samobotev написа:Дунав ние на твоите въпроси отговарям чат пат ни аз до тук не съм видял ти да отговориш поне веднъж на въпрос зададен от нас. Само шикалкавиш и на въпроса отговаряш с въпрос. Което означава, че бягаш от основата на темата и се опитваш да я промениш за да ти е удобна на теб.
Вземи се стегни малко и говори по темата вместо да задаваш тъпи въпрсоси на които всичките знаем отговора. Между другото аз искам да ми отговориш само на един въпрос. Защо така отчаено плюеш Русия без значение дали руснаците са прави или не и така отчаено защитаваш запада

Аз поне не съм видял нито веднъж така настървено да плюеш САЩ за това че са въоражили най радикалните ислямисти и с американско оръжие тия изтрепаха няколко стотин хиляди души за има няма година.
Ей, вашата наглост и манипулации заслужават адмирации

На кой въпрос не съм отговорил ? Къде съм шикалкавил ? Къде съм се скрил ? Кое съм изменил ? Може ли нещата, които вие правите да ги прехвърляте толкова нагло на другите ? Ти не ми отговори на нито един въпрос , относно руското влияние в България след освобождението, но имаш наглостта да претендираш, че аз съм пропуснал някой твой въпрос ?
Колкото до САЩ, нямат голяма разлика с Русия. Гонят си интересите, парите и геополитическите игри, разликата е, че едните са една една идея по-човешко настроени и втората и по-важна причина, те нямат толкова негативно влияние върху моята страна, както имат братушките

И понеже ще ме попиташ сигурно, отново малоумният въпрос, кой ни е освободил и дали съм щял да се казвам Ахмед, Хикмет или, както и да е , бих ти казал, че нашето освобождение, както и това на останалите балкански народи е било въпрос на време и дали е щяло да бъде извършено от Русия или някой друг, няма значение, целта е била използването на страната ни, не защото някой много ни е обичал.
ПП: Чакам да ми покажеш, кой въпрос съм ти избегнал , иначе си оставяш просто един, елементарен лъже и манипулатор, което няма да е новост за този форум. А ако си погледнеш и първото мнение до мен, ще видиш,че нямаш нито един въпросителен знак !