ЦСКА,Левски, Лудогорец?????

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: ЦСКА,Левски, Лудогорец?????

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 сеп 2014 17:44

Tommi написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Нали. Ами то така е най-удобно за феновете, желаещи да изтъкнат колко по-популярен е отбора от собствения им град спрямо отборите от градчета като Разград, Хасково и тям подобни.

И въобще абсолютните стойности честичко се оказват вятър работа. На тема зрителски интерес: показват абсолютния брой, но не и популярността сред населението (в случая - в региона). Надявам се да схванеш разликата.

Зрителският интерес се измерва в абсолютна стойност (изключвам случаите, когато измерваш пазарен дял).

Хихи. Между другото, като изключим факта, че просто си подминал всичко, което не можеш да обориш.. пак се изказа. Зрителския интерес е И пазарен дял. Как, защо.. питай някой на 12. Сигурно ще знае.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ЦСКА,Левски, Лудогорец?????

Мнениеот Tommi » 02 сеп 2014 19:44

Betchualeng Arnaikem написа:
Tommi написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Нали. Ами то така е най-удобно за феновете, желаещи да изтъкнат колко по-популярен е отбора от собствения им град спрямо отборите от градчета като Разград, Хасково и тям подобни.

И въобще абсолютните стойности честичко се оказват вятър работа. На тема зрителски интерес: показват абсолютния брой, но не и популярността сред населението (в случая - в региона). Надявам се да схванеш разликата.

Зрителският интерес се измерва в абсолютна стойност (изключвам случаите, когато измерваш пазарен дял).

Хихи. Между другото, като изключим факта, че просто си подминал всичко, което не можеш да обориш.. пак се изказа. Зрителския интерес е И пазарен дял. Как, защо.. питай някой на 12. Сигурно ще знае.

Кое по-точно трябва да оборвам? :lol: Първото изречение си е някаква твоя констатация, която мен не ме интересува. За второто ти изречение мога да кажа, че абсолютните стойности и относителните стойности са еднаква вятър работа, когато не се използват както и където трябва. Зрителският интерес не е пазарен дял, защото зрителският интерес е някаква абсолютна стойност (двама, петима или сто зрители), а пазарният дял е дял от пазара (цялата съвкупност). Ако не вярваш на мен, питай някой, който не е на 12 и разбира нещата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Футбол - България”