SkArY_9 написа:Темата е почистена, а проданов наказан.
И каква е сега тая цензура?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
SkArY_9 написа:Темата е почистена, а проданов наказан.
_RoKi_ написа:Лидерите днес просто бяха надиграни тактически.Илиян Илиев е съвършен демагог и тактик.Имам чувството,че за 1-то полувреме преди мача им е казал да го проспат,а второто да изригнатТака и стана,ако бяха вкарали дузпата,друго щеше да е,но просто през 2-то полувреме Берое сгази Литекс

_RoKi_ написа:Лидерите днес просто бяха надиграни тактически.Илиян Илиев е съвършен демагог и тактик.Имам чувството,че за 1-то полувреме преди мача им е казал да го проспат,а второто да изригнатТака и стана,ако бяха вкарали дузпата,друго щеше да е,но просто през 2-то полувреме Берое сгази Литекс
USF написа:lakito7 написа:Лидерът е винаги един и се казва Левски.Както очаквах,ще се повтори миналия сезон,слабо начало и силен край,най-вероятно с шампионска титла.
Ама момиченца, лидерът винаги е само един!!! То титлите го показват!!! И пак ще стане като на снимката ми на аватара! И в България, и в Европа на всякъде ви ....!
sin4ec написа:USF написа:lakito7 написа:Лидерът е винаги един и се казва Левски.Както очаквах,ще се повтори миналия сезон,слабо начало и силен край,най-вероятно с шампионска титла.
Ама момиченца, лидерът винаги е само един!!! То титлите го показват!!! И пак ще стане като на снимката ми на аватара! И в България, и в Европа на всякъде ви ....!
От 15 точки не бяхме ви обръщали,но напролет ще изживеем и това...А кой кого е..л,ще видим след пролетното дерби,но аз на ваше място не бих преливал от оптимизъм,не знам...
Captain Stottlemeyer написа:SkArY_9 написа:Темата е почистена, а проданов наказан.
А ле-ле-еТук се почна-а една уборка,гаче Барак ще идва да ни прай визито ....
Айде гушкайте се там с другио мод - слависта и си менкайте мнения, темата изтъпя много, останете си само модовете .... а "Арсенал" и "Челси" играят вече 25 минути....
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост