България. Европа се превърна в ку*вата на САЩ. Жалко, заради това Европа деградира.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 08 сеп 2014 01:41

миле гърбавия написа:
Foreigner написа:
CTAHKO написа:Аргументи (аз имам такива, за разлика от Вас)

Кога ще пуснеш аргументите, че ми стана интересно. Аргумент както си следва, а не разни измишльотини.
Я кажи, междувременно, агент Гоце като беше президент какво диреше през 2 седмици в Русия?

Агент Гоце и агент Буда са от едно котило,вуйчо! Какви други аргументи ти трябват?

Това ми е ясно. Все пак Буда и Гоце не са олицетворение на цяла България, нали?
...

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 11 сеп 2014 00:37

Eminem написа:Не е само България. Европа се превърна в ку*вата на САЩ. Жалко, заради това Европа деградира.

Еми парата клати масрата :mrgreen: САЩ си има курви, бело, научи добрата стара Европа на пороци и перверзия! Друго си е Русия, там имат само промишлен спирт за перорална употреба, и диктатор - Бок - Путин, местен велможа биещ се за парчета безплодна земя, понеже не му стига наличната! Но най ме радват българите, ние сме за всички останали, но не и за нас :mrgreen: :) , и понеже си нямаме нищо, гледаме да да набедим другите за всеощата деградация, градация и всички тем подобни амбивалентни понятия ...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 11 сеп 2014 01:07

Red Warrior написа:Игнорирайте троловете на Кутев. Те печелят на ваш гръб! Не го забравяйте.

Били казал,че не е вярно в написаното в статията? :roll:

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 11 сеп 2014 11:27

viali69 написа:
cska-632 написа:Защо няма тема България - послушното пуделче на СССР, Русия, ЕС? Хем сме послушни на САЩ и хем Русия ни продала на САЩ :mrgreen:

Никога не сме били послушното пуделче на СССР !
От СССР взимахме много повече, отколкото давахме. СССР ни стоеше зад гърба и гарантираше сигурността и териториалната цялост на България така, както НАТО не може в момента.
Питам, ако Турция утре реши, че правата на турското малцинство в България са нарушени и навлезе на територията на България смяташ ли, че НАТО ще ни защити ?
Защото СССР щеше да го направи ! Турция обаче не си и помисляше да нахлуе в България, защото знаеше какво я чака, когато съветската армия пристигне. Служил съм в армията по онова време. Ролята на Българската армия беше да задържи турците за няколко часа, докато дойдат руснаците.
Русия не ни е продала на САЩ !
Просто руснаците бяха в позицията на загубилите студената война и като такива трябваше да отстъпят територии на влияние.
За съжаление България попадна именно в тези територии ...
Останалото го знаем. Новите ни господари от САЩ, Израел и Брюксел наложиха нечуван финансов ГЕНОЦИД над българите.
В резултат на това днес сме най-бързо топящата се и изчезваща нация на света.
Циганизирани сме и се ислямизираме !
И за това НЕ са виновни руснаците !

20,1 тона злато са нищо. Разбира се.
Страхотна сигурност. Ако не сте послушни ще влезем с танковете и ще ви размажем.
Турция и Русия имат еднакъв поглед към България. Парче земя, което смятат за свое.
Друго си е след великата братска дружба със СССР да имаш външен дълг от 10,5 млрд. долара и цветущата икономика да не разполагаш с някакви си 1 млрд. и 460 млн. долара за следваща вноска по погасяване на дълга, да се самосвалиш от власт и да обявиш демокрация. Къде изчезва валутния резерв на България ? Да ... и честните комунисти да ...
Пробвай на някой 10-годишен или тъп комсомолец да си пробутваш историйките.
Упс.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”