Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Доктор Н » 03 сеп 2014 16:23

Betchualeng Arnaikem написа:Еми те хората ще се чустват прецакани ако Левски не почне да бие, да се бори за трофеи и така нататък. Изглежда идеята, че е важно първо: отбора да го има, второ: това да е нормален отбор а не ЦИРК и чак тогава да гледаме разни високи цели и така нататък още не може да стигне до съзнанието на доста народ.

Продължаваме ли със самозалъгването за състоянието на Левски, единствените трофеи, за които ще се борим ще са шампион на окръжните групи или носител на Зоокупата. Каквито и трансфери да се правят в окръжните групи, Левски ще бие. По-важното е да оцелее в професионалния футбол. Иначе може да се раздуваме до края с "гръмки трансфери", селекции или "нов собственик".

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 сеп 2014 16:39

Доктор Н написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Еми те хората ще се чустват прецакани ако Левски не почне да бие, да се бори за трофеи и така нататък. Изглежда идеята, че е важно първо: отбора да го има, второ: това да е нормален отбор а не ЦИРК и чак тогава да гледаме разни високи цели и така нататък още не може да стигне до съзнанието на доста народ.

Продължаваме ли със самозалъгването за състоянието на Левски, единствените трофеи, за които ще се борим ще са шампион на окръжните групи или носител на Зоокупата. Каквито и трансфери да се правят в окръжните групи, Левски ще бие. По-важното е да оцелее в професионалния футбол. Иначе може да се раздуваме до края с "гръмки трансфери", селекции или "нов собственик".

Не разбра идеята на поста ми :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 03 сеп 2014 16:46

santiliana написа:
konvoec написа:
Avanti_Ragazzi написа:
blue atak написа:https://www.youtube.com/watch?v=aJ-A4_bTYBc&hd=1 Класа е този черния ако го вземем ще е удар определено :) ;)

A с какво ще му плащаме с на Ганя космите от мустака ли?

То не се знае дали от следващия сезон няма да сме вместо в А във В група, вие само с играчи се занимавате тука! Все едно в този момент в този клуб това е най-важното! Най-важното в момента е да спасим клубът от фалит, като помогнем и се включим в тръста а не да се занимаваме с глупости! Тръста е единствената надежда и светъл лъч пред този клуб, иначе ще поиграем на село 2 години както е тръгнало! Защото Ганя тотално е за**** отбора и само чака пари за него, ама докато ги чака тия пари ние ше фалираме! За това трябва да се обединим в една клауза да спасим отбора, а не да се занимаваме с разни негри, чилийци и тем подобни глупости! :evil:

Аз разбрах, че от тръста са нужни 1 000 000 лева на година. Окей, да речем, че ги събираме ние и ги даваме на .... Батков, да покрива разходите(после няма да ни ги върне, ние и не искаме), това как по-точно ни оправя проблема? Тоест, ние ги даваме тия пари, покриват се дадени разходи и толкова. Май трябва някой да откупи повечко от Батков, както и да дава пари. Ако не намерим спонсори, духаме супата много яко, защото не вярвам тръста да събира примерно 5 милиона. Аз не виждам оправия(разбира се не отказвам никой, нека се опитаме), просто не виждам как ще събираме всяка година нужните ни пари.

за много по-малко пари се наемат двама-трима шиптъри, "земундци" или каквито и да били с точен мерник и... проблема е решен...

точно,кратко и ясно!

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 03 сеп 2014 16:54

най добрия вариант е всеки привърженик на "Левски" да даде по 10 или 20 лева за година.всеки който вложи сумата да получи документ за тези пари, или да бъде вписан в някакъв документ който се съхранява в тръста "Синя България"така парите няма да се изгубят и ще се знае за какво са похарчени.
предполагам,че ще се съберат достатъчно пари за издръжка на клуба.
все си мисля , че ще се намерят 100 хиляди "сини" привърженици които ще дарят х 10 лева на година.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 03 сеп 2014 17:31

валкареджио написа:най добрия вариант е всеки привърженик на "Левски" да даде по 10 или 20 лева за година.всеки който вложи сумата да получи документ за тези пари, или да бъде вписан в някакъв документ който се съхранява в тръста "Синя България"така парите няма да се изгубят и ще се знае за какво са похарчени.
все си мисля , че ще се намерят 100 хиляди "сини" привърженици които ще дарят х 10 лева на година.

Това е добър вариант и мисля, че много народ ще даде тези 20тина лева. Нека не си кривим душата, 20лв (годишно, разбира се) се дават за какви ли не простотии. Ако се организира нещо подобно и всичко се прави документирано, успех ще има. Слагаме таван 5 000лв заплати и който има сърце да играе за Левски, а не за пари - добре дошъл. Който не - в чужбина за повече..
Левски трябва да се стабилизира и трябва всички да сме заедно.. тръст, легенди, фенове... всички!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 сеп 2014 17:40

валкареджио написа:най добрия вариант е всеки привърженик на "Левски" да даде по 10 или 20 лева за година.всеки който вложи сумата да получи документ за тези пари, или да бъде вписан в някакъв документ който се съхранява в тръста "Синя България"така парите няма да се изгубят и ще се знае за какво са похарчени.

Ами аз бих дал дори да не съм сигурен де ще идат. Малко наивно звучи, ама барем помогнат. А за ГОДИНА 10-20-30 лева не са сума, която ще ми промени живота ако я има или няма.

Единственото, което не бих искал е тия пари да ги пипа Борат. Не ме кефи прическата на мустаците му.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 03 сеп 2014 17:46

Това отдавна съм го споделял , с разликата , че според мен най-добрия вариант е нещо като членска карта , която да се закупи и парите ,които да се отделят да са по около 8 лв на месец.Така годишно всеки един ще е дал по 100 лв на клуба.По мое скромно мнение "Левски" има не по-малко от 300 000 привърженика , които в болшинството си биха се включили.При бюджет от 30 000 000 лв ,не мисля че бихме имали финансови проблеми , а оттам и спортно технически такива.Отделно пари могат да влизат по още много различни начини в касата и клуба наистина ще бъде стабилен ,защото ще се издържа от много членска маса.Не мисля ,че 8 лв са сума ,която би затрудниба ПОВЕЧЕТО от привържениците.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 сеп 2014 17:50

Блутуг написа:

Това отдавна съм го споделял , с разликата , че според мен най-добрия вариант е нещо като членска карта , която да се закупи и парите ,които да се отделят да са по около 8 лв на месец.Така годишно всеки един ще е дал по 100 лв на клуба.По мое скромно мнение "Левски" има не по-малко от 300 000 привърженика , които в болшинството си биха се включили.При бюджет от 30 000 000 лв ,не мисля че бихме имали финансови проблеми , а оттам и спортно технически такива.Отделно пари могат да влизат по още много различни начини в касата и клуба наистина ще бъде стабилен ,защото ще се издържа от много членска маса.Не мисля ,че 8 лв са сума ,която би затрудниба ПОВЕЧЕТО от привържениците.

Ако никой не дава над 100 лева годишно ще съберем 30 000 000 другия живот.
300 000 ама грънци. Като е да се дадат пари, па макар и по 5-10 лева на месец...
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 сеп 2014 18:06

Прави се членска карта като ПРИВЪРЖЕНИК на отбора- със снимка и персонален номер, която или да се заверява ежемесечно чрез марка или- най-добре с годишно плащане на такса, на принципа на ловно-рибарския билет. Всеки притежател на тази карта ще има определено предимството да закупува с преференции фен-артикули или билети за определени мачове. Годишната такса , примерно от 20-30 лв. , не би трябвало да бъде проблем за никой, все пак става дума за по-малко от 3 лв. месечно...Това е смешна цифра...А все пак всички се бием в гърдите, че сме големи левскари, даже трябва много повече да дадем за любимия си клуб...Не може само да мрънкаме и да недоволстваме... Единствено остава всичко да бъде гарантирано, че събраните средства ще се изразходват правилно и прозрачно...Мисля, че може да се получи...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 сеп 2014 18:59

santiliana написа:Годишната такса , примерно от 20-30 лв. , не би трябвало да бъде проблем за никой, все пак става дума за по-малко от 3 лв. месечно...Това е смешна цифра...

Ако реши да я даде някой.
santiliana написа:Не може само да мрънкаме и да недоволстваме...

Че защо, то така е по-лесно :D

Знаеш, че така стоят нещата.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”