Черно море - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот moreto vn » 01 сеп 2014 21:53

Хахаха да ли има нещо случайно в часа на мача 13.09/събота/15.15 ч. ЧЕРНО МОРЕ ВН - цска :mrgreen:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 01 сеп 2014 22:13

moreto vn написа:Хахаха да ли има нещо случайно в часа на мача 13.09/събота/15.15 ч. ЧЕРНО МОРЕ ВН - цска :mrgreen:

В началото помислих, че е някаква грешка...
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 02 сеп 2014 10:19

Това вече е друга работа.Да ,този тон ми допада и благодаря за него.Колкото до другото..Не съм сигурен дали посредствеността на настоящето е по-добра от неизвестността на бъдещето.Вие си решавате.Иначе ,когато няма еволюция си е нужна революция.Със здраве!
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 02 сеп 2014 10:59

Карамел Му написа:Това вече е друга работа.Да ,този тон ми допада и благодаря за него.Колкото до другото..Не съм сигурен дали посредствеността на настоящето е по-добра от неизвестността на бъдещето.Вие си решавате.Иначе ,когато няма еволюция си е нужна революция.Със здраве!

Просто ни се струпаха много "кадърни" треньори под ред. Велизар Попов, Генов, Зафиров, Станков .. все титани на професията :geek: Не мога да повярвам че го пиша, ама с Гонзо нещата почнаха да се случват. Вярвам че ако беше останал, този сезон щяхме да почнем далеч по-добре и въпроса за "посредствеността на настоящето" нямаше изобщо да стои на дневен ред. И сега имаме читав състав с: Китанов, Пиргов, Венков, Котев, Дани Георгиев, Симеон Райков, Коконов и Бакари. Остава и спойката с Мастиката да се получи и ще се върнем в топ 6.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 сеп 2014 11:58

Гледах ви последния мач на герена или по-скоро второто полувреме!Много пъти съм гледал Сашо Александров,но този път беше скандален!Същото може да се каже и за Димо Атанасов(главния виновник за гола,според мен).Имате страхотен вратар,а Котев и Венков са си класа за А група!
От другата страна стоят млади, надъхани и можещи според мен футболисти-Буш,Силва,Карачанаков,Сънди(не винаги :mrgreen: )Бергонси ми е загатка,за вас едва ли.Като прибавим опитните и страхотни като качества Вальо Илиев,Апата,Тунчев,Маркиньос и новото страхотно попадение Кукоч(не само добър,но и лидер).Имаме и много добър вратар.Победа за ЦСКА ми се вижда логична.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 02 сеп 2014 12:19

BRF написа:Гледах ви последния мач на герена или по-скоро второто полувреме!Много пъти съм гледал Сашо Александров,но този път беше скандален!Същото може да се каже и за Димо Атанасов(главния виновник за гола,според мен).Имате страхотен вратар,а Котев и Венков са си класа за А група!
От другата страна стоят млади, надъхани и можещи според мен футболисти-Буш,Силва,Карачанаков,Сънди(не винаги :mrgreen: )Бергонси ми е загатка,за вас едва ли.Като прибавим опитните и страхотни като качества Вальо Илиев,Апата,Тунчев,Маркиньос и новото страхотно попадение Кукоч(не само добър,но и лидер).Имаме и много добър вратар.Победа за ЦСКА ми се вижда логична.

Прав си за Сашо и Димо. Може би същото може да се каже и за Паланков.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 02 сеп 2014 14:20

Карамел Му написа:Това вече е друга работа.Да ,този тон ми допада и благодаря за него.Колкото до другото..Не съм сигурен дали посредствеността на настоящето е по-добра от неизвестността на бъдещето.Вие си решавате.Иначе ,когато няма еволюция си е нужна революция.Със здраве!

хайде да ми обясниш в ЦСКА каква е еволюцията Лупи-Титан-Лупи " ,че не схванах ...истината е ,че отдавна трябваше да сте във В група...
ex Popeye

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 03 сеп 2014 20:33

Идваме от Пловдив и ще ви порим като риби! Този път ще бием и на терена !

Върни се в “Черно море”