Шампионска Лига - 2014/15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Два отбора от А група в ШЛ, постижимо заради Лудогорец

Мнениеот NOMER14 » 02 сеп 2014 21:42

1982 написа:
Капацитет написа:Нека да не злобеем, а да се радваме на успехите на всеки български отбор, който носи точки за коефицента на България.

Я се разкарай, само омраза за тази мутра, опитваща се да се изкара частната си фирма национален отбор и купуваща мачове и съдии. Купуваща журналисти и плащаща на хора, да им ходят на мачовете.

....и тролчета

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 сеп 2014 21:44

в близките 5 години е невъзможно. Коефициента ни е ужасно нисък.

До автора: надявай се Лудогорец да стане 3-ти, защото тогава е по-възможно носителя на купата да започне от втори, а не от първи кръг :)

Капацитет
Контакти:

Мнениеот Капацитет » 02 сеп 2014 21:46

NOMER14 написа:
1982 написа:
Капацитет написа:Нека да не злобеем, а да се радваме на успехите на всеки български отбор, който носи точки за коефицента на България.

Я се разкарай, само омраза за тази мутра, опитваща се да се изкара частната си фирма национален отбор и купуваща мачове и съдии. Купуваща журналисти и плащаща на хора, да им ходят на мачовете.

....и тролчета

Аз лично тази омраза я разбирам, отне много неща на комунистическите изроди на българския футбол - Цска и Левски. Не ми остава нищо друго на мен като чета тези неща, освен да приемам всяка загуба на Левски и Цска като истински празник за българския футбол, както и в Европа разбира се.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 02 сеп 2014 21:47

Ако само на Лудогорец разчитаме, няма да стане. Поне още един отбор трябва да имаме в групите на ЛЕ. Ако това се случи, реално можем да се доближим след 5 години до 15-то място.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 02 сеп 2014 21:50

Капацитет написа:Аз лично тази омраза я разбирам, отне много неща на комунистическите изроди на българския футбол - Цска и Левски. Не ми остава нищо друго на мен като чета тези неща, освен да приемам всяка загуба на Левски и Цска като истински празник за българския футбол, както и в Европа разбира се.

Ама направо така трябваше да си пуснеш темата. Защо трябваше да овърташ 3 страници с някакви глупости за коефициента :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ей, голяма забава с вас :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Капацитет
Контакти:

Мнениеот Капацитет » 02 сеп 2014 21:52

bastuna2003 написа:
Капацитет написа:Аз лично тази омраза я разбирам, отне много неща на комунистическите изроди на българския футбол - Цска и Левски. Не ми остава нищо друго на мен като чета тези неща, освен да приемам всяка загуба на Левски и Цска като истински празник за българския футбол, както и в Европа разбира се.

Ама направо така трябваше да си пуснеш темата. Защо трябваше да овърташ 3 страници с някакви глупости за коефициента :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Проверявах нещо, исках да видя реакциите, за да си направя прецената и да се убедя в моята теза :) Просто затвърдихте на 100% заключението ми, благодарен съм ви, ако има модератор, да заключва.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 02 сеп 2014 21:55

Капацитет написа:
bastuna2003 написа:

Проверявах нещо, исках да видя реакциите, за да си направя прецената и да се убедя в моята теза :) Просто затвърдихте на 100% заключението ми, благодарен съм ви, ако има модератор, да заключва.

И извода какъв е? Просветли ни? Или поне ни кажи кой си? :P
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 сеп 2014 21:57

Лудогорец тази година няма да направят никакъв коефицент сръвнено с миналогодишния поход. Влизанетона бг отбор в лигата на богатите не допринася с нищо за коефицента. Там трябва да се пичелят точки срещу реал, ливърпул , базел..което няма как да стане
Така ,че ЛЕ е турнира където могат да са правят точки
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 сеп 2014 22:00

Bartolomej написа:Лудогорец тази година няма да направят никакъв коефицент сръвнено с миналогодишния поход. Влизанетона бг отбор в лигата на богатите не допринася с нищо за коефицента. Там трябва да се пичелят точки срещу реал, ливърпул , базел..което няма как да стане
Така ,че ЛЕ е турнира където могат да са правят точки

Точно така . А знаеш ли кое е най-интересното , че УЕФА не са се усетили за това и точкуването в двата турнира е еднакво .

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 сеп 2014 22:03

Най-удачният вариант е в ЕКТ да участва само Лудогорец останалите бг дайренца и брашняни чувалчета да си ритат за здраве в родната А група.Факт.

Върни се в “Архив”