Teo написа:Забравили са да добавят, че към цените на билета влизат безплатно безалкохолно Етър + 4 бр. кренвирши Леки
И на вас ви предлагаха "хамбургер" за 50 лв преди години, но го отказахте. Май ви беше постен, като пицата на Дянков

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Teo написа:Забравили са да добавят, че към цените на билета влизат безплатно безалкохолно Етър + 4 бр. кренвирши Леки
caci написа:На мен пък не ми пука колко са билетите,защото няма как да отида на мач на друг отбор освен Левски.Много народ се оказаха бояджии в тая наша България за съжаление.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Долно уйно написа:Teo написа:Забравили са да добавят, че към цените на билета влизат безплатно безалкохолно Етър + 4 бр. кренвирши Леки
Ти ще излезеш доста злобно човече, как пък не ти писна всеки ден да пишеш едно и също ми е много интересно.
Betchualeng Arnaikem написа:Долно уйно написа:Teo написа:Забравили са да добавят, че към цените на билета влизат безплатно безалкохолно Етър + 4 бр. кренвирши Леки
Ти ще излезеш доста злобно човече, как пък не ти писна всеки ден да пишеш едно и също ми е много интересно.
Това му остава докато Ливърпул смаже от бой Лудогорец. Тогава ще седне да обяснява как ЦСКА са били 1:0 Ливърпул в мач, който беше протоколен реванш ама армейците са били на косъм да вкарат втори и трети гол на Анфийлд. Ще се сети и за победите над същия този отбор преди 1-2 века.
Накрая ще ни обясни, че затова Лудогорец е селски отбор, който е разкрит от Ливърпул. След това ще си изпере оцапаните от кеф гащи и ще се почуства толкова щастлив от резултата на мача, че ще си позволи още една кока-кола.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта