US OPEN | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Гаел Монфис

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: US OPEN | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Гаел Монфис

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 сеп 2014 09:10

В снощният мач, не става дума толкова за психиката, колкото до това, че оня го изнерви с маймунджулъците си.

Смятам, че Григор не е очаквал подобно нещо от Монфис, щото 2-мата минават за добри приятели.
Даже при поздрава след края на мача франсето му каза нещо от сорта - "Сори, брат" и направи една характерна физиономия тип - "знам, че не играх коректно, но трябваше да бия".

Григор определено не беше добре подготвен за номерата на Гаел.
Иначе, то се вижда по-спечелените геймове и точки в тях, че мачът си беше абсолютно равностоен.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 сеп 2014 10:20

Чиста статистика Григор с/у Монфис,Цонга,Симон и Гаске -> 15 мача 14 загуби и една победа след отказване на Мофис!!!
С/у Симон,Гаске и Цонга е по 0 : 4!
Мисля че с треньора му трябва да се замислят какво му пречи да играе успешно с/у играчи школовани във Франция, тениса
е и доста тактита не е само физика и тенис умения!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 03 сеп 2014 10:24

Който смята, че Монфис с "номерата си" :lol: :lol: е причината за загубата на Григор, нищо не разбира.

Нашият не игра толкова лошо, колкото разконцетрирано и прибързано. Направи адски много непредизвикани грешки, вместо да намали малко силата и да даде възможност на Монфис да греши. Освен това онзи пропуск при 6:4 в тайбрека и последвалата загуба на сета тотално го обезвери, което е нормално, все пак разликата от 0:2 до 1:1 изобщо не е за пренебрегване. Както и да е, аз останах с впечатлението, че с изключение на първия сет Григор беше по-добрият тенисист, но в началото посочих къде беше разковничето...
Само Левски!

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 03 сеп 2014 11:10

Carpy написа:
powerful написа:
Carpy написа:За пореден път доказателство, че Григор няма никаква психика. доказвал го е стотици пъти. В най-важните моменти, в най-важните мачове, се гипсира и прави простотии.

Абсолютна глупост!

Ко каза?

Наистина е тотална глупост. Личи си, че не гледаш тенис. Иначе щеше да знаеш какви драматични мачове измъкна през цялата 2014 г.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 03 сеп 2014 11:15

Григор да говори по по-малко и да намали самочувствието, че е тръгнал в това отношение по пътя на близнака си Валерката Божинов и да не се озове на Загорка къп.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
Image

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 03 сеп 2014 13:39

Освен всичко друго Момфис имаше късмет почти всичките му рискови топки да хващат линията, а на Гришо да излизат с малко алт. В тайбрека при 6:4 уникална игра на Гришо и когато трябваше да завърши топката закачи леко върха на мрежата при такива топки е 50;50 дали ще влезне или не в случая просто не стана. Момфис просто всичко му се получаваше върна невъзможни топки стигна волета който обикновено са печеливши при празен корт хващаше топки който едва ли ще хване в друг мач. Има такива мачове на който на съперника му се получава всичко а на теб не спорт.Аз съм уверен че втори такъв мач Момфис не може да направи не всеки ден е велик ден.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 03 сеп 2014 15:46

Аааа тоя вчера гост коментатора по Евроспорт забравих му името :X как ме дразниииииии мале щях да полудея , няма втори такъв дебил като тоя , дано повече никога не коментира Гришо :x :x !!

[offtopic][/offtopic]

Върни се в “Тенис”