Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

mozart
Контакти:

Re: Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Мнениеот mozart » 01 сеп 2014 23:04

snakebite написа:Абе беройци мамини, нали имахте възможност да игарете бе...какво направихте с Апоел - 0:4 ли беше или не се сещам...
Харесвам Берое защото са традиционен отбор, дал големи футболисти на България, в Европа винаги съм за вас, но феновете на отбора са пълна щета....нещо има там във въздуха което пречи ;)

Недей така! Те са от Стара Загора т.е. интелигенция! :) :) :)
Аз съм от Микре Юнайтед

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 01 сеп 2014 23:11

Mirolio написа:Mozart, по-соко. Много се нервиш! Явно те държи от снощи!..:)

Мен ме държи от сряда от вечер, но едва ли ще разбереш, за какво говоря дете!
Аз съм от Микре Юнайтед

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 01 сеп 2014 23:13

snakebite написа:Абе беройци мамини, нали имахте възможност да играете у Европата бе...какво направихте с Апоел - 0:4 ли беше или не се сещам...Ама там вероятно не сте играли кеч, а футбол и нещо не се е получило...
Харесвам Берое защото са традиционен отбор, дал големи футболисти на България, в Европа винаги съм за вас, но феновете на отбора са пълна щета....нещо има там във въздуха което пречи ;)

Феновете на Берое са сред най-справедливите, на което ги научи геноцида на "големите" през годините. Сравнение не може да се прави! Мен не ме гледай! Аз не съм типичния Бероец. На моменти съм вулгарен, което обаче, повярвай ми също е провокирано от други подобни писания. Не бих ви съдил, но личното ми мнение е, че след години (не зная точно колко) няма да ви има на хоризонта, а феновете на Берое ги е имало близо 100 години и явно ще ги има поне още толкова!

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 01 сеп 2014 23:15

Mirolio написа:
actrus написа:
Mirolio написа:
actrus написа:Eй Зарата,я по-спокойно бе.Нали не си мислите,че едва ли не сте играли срещу Реал Мд.Какво сте ревнали като девица за х...Радвайте се на 1-та точка,защото Европохода все някога ще свърши,и тогава,и тогава е..х тоз живот,че не ни дадоха да минем центъра.Мач като мач.И едните, и другите изтърваха много.Затова е ФУТБОЛ-броят се головете.За този мач Рендето Вьорнер ли ви тренира.Просто Лудите не бяха подготвени за балтиите, които извадихте.Правите ли разлика между силов и техничен футбол.Хайде да ви е честита 1-та точка.Къде сме ние,къде сте вие.Ние сме в ШЛ,за вас не знам.Не ми цитираите историята- знам я от Аспарух до Б.Б.

Пръдльо, много си се превъзбудил! В ШЛ сте за месец - два, а после?? Ние ще сме си в Ст. Загора, а вие в клоаката на България, в анти-града Разград! Схващаш ли разликата. Последния път когато бях на тази осрана територия наричана чисто административно град ми се гадеше накъдето и да погледна! Ами да ти е честито!!

P.S. Клоака = ануса при жабите и рептилите.

Извинявам се "БАТЕ".Не знаех ,че ШЛ и викат клоака.Поне ще играем ФУТБОЛ-подчертавам ФУТБОЛ,а не кечбалсам или както Хубчев му вика там

Чети по-горе, брат! Клоака е гнездото в което ще се завърнете след месец-два ШЛ еМоци-и, които ще проследите по ТВ или в най добрия случай с кремвирш и парче хляб в ръка за домакинските мачове на В. Лески в Сф. :oops:

За едно си много,ама много прав-"КЛОАКА Е ГНЕЗДОТО....В.ЛЕВСКИ в СФ".Няма държава в Европа с такъв смотан стадион.Целта на Лудогорец е влизане в ШЛ,а не да станем шампиони на всяка цена(поне така обявиха босовете).Сега ви е момента,догодина ще го духате

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 01 сеп 2014 23:22

mozart написа:

Детето, както ме наричаш в Сряда вечер беше във ВИПа на ст. В. Левски и искрено и от сърце се радва за победата на Лудогорец. Но изпълненията на Шуменския снощи ме върнаха в жалката ни БГ действителност. С това не се помага на никого, а само се трупа негативизъм спрямо Лудогорец, който наистина е явление в мизерния ни футбол. Затова неутралните Ви фенове ще намаляват с всеки изминат кръг от А група. И ако за предстоящите мачовете от ШЛ стадиона ще е препълнен се дължи главно на противниците ви Реал и Ливърпул. Със същия успех обаче можеше да ви се паднат Шахтьор Донецк и ЦСКА Москва и повярвай ми тогава публиката щеше да е доста по-малко от последните ви мачове от ЛЕ със Загреб, Одеса и т.н. Защо ли???

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 01 сеп 2014 23:28

Mirolio написа:
mozart написа:

Детето, както ме наричаш в Сряда вечер беше във ВИПа на ст. В. Левски и искрено и от сърце се радва за победата на Лудогорец. Но изпълненията на Шуменския снощи ме върнаха в жалката ни БГ действителност. С това не се помага на никого, а само се трупа негативизъм спрямо Лудогорец, който наистина е явление в мизерния ни футбол. Затова неутралните Ви фенове ще намаляват с всеки изминат кръг от А група. И ако за предстоящите мачовете от ШЛ стадиона ще е препълнен се дължи главно на противниците ви Реал и Ливърпул. Със същия успех обаче можеше да ви се паднат Шахтьор Донецк и ЦСКА Москва и повярвай ми тогава публиката щеше да е доста по-малко от последните ви мачове от ЛЕ със Загреб, Одеса и т.н. Защо ли???

Защото сме малко, ясно е! И вие не сте кой знае колко много, но сте задружни. Не можахте 12-13000 стадион в града ви да напълните и ме изненадахте!
С този тон може и да се разберем!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 01 сеп 2014 23:34

Mirolio написа:
mozart написа:

ОК.Бил си на стаде Национале де трагедия.Искал си да гледаш футбол,а не защото си "За" или "Против" Лудогорец.Искам конкретен отговор и не ми се обяснявай като любовница

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 01 сеп 2014 23:38

mozart написа:
Mirolio написа:
mozart написа:

Защото сме малко, ясно е! И вие не сте кой знае колко много, но сте задружни. Не можахте 12-13000 стадион в града ви да напълните и ме изненадахте!
С този тон може и да се разберем!

Човек, ясно е че сте малко! Няма ка да сте много от малкия град. Аз обаче ти говоря за неотралните фенове, феновете на футбола от цяла България, включително и тези от Ст. Загора. Тези ви фенове ще намаляват след мачове като снощния! Аз обаче не ви се сърдя! Не мисля, че снощи Домусчиев или Петричев са се разхождали с пачки в торбата и са питали къде е Ст. Тодоров. Жалкото е че тоя слагач и оня другия Ал. Костадсинов (ако помниш мача за купата с Берое мин. година в Разград) се подлагат без някой да ги моли или притиска! Те са си подлоги по душа и утре ще се подложат отново на силните на деня. Ами ако това не са Лудогорец?? Е, тогава ще разбереш каво е!!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 01 сеп 2014 23:43

Mirolio написа:[
Феновете на Берое са сред най-справедливите, на което ги научи геноцида на "големите" през годините. Сравнение не може да се прави! Мен не ме гледай! Аз не съм типичния Бероец. На моменти съм вулгарен, което обаче, повярвай ми също е провокирано от други подобни писания. Не бих ви съдил, но личното ми мнение е, че след години (не зная точно колко) няма да ви има на хоризонта, а феновете на Берое ги е имало близо 100 години и явно ще ги има поне още толкова!

Всеки отбор в България има твърди фенове, разбери го !
Разбери че Лудогорец го е имало и в Б и В група, и много от пишещи тук сме ходили на тези мачове! И средно винаги сме били 3000 души (говоря за Б група, във В - по малко) ! Гледах наскоро статистика на б група за сезона 1999/00 от Спорт тото, и там сме на второ-трето място по посещаемсот с около 3000 души , тогава не сме били шампиони, а изпадащи...
Хората обичат отбора и винаги са били зад него, ама как да разберете...говоря за тези 3000 души, които никак не са малко...това е 1/10 от града ....това прави вие да сте 15 000 редовни зрители, имате ли го - не !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 01 сеп 2014 23:48

Mirolio написа:[

Човек, ясно е че сте малко! Няма ка да сте много от малкия град. Аз обаче ти говоря за неотралните фенове, феновете на футбола от цяла България, включително и тези от Ст. Загора. Тези ви фенове ще намаляват след мачове като снощния! Аз обаче не ви се сърдя! Не мисля, че снощи Домусчиев или Петричев са се разхождали с пачки в торбата и са питали къде е Ст. Тодоров. Жалкото е че тоя слагач и оня другия Ал. Костадсинов (ако помниш мача за купата с Берое мин. година в Разград) се подлагат без някой да ги моли или притиска! Те са си подлоги по душа и утре ще се подложат отново на силните на деня. Ами ако това не са Лудогорец?? Е, тогава ще разбереш каво е!!

Тук мисля че си прав...за съдиите !
Аз дадох и пример и за дузпата със Стяуа , имаше ли я -не, имаше ли червен картон за варела - имаше. Е и ? Пак бихме . Едва ли Стяуа са го купили, просто свири за по- известния отбор , отбора по изгоден на УЕФА - Стяуа..
Така е и с нашите съдии, искат да се харесат...
И нас са ни рязали, но никой не го споменава тук, щото така е модерно - да се плюе Лудогорец..
Последна промяна от snakebite на 01 сеп 2014 23:49, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”