Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

unsub
Контакти:

Re: Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига

Мнениеот unsub » 03 сеп 2014 16:54

hue написа:Кой е секторът на гостуващата агитка?

Целия стадион. Ти колко човека, фенове на Разград мислиш че ще има ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 сеп 2014 16:55

Кво толкова плюете по цените,не мога да ви разбера!Високи и кво от това?За хората от Разград и там техните фенклубове и предприятията на олигарха цените ще са символични или направо безплатни.Нормално!Другите 32-33 000 билета ще са си на такива цени.Значи олигарха ще си е направил жеста към феновете си,а другите които искат да гледат Реал ще си плащат като за Реал!Който не иска на твито или въобще да не гледа!Стадиона за Реал ще се напълни,за другите два мача зависи от развитието на резултатите.
На мен не ми дреме за Реал,още по-малко за Базел!Ливърпул ми е "любимия" чужд отбор,но все още не съм склонен да дам толкова пари да ги гледам пак,като не оспорвам ценовата политика а си казвам аз какво смятам да правя!
п.п.За Реал и Базел трудно бих се навил да пътувам 800км дори и с безплатна екскурзия!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 03 сеп 2014 17:09

Всеки един продукт има своята цена и цената за продукта Лудогорец - Реал е 100лв.,
Една цена се определя дали е висока не от самата нейна стойност, а от търсенето.
Разпродаде ли се стадиона за мача с Реал значи цената е била нормална, остане ли наполовина празен значи цената е била висока.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 сеп 2014 17:23

Долно уйно написа:Всеки един продукт има своята цена и цената за продукта Лудогорец - Реал е 100лв.,
Една цена се определя дали е висока не от самата нейна стойност, а от търсенето.
Разпродаде ли се стадиона за мача с Реал значи цената е била нормална, остане ли наполовина празен значи цената е била висока.

Занимавам се с търговия и се водя от следното мото:Едно нещо струва точно толкова,колкото можеш да го продадеш!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 сеп 2014 17:43

BRF написа:
Долно уйно написа:Всеки един продукт има своята цена и цената за продукта Лудогорец - Реал е 100лв.,

Занимавам се с търговия и се водя от следното мото:Едно нещо струва точно толкова,колкото можеш да го продадеш!

Това е така. Но въпроса има и втора страна, която Домуса тепърва ще усеща:
Хората ще платят билетите. Скъпо-евтино, толкова пари се искат, ОК.
И следващия път когато негова милост заговори за патриотизма, че футбола е за хората и затова иска пълен стадион много народ няма да иде дори билета да е 4 лева.

Защото въпроса не е само в парите, макар че и те са фактор. Домусчиев се кълнеше в публиката и малко остана да и се моли.. докато видя големите пари от ШЛ.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 сеп 2014 18:36

Всеки говори за пакетни цени.....да ама те са за 1 човек.Някъде бях писал че искам да си заведа семеиството на мача с Реал.А нека сега го сметнат кибиците колко излиза това за 1 мач.А ако купя 3 пакета за мачовете защото сме тричленно семеиство къде отиват цифрите... :o Добре че си купих наскоро голямо Сони че ще го гледам перфектно по телевизията.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 сеп 2014 18:45

Вълчан написа:Всеки говори за пакетни цени.....да ама те са за 1 човек.Някъде бях писал че искам да си заведа семеиството на мача с Реал.А нека сега го сметнат кибиците колко излиза това за 1 мач.А ако купя 3 пакета за мачовете защото сме тричленно семеиство къде отиват цифрите... :o Добре че си купих наскоро голямо Сони че ще го гледам перфектно по телевизията.

Ако си само за Реал, може да минеш с 150 лв. за тримата в сектор Б или Г. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 03 сеп 2014 19:16

Аз лично съм доста учуден от някои мнения за цените на билетите. И то за нещо което никой не е задължен на сила да отиде на стадиона. Ако цените са високи за Софиянци какво да кажем за жителите на Разград, но всеки си избира - 1.най-скъпо е да си на стадиона, но пък преживяването е един път; 2. на кръчма с приятели - хапваш, пиеш си бирата, гледаш и коментираш; 3. вкъщи - на бира с фастъчки. Който както си иска.
Всяко нещо си има гледна точка, но някои хора гледат само от своята. На Домусчиев сега му се е паднало да дойдат такива отбори и да не се възползва...трябва да е малоумен. А освен това и трябва да направи разходи за да преведе стадиона във вид който изискват от УЕФА, за Младежката ШЛ трябва да плати 20000 лв наем на Левски. Тия неща не ви интересуват, но за да върви един отбор трябва да има приходи и да се мисли в перспектива, а не като в ЦСКА ден за ден.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 03 сеп 2014 19:19

Вълчан написа:Всеки говори за пакетни цени.....да ама те са за 1 човек.Някъде бях писал че искам да си заведа семеиството на мача с Реал.А нека сега го сметнат кибиците колко излиза това за 1 мач.А ако купя 3 пакета за мачовете защото сме тричленно семеиство къде отиват цифрите... :o Добре че си купих наскоро голямо Сони че ще го гледам перфектно по телевизията.

Вариант 1 - купуваш си 3 пакета и после продаваш билетите за Базел и Ливърпул
Вариант 2 - изчакваш 25 септември и си купуваш само за Реал М, но местата няма да са хубави.
Вариант 3 - ТВ

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 03 сеп 2014 19:35

Betchualeng Arnaikem написа:
BRF написа:

Това е така. Но въпроса има и втора страна, която Домуса тепърва ще усеща:
Хората ще платят билетите. Скъпо-евтино, толкова пари се искат, ОК.
И следващия път когато негова милост заговори за патриотизма, че футбола е за хората и затова иска пълен стадион много народ няма да иде дори билета да е 4 лева.

Защото въпроса не е само в парите, макар че и те са фактор. Домусчиев се кълнеше в публиката и малко остана да и се моли.. докато видя големите пари от ШЛ.

Лудогорец след година и половина ще си играе в Разград и такива призиви никой няма да отправя, така че те много добре са преценили риска.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Лудогорец”