samobotev написа:хаха тук ме разби. Подържаш едните защото биле с една идея по човешки

. Ако е така би трябвало в момента да защитаваш руснаците не американците. Или викаш въоражаването и финасирането на радикални групировки които после избиват 1-2 милиона не се брои.
Сега не ме разбирай погрешно аз напълно подкрепям въоражаването на виетнамците от руснаците както и това на афганистанците от американците. Все пак това са биле суверени и свободни народи които са имали правото да защитат начина си на живот. Но да се въоражават крайни фанатици които нямат народ нито държава и мотото им е да избием всички които мислят по различен начин от нас, ето това не мога да разбера. Най големия парадокс в цялата работа в момента е че Хамас и кюрдите които от 50 години на сам са обвинявани във всички земни грехове защитават мирното население в онези региони, като сред това мирно население има и доста християни. И след всичко това ти имаш наглоста да ми обесняваш как едните биле с една идея по хумани.
Ще ти го кажа веднъж и само веднъж не се обиждай защото аз не искам да те обидя, просто казвам истината. Ти си болен мозък
Ти си скандално неадекватен, но проблема е, че мислиш, че другите са такива

Измисляш си някакви неща, слагаш чужди думи в устите на хората, въобще измекярска работа. Аз му казвам, че Русия и САЩ до голяма степен са едно и също нещо, само , че едните са по-малкото Зло, той ми налага мнението си, че съм поддържал едните, че съм подкрепял ислямистите и един милион други глупости. Освен това, ти казах, че САЩ ми е по-приятна от Русия, защото е нямала толкова негативно отношение към нас, за разликата от братушките, но и това беше подминато от твоя страна безмълвно...
Аз бих се обидил, ако някой нормален човек ми каже, че съм болен мозък, от теб, обаче някак си не бих го приел сериозно

Просто нямаш аргументи срещу думите си, нямаш никакво основание. По същата логика, аз мога да кажа същото за теб

Болен мозък съм за това, че не съм зомбиран русофил ? Или пък за това, че смятам САЩ за една идея по-малко зло от Руснаците ? Нека да съм болен мозък....
Така и така вечерта се изплъзна, а ти не ми отговори на нито един въпрос, само че , за разлика от теб, аз мога да ти посоча конкретни мои въпроси, които останаха без отговори, докато бих бил сериозно изненадат, ако ти сториш същото. Както казах, доста измекярска работа от твоя страна