За селяните, гражданите, комплексарите.. и още нещо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: За селяните, гражданите, комплексарите.. и още нещо

Мнениеот slavia_forever » 29 ное 2009 21:12

Пишете по темата и спазвайте добрия тон!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 29 ное 2009 21:13

Мнението на Славия е страхотно. За съжаление аз не виждам-поне до края на моя живот как ще се променят нещата. Може би това израждане на народа е било и държавна политика, колкото и конспиративно да звучи...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 29 ное 2009 21:14

runnersa написа:А може би се отнася за теб защото аз когато играят 2 отбора не поздравявам феновете на 3 различен за постигнатия резултат! Малко е глупаво не мислиш ли?
[/quote][/quote]
Мисля.В това се състои работата ми.Аз обичам Челси.Нещо против?И не си ти този,който ще определя дали е глупаво или умно...Писах на автора на темата...Запази добрия тон,моля.Без обидни квалификации...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 29 ное 2009 21:17

parvanoff написа:Мнението на Славия е страхотно. За съжаление аз не виждам-поне до края на моя живот как ще се променят нещата. Може би това израждане на народа е било и държавна политика, колкото и конспиративно да звучи...

Първо си прав.Опростяването на народа е държавна политика...и второ,извинявай,на колко години си,защото ми звучи доста песимистично..

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 ное 2009 21:20

Форевър, трудно може да се иска от едно дете, родено и израстнало на село, да има познанията на едно дете, израстнало в големия град, но за възпитанието и на двете не бих се наел да говоря.
Има един разказ, по спомени от детството на Ст.Ц Даскалов, за преживяванията на едно селско дете, в градско училище.. доста отдавна е било това, за да причисляваме проблема към последните години.Аз разбирам, че много хора имат комплекси от нещо-за малоценност, за недооцененост, за недостатъчно внимание.. но да кажеш на някого, че е комплексар, понеже не е съгласен с твоето грандоманско мнение..това не го разбирам.

ПП-Това, което си развил е много точно, но за съжаление такава ни е действителността, а тя е такава благодарение на години концентранция на всичко добро в големия град първо, а после в столицата.Това обаче е съвсем друга тема, която може да е продължение на тази, но не мисля, че ще е добра.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 29 ное 2009 21:20

Меци, на христова възраст съм. И ако ти звучи песимистично, то какво ли ще кажеш за мнението ми, че и децата, и внуците ми може би няма да доживеят това, защото виждам как някои майки и бащи в момента си възпитават потомството...
Последна промяна от parvanoff на 29 ное 2009 21:23, променено общо 1 път.
само Левски и България

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 29 ное 2009 21:22

МЕЦИ написа:
runnersa написа:А може би се отнася за теб защото аз когато играят 2 отбора не поздравявам феновете на 3 различен за постигнатия резултат! Малко е глупаво не мислиш ли?
[/quote]
Мисля.В това се състои работата ми.Аз обичам Челси.Нещо против?И не си ти този,който ще определя дали е глупаво или умно...Писах на автора на темата...Запази добрия тон,моля.Без обидни квалификации...[/quote]
Оф бе човек ечи изивнявай аз помислих, че говориш за Левскарите а пък то било за Челси уточнявай за кой отбор става дума като пишеш ;)

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 29 ное 2009 21:26

parvanoff написа:Меци, на христова възраст съм. И ако ти звучи песимистично, то какво ли ще кажеш за мнението ми, че и децата и внуците ми може би няма да доживеят това, защото виждам как някои майки и бащи в момента си възпитават потомството...

И тук си прав...За съжаление..А ние спорим,кой е селянин...Ако тези с твоята възраст не виждат "свенлина в тунела" какво да кажат тези на моята?!Млад си...

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 29 ное 2009 21:28

МЕЦИ написа:
parvanoff написа:Меци, на христова възраст съм. И ако ти звучи песимистично, то какво ли ще кажеш за мнението ми, че и децата и внуците ми може би няма да доживеят това, защото виждам как някои майки и бащи в момента си възпитават потомството...

И тук си прав...За съжаление..А ние спорим,кой е селянин...Ако тези с твоята възраст не виждат "свенлина в тунела" какво да кажат тези на моята?!Млад си...

Важното е да не падаш духом и да правиш всичко възможно да промениш статуквото. Няма да се отказваме сега я ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 29 ное 2009 21:30

runnersa написа:
МЕЦИ написа:
runnersa написа:
Оф бе човек ечи изивнявай аз помислих, че говориш за Левскарите а пък то било за Челси уточнявай за кой отбор става дума като пишеш ;)

Който се интересува е разбрал..И съм от Левски.Проблем?!Къде го чукаш,къде се пука...Точна е темата...Манталитет...

Върни се в “Свободна зона”