България – послушното пуделче на САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dzhambov

Re: България – послушното пуделче на САЩ

Мнениеот dzhambov » 02 сеп 2014 23:11

Пийте някакви хапчета хахаха

urkoto

Мнениеот urkoto » 02 сеп 2014 23:17

viali69 написа:Господа соросоиди с промити мозъци, защо няма тема за закланото българско боксьорче от циганин в София ?
Момчето е било спортист ! Нали тук е спортен сайт ?!
Или такива теми, които показват докъде докараха България вашите чужди господари, са неудобни и не се допускат тук ?!

Не е либерално и не е мултикулт да има подобна тема. Та те в Англия чалмите изнасилиха хиляди млади момичета - за това се мълчи. Дори и във форума на Гонг никой нищо не спомена за това? За медиите не говоря - то е ясно!

За който не знае, в момента тече скандалът. За няколко години - 3 хил. изнасилвания доколкото помни Уреца. Лесно може да се провери от заинтересованите лица (макар такива да се броят на пръстите в този форум, все пак има подобрение). Прикривани са били чалмите от властите - бюрократи и полиция визира Уреца. Тук дали не е същото...?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 02 сеп 2014 23:23

CTAHKO написа:Аргументи (аз имам такива, за разлика от Вас)

Кога ще пуснеш аргументите, че ми стана интересно. Аргумент както си следва, а не разни измишльотини.
Я кажи, междувременно, агент Гоце като беше президент какво диреше през 2 седмици в Русия?
...

Потребителски аватар
Blue Warriors
Контакти:

Мнениеот Blue Warriors » 02 сеп 2014 23:42

Края на България идва максимум след 10 години, незнам кво се хабите.Аз съм приел съдбата да остана тук и да умра с моята родина ако не друго.Това беше, трябва да стане някакво чудо да се съхрани този народ, дори и да стане ще е с орязване на граници.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 03 сеп 2014 00:59

Ако приемаме за нормално границите на Украйна да бъдат орязвани то нищо чудно в скоро време и нашите да бъдат орязани и това в рамките на нормалното според вашите разбирания :!:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 03 сеп 2014 01:37

Много горещ и безмислен спор. Ако пишещите тук поне малко се интересуваха от история и осъзнаваха какво представляват самите те щяха да знаят, че до 10-15 години ще сменим съюзниците и ще минем към някаъв друг съюз от държави. Дали те ще са Русия, Беларус и Китай или Китай, Япония и Индия няма никакво значение.

Важното е че ще зарежем американците и запада разочаровани от техния егоизъм и незаинтересованост от съдбата на България

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 03 сеп 2014 06:59

South_Park написа:Славия форевър не е циганин - факт

Сигурно ли е?

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 03 сеп 2014 07:05

Foreigner написа:
CTAHKO написа:Аргументи (аз имам такива, за разлика от Вас)

Кога ще пуснеш аргументите, че ми стана интересно. Аргумент както си следва, а не разни измишльотини.
Я кажи, междувременно, агент Гоце като беше президент какво диреше през 2 седмици в Русия?

Агент Гоце и агент Буда са от едно котило,вуйчо! Какви други аргументи ти трябват?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 сеп 2014 09:08

хХтрият Станко пак е получил субсидия :lol: Нали беше обещал да не пише повече за руски пари или всяко чудо за 3 дни :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Blue Warriors
Контакти:

Мнениеот Blue Warriors » 03 сеп 2014 10:14

anihilator написа:Ако приемаме за нормално границите на Украйна да бъдат орязвани то нищо чудно в скоро време и нашите да бъдат орязани и това в рамките на нормалното според вашите разбирания :!:

Че те сащ, нато и ефропата го направиха нормално, кой позволи да има нова държава наречена Косово ? Хич не сте нагли, хората да не са прости ?

Върни се в “Свободна зона”