US OPEN | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Гаел Монфис
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: US OPEN | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Гаел Монфис
Победа за Григор Димитров
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Ще има шоу. Това е най-сигурното за този мач. Надявам се Гришо да играе много по-добре, отколкото срещу Гофин. Дано и късметът е с него, защото ще му трябва. Монфис може да бъде победен и то с 3-0, важно е да се играе на 100%. Успех, Гришо !
Нашия трябва да се възползва от шанса да играе с Роджър ! Не трябва да има дълги спадове в играта защото това може да се окаже фатално.Монфис не е слаб,гледах му част от мачовете на турнира и играе много силно,но вярвам че нашия ще го удари.
Гришката трябва да си вдигне процента на първия сервис,че срещу Гаел ще е тегаво да играе предимно на втори.Имаме основни 2 предимства пред него психика и физика.Надявам се ония да се спече рано-рано и Григор да го размаже в 3 сета.Тръгне ли му обаче на ония играта-Григор в 5 сета.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
-
- Контакти:
Победа за далеч по-класното франсе във това иначе второразрядно тенис мачле. Истинските гладиатори с тенис ракети в ракета ще се срещнат едва на финала
- ZinedineZidane
- Контакти:
KidPokerSTZ написа:Победа за далеч по-класното франсе във това иначе второразрядно тенис мачле. Истинските гладиатори с тенис ракети в ракета ще се срещнат едва на финала
А истинските олигофрени са се набутали във форума далеч преди финала...
Победа за Григор с 3-1!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Нашия почва след двубоя на жените който е в момента.Пенг води 1:0 сета и 3:0 във втория.Очаква се скоро и нашия да излезе на корта.
Айде, Гришка, успех
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
влиза му сервиза, което е много добре