Кои са лидерите в Първенството?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Кои са лидерите в Първенството?

Мнениеот blue magic » 29 ное 2009 18:23

SkArY_9 написа:Темата е почистена, а проданов наказан.

И каква е сега тая цензура?
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 29 ное 2009 18:27

Искам да разбера, защо дори и един привърженик на някои друг отбор не на Левски не каже с ръка на сърцето, че Левски играят по-добра игра от останалите отбори в момента дори и след криза....нали знайте "на инат дупе се насира"
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 29 ное 2009 18:28

Изобщо не споделям мнението, че Левски и ЦСКА са станали по-слаби, все толкова си играят, разликата е там, че освен Литекс на футболната карта в България от няколко години се намесиха сериозно отборите на Черно Море, Локо София, а сега и Черноморец, като прибавим към това и амбициозния отбор на Миньор и традиционно тежките Славия и Берое, Пирин мисля че определено първенството е едно от най-добрите в последните години
Последна промяна от kambata на 29 ное 2009 18:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 29 ное 2009 18:30

Лидерите днес просто бяха надиграни тактически.Илиян Илиев е съвършен демагог и тактик.Имам чувството,че за 1-то полувреме преди мача им е казал да го проспат,а второто да изригнат :) Така и стана,ако бяха вкарали дузпата,друго щеше да е,но просто през 2-то полувреме Берое сгази Литекс

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 29 ное 2009 18:41

_RoKi_ написа:Лидерите днес просто бяха надиграни тактически.Илиян Илиев е съвършен демагог и тактик.Имам чувството,че за 1-то полувреме преди мача им е казал да го проспат,а второто да изригнат :) Така и стана,ако бяха вкарали дузпата,друго щеше да е,но просто през 2-то полувреме Берое сгази Литекс

+1
БЕРОЕ ЗАРА!!!
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 ное 2009 19:05

_RoKi_ написа:Лидерите днес просто бяха надиграни тактически.Илиян Илиев е съвършен демагог и тактик.Имам чувството,че за 1-то полувреме преди мача им е казал да го проспат,а второто да изригнат :) Така и стана,ако бяха вкарали дузпата,друго щеше да е,но просто през 2-то полувреме Берое сгази Литекс

Абсолютно логична стратегия,с оглед уморения и с липсващи играчи Литекс.Малко рискована,но в края на краищата-победоносна!Оранжевите не можеха да ходят второто.То и ний добре,че играхме с Монтана,че ако бяхме в Сливен,примерно,също щяхме да берем ядове :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 ное 2009 19:08

USF написа:
lakito7 написа:Лидерът е винаги един и се казва Левски.Както очаквах,ще се повтори миналия сезон,слабо начало и силен край,най-вероятно с шампионска титла.

Ама момиченца, лидерът винаги е само един!!! То титлите го показват!!! И пак ще стане като на снимката ми на аватара! И в България, и в Европа на всякъде ви ....! ;)

От 15 точки не бяхме ви обръщали,но напролет ще изживеем и това...А кой кого е..л,ще видим след пролетното дерби,но аз на ваше място не бих преливал от оптимизъм,не знам...

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Мнениеот USF » 29 ное 2009 19:15

sin4ec написа:
USF написа:
lakito7 написа:Лидерът е винаги един и се казва Левски.Както очаквах,ще се повтори миналия сезон,слабо начало и силен край,най-вероятно с шампионска титла.

Ама момиченца, лидерът винаги е само един!!! То титлите го показват!!! И пак ще стане като на снимката ми на аватара! И в България, и в Европа на всякъде ви ....! ;)

От 15 точки не бяхме ви обръщали,но напролет ще изживеем и това...А кой кого е..л,ще видим след пролетното дерби,но аз на ваше място не бих преливал от оптимизъм,не знам...

Аз обичам да съм оптимист, а обръщането на точките, малко трудно! Щото с преките конкуренти вие имате гостувания, а ние домакинства!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 ное 2009 19:27

До USF:Не знам на базата на какво си оптимист,но това са ваши проблеми.Мачовете с преките конкуренти-Литекс и ЦСКА са дербита и няма никакво значение къде се играят.Ако мислите,че лесно ще биете Литекс или Морето,щото сте домакини,объркали сте се нещо.Ако визираш гостуването ни в Бургас и Варна,не смятам,че за нас мач в София с тези отбори е по-лесен от гостуване...И бих контрирал,че ще ходите в Перник и Стара Загора.И също ви предстои мач в Бургас,така че не се уповавай на четирите точки,малко са.Но за вас проблемът е,че играете антифутбол,което автоматично прави всеки мач сложен,и не виждам никакво развитие за една година,при нас е малко по-различно.Литекс все пак ще стане шампион,според мен,ние ще сме втори-но това е само теория,напролет,живот и здраве ще видим кон боб яде ли... :)

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 29 ное 2009 19:59

Captain Stottlemeyer написа:
SkArY_9 написа:Темата е почистена, а проданов наказан.

А ле-ле-е :) Тук се почна-а една уборка,гаче Барак ще идва да ни прай визито .... :mrgreen: Айде гушкайте се там с другио мод - слависта и си менкайте мнения, темата изтъпя много, останете си само модовете .... а "Арсенал" и "Челси" играят вече 25 минути.... :evil:

Нищо не успях да разбера :|

Върни се в “Футбол - България”