Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Лудогорец Арена" - Разград

Мнениеот BRF » 02 сеп 2014 11:29

mozart написа:Мисля си, че изваждането на фланелката носена от Моци бе достатъчно! №27 се ползва само от Моци и това е!

В днешния футбол е лесно да извадиш от употреба фланелката!Преди много години,когато се играеше от 1 до 11,тази привилегия имаше само един!
Както вече веднъж споделих,Моци ви е първата легенда(лично мнение),но дали това е достатъчно за да се кръсти трибуна на него :? ,не знам!Все пак олигарха така е решил и ще се наложи за пореден път да се съобразите безропотно с него!Както вие,така и Кмета!Все си мисля,че решението трябваше да е на Общината(като собственик на стадиона и плащаща ремонта на въпросната трибуна) след допитване на феновете,евентуално!
Чудя се,дали улицата водеща към стадиона няма да я прекръстят на Владо Стоянов :? ?Ще питам кме,опа олигарха!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 02 сеп 2014 11:35

BRF написа:
mozart написа:Мисля си, че изваждането на фланелката носена от Моци бе достатъчно! №27 се ползва само от Моци и това е!

В днешния футбол е лесно да извадиш от употреба фланелката!Преди много години,когато се играеше от 1 до 11,тази привилегия имаше само един!
Както вече веднъж споделих,Моци ви е първата легенда(лично мнение),но дали това е достатъчно за да се кръсти трибуна на него :? ,не знам!Все пак олигарха така е решил и ще се наложи за пореден път да се съобразите безропотно с него!Както вие,така и Кмета!Все си мисля,че решението трябваше да е на Общината(като собственик на стадиона и плащаща ремонта на въпросната трибуна) след допитване на феновете,евентуално!
Чудя се,дали улицата водеща към стадиона няма да я прекръстят на Владо Стоянов :? ?Ще питам кме,опа олигарха!

Хаха! Уважавам мнението ти, но голяма част от хората ценят това което направи той с отбора, защото няма какво да се лъжем, ако не беше решил да дойде на онзи мач с Доростол, на който имаше към 4500-5000 човека сега щяхме да се борим да не изпаднем от Б група. За сега този човек в Разград се приема положително, но е нормално и той да прави грешки в емоцията си. Предполагам, че трибуната ще бъде кръстена МОЦИ символично. По документи ще си е Сектор Б.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 сеп 2014 12:39

Aбе да се пълни дълги години тази трибуна, а как ще се казва е все тази. Дали Моци, дали 9-ти септември - все е гаф. Не случайно в развитите и НАИСТИНА демократични Държави/респективно в техните градове, улиците нямат имена, а цифри. Култът към личността беше проблем на едно друго общество, но както и да е.
Ето Бургас е пример за това, как от два модерни и редовно пълнещи се стадиони стана така, че по 200 - 300 човека да ходят на мач в града ни, па независимо кой играе. Тук в Бургас бяхме свидетели на няколко еуфории. Първо Порточанов с несметните богатства на Нефтохим направи добър отбор и чудесен нов стадион, на който и по покривите на ротондите имаше хора, същото направиха и Балъков@Събев. Когато балончетата в двата отбора се спукаха на стадиона останаха само тези, които наистина са ОБИЧАЛИ отборите си, а не напудреното им лустро.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 сеп 2014 15:42

Зоната за медии може да е Алекси Сокачев. И ако не правите трибуна Станислав Тодоров, поне наименувайте съдийската стая така. :cry:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 сеп 2014 17:29

memnto написа:Зоната за медии може да е Алекси Сокачев. И ако не правите трибуна Станислав Тодоров, поне наименувайте съдийската стая така. :cry:

Съдийската стая на "Лудогорец Арена" се намира в "Сръбска скара"!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 02 сеп 2014 17:36

memnto написа:Зоната за медии може да е Алекси Сокачев. И ако не правите трибуна Станислав Тодоров, поне наименувайте съдийската стая така. :cry:

Страничната греда може да я кръстят "Нджонго Присо", а мрежата на 'жната врата "Везалов". Детско-юношеският терен може да е "Театрално-детска група Пеуник" :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 сеп 2014 19:32

И после мое вземем някой лев за идеите. :mrgreen:

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 05 сеп 2014 15:45

BRF написа:

Споделям мнението:..след като се строи от общината-тя да определи името....така или иначе не е решено :) повечето неща се случиха набързо, под влияние на еМОЦИя...както и да се казва,важно е да се построи !!! :arrow: Като минус да носи името на действащ играч, може да се отбележи как би повлияло на съотборниците и колектива !
...както и да е важно е .че се работи!
Изображение

Изображение
висша математика:314 :idea:

Spetz
Контакти:

Мнениеот Spetz » 11 сеп 2014 13:02

Абе каква арена е това бе хора не се излагайте до онзи ден жито сеехте там.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 сеп 2014 13:04

Spetz написа:Абе каква арена е това бе хора не се излагайте до онзи ден жито сеехте там.

Е такава е модата за стадионите по света. Добре, че тук поне се въздържат от имена като "Блабла Парк"...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”