Барселона - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид

Мнениеот cska_90 » 29 ное 2009 21:59

Абе първото БАрса нямаха никакви положения и трябваше да останат с 10 човека,че за да заиграят!- ;)
Последна промяна от cska_90 на 29 ное 2009 22:03, променено общо 3 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 ное 2009 22:00

С оглед на положенията, мисля, че реалния резултат беше равния. Все пак този мач не решава нищо и имаме още мачове докрая 8-) Надеждата умира последна 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 29 ное 2009 22:01

Така...Значи моето скромно мнение е,че мача беше равностоен,но като цяло не беше нищо особено.Не разбрах защо Пелегрини изкара Роналдо след като единствените по-сериозни положения бяха създадени от него.Ако не е бил на 100%,то тогава да го пусна второто бе д****а!Видяхте как направи Пеп,пусна си Ибра в 55-тата и той вкара след 3-4 мин.,вярно от спорна засада и повече нищо не направи,но все пак друго си е да влезне в игра когато тепърва се почва играта,вместо да се лъже топката както в първите 15-20 мин.Ако Роналдо беше влезнал 40-тата примерно и го изкара 85-тата със сигурност щеше да е по-добре,но аз естествено не съм треньор и моето мнение си остава за мен.Все пак мисля,че Пелегрини не е достатъчно класен треньор,за да води Реал Мадрид!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 ное 2009 22:02

Madridist написа:
cska_90 написа:
Madridist написа:Аз успях да се кънектна към сопкаста,защото пуснах картина още към 8 без 15 и сигурно затова нямам проблем, но всички приятели ми звънят, че не могат да влезнат никъде :roll:

със сопкаста тръгват 2-3 от my2p2p.eu обаче са с безобразно качество.По Джъстин никаъв шанс- изписва ,че вече има достигнат максимум-то на почти всички дербита е така-а какво остава за Реал-Барса!!!

http://www.gledaisport.com/video-124648.html -това е най-доброто засега!

Ами аз го гледам през сопкаст на 1000 kbps и е доста добро качеството, за 45 минути не ми заби веднъж. Ще пиша по скайп на приятелите този линк, който си написал мерси много от тяхно име ;)

Колкото за мача,според мен първото полувреме беше равностойно, като най-чистото положение беше на Роналдо. Дано второто да има голове ;)

До 55 мин на този линк имаше испански коментар и ми заби-вкл го отново и .............гледам Тв +-идеално!- ;)

Хаха Велев кви ги плещеше не е истина!- :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 29 ное 2009 22:02

Велев страшни бисери вкара. ;) Иначе мача беше равностоен като цяло.

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 29 ное 2009 22:03

Евала... Барса имаха 3 положения Меси испусна едното (необяснимо за мен) едното вкараха и така...а за Реал Роналдо изпусна, Кака също, Раул също и така нататък...Реал имаха повече положения и като изключим че Барса владееха топката и си вкараха положението, Реал за мен бяха по-добри като КПД (относно владеене на топката положения) харесаха ми общо взето ама тва пропускане на положения от многомилионни звезди нещо не ми е по вкуса и спокойно мога да кажа че днес ни коства 3 точки...
Реал върви напред...Ще стават все по-добри....Тази година сме шампиони...
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 ное 2009 22:05

Ticha написа:Велев страшни бисери вкара. ;) Иначе мача беше равностоен като цяло.

"Бензема само трябваше да я НЮХНЕ тази топка"-каквото и да означава глагола нюхне- :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 29 ное 2009 22:06

theprideofplovdiv написа:Така...Значи моето скромно мнение е,че мача беше равностоен,но като цяло не беше нищо особено.Не разбрах защо Пелегрини изкара Роналдо след като единствените по-сериозни положения бяха създадени от него.Ако не е бил на 100%,то тогава да го пусна второто бе д****а!Видяхте как направи Пеп,пусна си Ибра в 55-тата и той вкара след 3-4 мин.,вярно от спорна засада и повече нищо не направи,но все пак друго си е да влезне в игра когато тепърва се почва играта,вместо да се лъже топката както в първите 15-20 мин.Ако Роналдо беше влезнал 40-тата примерно и го изкара 85-тата със сигурност щеше да е по-добре,но аз естествено не съм треньор и моето мнение си остава за мен.Все пак мисля,че Пелегрини не е достатъчно класен треньор,за да води Реал Мадрид!

Гола на Барса си бе редовен.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 ное 2009 22:09

Честно да ви кажа съм доволен от играта ни. Има бъдеще в този отбор. Ама както и други колеги тук казаха, не може да се правят такива пропуски в такъв мач.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 29 ное 2009 22:15

fr3ak_boy написа:
theprideofplovdiv написа:Така...Значи моето скромно мнение е,че мача беше равностоен,но като цяло не беше нищо особено.Не разбрах защо Пелегрини изкара Роналдо след като единствените по-сериозни положения бяха създадени от него.Ако не е бил на 100%,то тогава да го пусна второто бе д****а!Видяхте как направи Пеп,пусна си Ибра в 55-тата и той вкара след 3-4 мин.,вярно от спорна засада и повече нищо не направи,но все пак друго си е да влезне в игра когато тепърва се почва играта,вместо да се лъже топката както в първите 15-20 мин.Ако Роналдо беше влезнал 40-тата примерно и го изкара 85-тата със сигурност щеше да е по-добре,но аз естествено не съм треньор и моето мнение си остава за мен.Все пак мисля,че Пелегрини не е достатъчно класен треньор,за да води Реал Мадрид!

Гола на Барса си бе редовен.

Такива засади свирени много, така че кажи "според мен" (понеже и ръката да му е зад защитата само, пак се води засада) и все пак според мен може би имаше, но щом съдията не я е свирил значи няма какво да говорим по този въпрос...
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Върни се в “Реал Мадрид”