Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

dream team
Контакти:

Re: Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига

Мнениеот dream team » 01 сеп 2014 18:37

mozart написа:
dream team написа:Не разбрахте ли, че стадионът в Разград ще се строи. Вече има сключен договор за една трибуна.

Друг е въпросът, че няма как е готов изцяло за началото на следващия сезон, съответно ако Лудогорец играе в групи на ШЛ/ЛЕ или стигне плейоф за ШЛ, пак мачовете ще са на Наоционалния.

Няма как да разберем! Домусчиев не казва нищо за останалите трибуни. Уж чакали концесия, но щом ще се отдава на концесия, защоОбщина Разград влага 4 000 000лв? Не беше ли по-добре да се кандидатсва за инфраструктора или нещо друго? Разбирам, че Домусчиев иска и Държавата в лицето на Община Разград да кандидатства, но ми се струва, че трябваше поне едно споразумение да има между двете страни, да се запише кой какви задължения има по това поразумение. Сега се получава така, че Общината строи един сектор за 4 000 000лв, но няма гаранция дали ще се довърши целият стадион. Цялата тази работа може да остане във въздуха ако Домусчиев реши, че няма нужда да дава неговите 80% и на това отгоре ще получи концесия. Дано нещата се случат, силно се надявам да се построи стадиона, но нещо от вътре ми казва, че Домусчиев допусна грешка със собственият си рев, че Държавата не помага и сега след като Общината си свърши работата се чуди как да се отметне!

Общината не влага нищо, парите ги даде държавата чрез програмата за регионите на Орешарски. Вероятно има някакво предварително споразумение за останалите сектори, като с концесията ще се поемат и окончателните ангажименти.

Преди да се построи първата трибуна обаче няма как да се почнат другите - трябват съблекални най-малкото. Другият вариант е мачовете да не се играят в Разград и да се строи всичко едновременно. А че ще се построят и останалите сектори нямам съмнение, все пак е вложил доста пари в отбора, включително и в тренировъчната база.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 02 сеп 2014 11:40

След най-високите премии, давани в историята на българския футбол, за успеха над Стяуа Лудогорец ще пусне и най-скъпите цени на билети. "Тема спорт" разбра цените на талоните за трите домакински мача от групите на Шампионска лига. Както е известно, разградчани попаднаха в поток с Реал Мадрид, Ливърпул и Базел. В секторите зад вратите - "Б" и "Г", ще се влиза срещу 50 лева. Това е най-ниската цена. Ценните хартийки за сектор "В" ще са по 80 лева, а за "А" - по 100. Ръководството на българския шампион възнамерява да пусне пакетни билети за трите мача и ако те не бъдат изкупени чак тогава ще се продават за отделните срещи. За секторите "Б" и "Г" цената е 120 лева, което се пада по 40 лева на двубой. За сектор "В" 210 лева (по 70 лева на среща) и за сектор "А" 270 лева (по 90 лева на двубой). Това означава, че с пакетните билети феновете може да спестят по 10 лева на мач.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=506401
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 сеп 2014 12:23

mozart написа:
След най-високите премии, давани в историята на българския футбол, за успеха над Стяуа Лудогорец ще пусне и най-скъпите цени на билети. "Тема спорт" разбра цените на талоните за трите домакински мача от групите на Шампионска лига. Както е известно, разградчани попаднаха в поток с Реал Мадрид, Ливърпул и Базел. В секторите зад вратите - "Б" и "Г", ще се влиза срещу 50 лева. Това е най-ниската цена. Ценните хартийки за сектор "В" ще са по 80 лева, а за "А" - по 100. Ръководството на българския шампион възнамерява да пусне пакетни билети за трите мача и ако те не бъдат изкупени чак тогава ще се продават за отделните срещи. За секторите "Б" и "Г" цената е 120 лева, което се пада по 40 лева на двубой. За сектор "В" 210 лева (по 70 лева на среща) и за сектор "А" 270 лева (по 90 лева на двубой). Това означава, че с пакетните билети феновете може да спестят по 10 лева на мач.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=506401

Много скъпо!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 02 сеп 2014 12:37

Идеално :lol:
Сега "Нормалните" фенове на Лудогорец ще си ходят на кино, а на стадиона ще бъдем истински фенове, искащи да гледат Реал и Ливърпул :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 02 сеп 2014 13:18

bastuna2003 написа:Идеално :lol:
Сега "Нормалните" фенове на Лудогорец ще си ходят на кино, а на стадиона ще бъдем истински фенове, искащи да гледат Реал и Ливърпул :mrgreen:

Вярвай си! Най-хубавите места в сектор В ще се продават в Разград и бъди сигурен, че вече са заявени. Доколкото знам в Разград кината не работят, така че всички на мач :) !
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 02 сеп 2014 13:42

mozart написа:
bastuna2003 написа:Идеално :lol:

Вярвай си! Най-хубавите места в сектор В ще се продават в Разград и бъди сигурен, че вече са заявени. Доколкото знам в Разград кината не работят, така че всички на мач :) !

Вие от Разград ще си ходите, все пак си го заслужихте. Говоря ти за сеирджиите, които за 10 лева пълнят стадиона да се тагват във фейсбук ;)
А и истинските агитки не ходят на най-хубавите места на стадиона, ама ви трябват години да го разберете това...
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

pavarotti
Контакти:

"Лудогорец" обяви условията и цените за ШЛ

Мнениеот pavarotti » 02 сеп 2014 14:07

След най-високите премии, давани в историята на българския футбол, за успеха над Стяуа Лудогорец ще пусне и най-скъпите цени на билети. "Тема спорт" разбра цените на талоните за трите домакински мача от групите на Шампионска лига. Както е известно, разградчани попаднаха в поток с Реал Мадрид, Ливърпул и Базел. В секторите зад вратите - "Б" и "Г", ще се влиза срещу 50 лева. Това е най-ниската цена. Ценните хартийки за сектор "В" ще са по 80 лева, а за "А" - по 100. Ръководството на българския шампион възнамерява да пусне пакетни билети за трите мача и ако те не бъдат изкупени чак тогава ще се продават за отделните срещи. За секторите "Б" и "Г" цената е 120 лева, което се пада по 40 лева на двубой. За сектор "В" 210 лева (по 70 лева на среща) и за сектор "А" 270 лева (по 90 лева на двубой). Това означава, че с пакетните билети феновете може да спестят по 10 лева на мач. Цената на билетите все още не е обявена официално, но именно това е намерението на ръководството на Лудогорец. Не е изключено обаче да има корекции, но те няма да са значителни.

Знаеше се още в събота. По-лошото е, че билети ще се продават САМО в пакет, тоест или всички мачове или нищо. Само че колко от потенциалните 40,000 зрители могат на 100% да си направят график за 3-4 месеца напред за точен ден и час? И второ-да, шампиомска лига е, скъпо е, като в Европа са цените, но дали ст. Васил Левски е от ранга на Анфийлд или още повече Сантяго Бернабеу... няма обстановка, трибуните (Б и Г) са на 100 метра от тревата, кенефите са плачевни, кетърингът предлага само вафли и вода, да не говорим ако завали дъжд или сняг...една козиркичка, която покрива само ВИП-а...ами то 300 кинта за билети + още 200 и общо взето може човек да иде да гледа Ел Класико или Пуул-Ютд...така поне си мисля аз.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 02 сеп 2014 14:07

Че кой твърди, че сме истинска агитка? Все още нямаме наркомани, полупропаднали и рецидивисти в редиците си! Кой знае, някой ден може и такива да се навъдят, но дано отрепките не идват при нас!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: "Лудогорец" обяви условията и цените за ШЛ

Мнениеот Red Warrior » 02 сеп 2014 14:12

Смех! :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: "Лудогорец" обяви условията и цените за ШЛ