Тренера, макар че нищо не играем при него най-малкото заслужава уважение и кредит на доверие затова, че се реши да дойде и да ни помогне в този труден на този етап момент за нас.Момчетата не мисля, че е най-удачното в този момент да ги критикуваме по ред причини, които са известни на всички - млади момчета, необиграни, без пълноценно проведена подготовка не мисля, че трябва да сме особено критични към тях поне на този етап.Сега най-важното е да сме с отбора, да си го подкрепяме без значение дали падаме или бием...и разбира се да чакаме по-добри времена.Аз лично не се и надявах в отбора да имаме футболисти, като Камбуров, Наков, Здравко Илиев,Бранимир Костадинов и т.н.
За мен лично хората от Сдружението направиха повече отколкото можеше да се очаква.Кво ви пука, ве...падаме/бием поне играем честно.А и нека да е ясно, че ние нямаме кой знае какви футболисти, че да имаме високи очаквание към отбора, като цяло.На Неделчо още състава не му е ясен...и той е объркан човека.Карагерен дето раздвижи играта го държи на пейката вместо да започне с него.Бранимир, който може да развинти всеки защитник в А гр. също стои на пейката.Напускал ми само защитници и очаква да вземе нещо...ми няма как!Молдованов и Здравко се дублират на бека ЩО?!

Пловдив е черно-бял