Официално: Уелбек в Арсенал за 20 милиона евро
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Официално: Уелбек в Арсенал за 20 милиона евро
С този футболист Арсенал стават все по дърводелски отбор .
20 милиона за това дърво
В А група има няколко по-добри нападатели от Уелбек

В А група има няколко по-добри нападатели от Уелбек

- trokadero_
- Контакти:
vg_vasilev написа:trokadero_ написа:Момчето е добро . Определено ще помогне на Арсенал . Успех !
Да , за средата на таблицата. По принцип Арсенал започват силно и завършват слабо. Сега като гледам как започнаха, кой знае как ще завършат. И къде ...
Времето ще покаже

riak4 написа:Уелбек за 20 милиона?! Венгер счупи тъпомера!
+1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Udoji90
- Контакти:
Играч със спорни качества, но съм длъжен да му пожелая успех в отбора.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Pichichi написа:Уелбек може да бъде успешен като централен нападател, но дори в Ман. Ю поради голямата конкуренция той играеше често
като флангови нападател! Нещо което определено не му се отдава много.
Няма физика за централен нападател.Житен бегач.аз като фен на Арсенал много повече бих се зарадвал на един Роудс от Блякбърн-Знамче веднага ще скочите че е дърво но в един отбор пълен с техничари не е лошо един силов футболист.
Пускайте Полди като нападател и изобщо не се занимавайте с тоя житен бегач. За Германия когато е играл нападател все е вкарвал
Уелбек, не е най-лош нападател. Малко "тип Адебайор". А там Адебайор изигра най-силните си мачове в живота. Така,че ако пасне на отбора може и да стане голмайстор. На мен по-ми харесва Негредо, но го изпуснаха. Не знам защо нападате Венгер, който се е доказал. До сега го притискаше изплащането на кредита за стадиона, но вече всичко е изчистено и със закупуването на Йозил Венгер каза, че започва нова ера в Арсенал. Тази година изпуснаха парата накрая, но от година на година ще ствават все по-добри. А и вече е много по-трудно да се стане шампион в конкуренцията на милиардери като Ман Сити/Юн и Челси. Но докато Венгер е начело на отбора Арсенал ще играят водеща роля. Махне ли се ще има по-голяма криза от Ман Юн.
- Udoji90
- Контакти:
wolf написа:Пускайте Полди като нападател и изобщо не се занимавайте с тоя житен бегач. За Германия когато е играл нападател все е вкарвал
За Германия Полди си играеше по-добре отпред, отколкото на крилото, ама откакто дойде в Арсенал, е точно обратното.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Поне идва в отбор, който има победа от началото на шампионата за разлика от предишния му. 

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!