България – послушното пуделче на САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: България – послушното пуделче на САЩ

Мнениеот angelco77 » 02 сеп 2014 20:29

Messi_fan написа:СТАНКО за пореден път пуска много силна тема и ви прави на две стотинки и половина. 8-) Пак ви кара да си говорите сами. Въпреки, че не подкрепям режима преди 89та, то не може да се отрече, че СТАНКО каза прекалено много болезнени за някои истини. НО нека уточня нещо. Казвал съм го преди, ще го кажа пак. Само и единствено вие сте си виновни. По цял ден само ревете как или САЩ, или Русия ви били виновни за това което сте. А истината е, че вие и само вие сте си виновни. Никой друг не ви е виновен, че сте нискообразовани колхозни селяни и сте бедни. Как иначе. Едни и същи тролове денонощно висите по форумите и хленчите колко гадна била държавата, как искате да ви дава пари и т.н. Ами вместо по цял ден да кибичите в интернета марш да си търсите работа. Няма вечно само да ми паразитирате на мой гръб и на гърба на други образовани хора с пари.

Ти какво работиш бе,високообразован неколхозен богат селянино?Като гледам кога си драскал,ТИ ЛИЧНО паразитираш на гърба на другите!
Това ли ти е доброто образование и високата култура,както се хвалеше наскоро и тях ли показа в поста си?
За това ли е темата?
Само като прочете човек какво си написал и му става ясно какъв жалък нещастник си.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 сеп 2014 20:33

dzhambov написа:
FLANKER написа:
dzhambov написа:
FLANKER написа:
wannabe написа:Станкооооооо! Колко получаваш за да плюеш толкова? Поне много ли е? Нали знаете, че България е там където е била от самото си създаване - Европа! Никой не ходи да учи в рАЗИЯ, но всички отиват в западна Европа! Точка!

Първо здравей! Нещо се губеше по тъча от известно време ;)
Второ: Тези ,които ни управляваха(и сега и сега ни управляват) ,свалиха с преврат Тодор Живков(познай благодарение на кой/кого)
Трето: Сега ядеш кюфтета от 100% и ти не знаеш от какво.
Четвърто:Ако искаш ще те запозная поне с 10 човека ,които учат в Петербург и Москва.
Пето:Твоята Европа отива по дяволите! Точка!

Пълни глупости си написал.

Нали ? Не ме е срам!!!

10 човека учили с Петербург и Москва бухахаха на твоите 10 има поне 1000 които учат в западна Европа.За кюфтетата сега имаш избор,който нямаше преди.За второто си прав само за червените боклуци,които не спират да ограбват държавата.За това,кой и благодарение на кого,никак не можеш да си сигурен.За петото също.Това "точка"като крайна инстанция ли го казваш?

То и за това ЕС е на това дередже ;) Щото всеки дето трябва да е на полето, става студент там ;) От къде толкова акъл, за да го приемат в руски университет 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 сеп 2014 20:40

wannabe написа:
FLANKER написа:
wannabe написа:Станкооооооо! Колко получаваш за да плюеш толкова? Поне много ли е? Нали знаете, че България е там където е била от самото си създаване - Европа! Никой не ходи да учи в рАЗИЯ, но всички отиват в западна Европа! Точка!

Второ: Тези ,които ни управляваха(и сега и сега ни управляват) ,свалиха с преврат Тодор Живков(познай благодарение на кой/кого, и защо)
Четвърто:Ако искаш ще те запозная поне с 10 човека ,които учат в Петербург и Москва.

Получих бан заради господарите на Коматево!
2) прав си - все още комунисти/руснаци управляват България!
3) салам Кучешка радост не съм ял и преди и сега!
4) комунистически чеда... да учат :lol: Мисля че със сигурност не можеш да ме запознаеш с 10 души, просто защото там учат не повече от 5 души!
5) Виждам как отива на по дяволите :lol:

Надявам се колега ,наистина да видите какво става в момента.В момента мога само с трима ,които учат там да те запозная.По простата причина ,че другите са в Русия ;)Повярвай, нямат нищо общо с "комунизма" тези чада.
П.П. Темата се обърна в друга посока. :(
Последна промяна от FLANKER на 02 сеп 2014 20:43, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 сеп 2014 20:40

trokadero_ написа:
FLANKER написа:
trokadero_ написа:
FLANKER написа:
trokadero_ написа:Изкара надника днеска :twisted:

Ако това се отнася за мен -да! Преди час се прибрах от работа.Мисля,че съм си изкарал надника за днес. ;)

Не за теб приятелю - за СТАНКО говоря ;)

Извинявам се!

За нищо - ти си пич ;)

Благодаря,колега!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 сеп 2014 20:40

Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:
Кролик написа:Всичката тая мисъл как я задържал в Хаскьой СТАНКООООО ?!? Ти си за Москва, Вашингтон или Берлин, в краен случай за Пхенян :mrgreen:

Аз съм се аргументирал и съм изложил факти, а ти :?:

Искаш да кажеш, че анонимното авторче от жълтия сайт, от който редовно копи-пействаш теми, се е "аргументирало"... 8-)

http://alterinformation.wordpress.com/2 ... %B0%D1%89/

П.П. Иначе щом и Фидел Кастро е източник, на когото се обляга сайтът в своята пропаганда, нещата са ясни... 8-)

А иначе времето ти уж беше много ценно ;) И що Фидел Кастро да не е източник 8-) Да не би ти да знаеш повече от него за "Залива на прасетата" 8-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 сеп 2014 20:41

THE G.A.M.E написа:Каквото и да си пишат русофилчетата... България никога няма да се върне при Русия.
Москва го знаят това чудесно и финансират непрестанно кръгове у нас, които съботират частично членството ни в ЕС.
Тези, същите, които прибират руски кинти, не са дори за разтрел, а трябва да бъдат живи-одрани, с пряко предаване по-всички телевизии, за назидание.

Защото това не са просто предатели, а убийци на България.
Всяко спряно евро по-европейските програми, е заслуга на някой руски слуга.

Нещо си се разпенил излишно. България е последната дупка на кавала и за СШП, и за Русия. И една рубла няма да дадат тук за каквото и да било. БРИКС ще е.е майката на много хора, и те няма какво да направят. Честно казано, двете споменати страни не бръснат особено и прехваленият ти гранясал ЕС, едните го псуват и подслушват в ефир без да им пука, другите го презират като евтина и безгръбначна подлога, каквато всъщност и е. Истината и бъдещето е в страните с много млади хора, много население и огромен потенциал във всички области, а не в опедерасената и корумпирана Европа, в която жените( а и мъжете) се подлагат на чернилки и ги правят граждани на ЕС с единствената заслуга, че имат 25 см ланга. Европа пълна е с пакистанска, арабска и всякаква гмеж и скоро Байрям ще е официален празник... Това си го набий в главата.
Русия се ориентира другаде и малко я болят евроценностите, които се видя колко струват. С право мерене на оръдието да стреляш в упор жилищен блок и никой в ЕС даже думичка да не спомене, тия ценности мога да ти кажа къде да си ги завреш!
България е осъдена пак да е със загубилите и да е кенеф за боклуците и отрепките на споменатия вече лайнян съюз. Ние и да искаме, не можем да сме с Русия, защото те отдавна са отписали мърши като нас. Ако не си го схванал-толкова по-зле...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 02 сеп 2014 20:43

CTAHKO написа:
dzhambov написа:
FLANKER написа:
dzhambov написа:
FLANKER написа:

Второ: Тези ,които ни управляваха(и сега и сега ни управляват) ,свалиха с преврат Тодор Живков(познай благодарение на кой/кого)

Пълни глупости си написал.

Нали ? Не ме е срам!!!

10 човека учили с Петербург и Москва бухахаха на твоите 10 има поне 1000 които учат в западна Европа.За кюфтетата сега имаш избор,който нямаше преди.За второто си прав само за червените боклуци,които не спират да ограбват държавата.За това,кой и благодарение на кого,никак не можеш да си сигурен.За петото също.Това "точка"като крайна инстанция ли го казваш?

То и за това ЕС е на това дередже ;) Щото всеки дето трябва да е на полето, става студент там ;) От къде толкова акъл, за да го приемат в руски университет 8-)

Ходи на полето,защо пляскаш глупости цял ден?И за университетите е точно обратно,които не ги приемат на запад и хоп в Петербург.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 сеп 2014 20:43

FLANKER написа:
wannabe написа:
FLANKER написа:

Второ: Тези ,които ни управляваха(и сега и сега ни управляват) ,свалиха с преврат Тодор Живков(познай благодарение на кой/кого, и защо)

Получих бан заради господарите на Коматево!
2) прав си - все още комунисти/руснаци управляват България!
3) салам Кучешка радост не съм ял и преди и сега!
4) комунистически чеда... да учат :lol: Мисля че със сигурност не можеш да ме запознаеш с 10 души, просто защото там учат не повече от 5 души!
5) Виждам как отива на по дяволите :lol:

Надявам се колега ,наистина да видите какво става в момента.В момента мога само с трима да те запозная.По простата причина ,че другите са в Русия ;)Повярвай нямат нищо общо с "комунизма" тези чада.
П.П. Темата се обърна в друга посока. :(

Що бе, питай ги бившият ни финансов министър къде емигрира 8-) Както щеше да бие шамарчета на руснаците, взе че емигрира в Русия 8-)

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 02 сеп 2014 20:45

Къде е станкоооо??КОЙ е Пуделчето???

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 02 сеп 2014 20:47

а освен руски пуделчета е пълно с черени платени тролове :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”