Виляреал - Барселона FT 0-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Re: Виляреал - Барселона 31.08.2014 /20:00ч/ Ла Лига 2 кръг

Мнениеот enguerino » 01 сеп 2014 13:03

Е, имаше си положения :roll: 2 греди, на Неймар на голлинията, 1 на Ракитич...

Вече втори мач другия отбор няма удар към вратата въпреки, че имаха 2 греди и жълтите вчера, ама едната беше на Албиноса :mrgreen:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 01 сеп 2014 13:06

Е те Виляреал бяха паркирали автобуса :Х , аз очаквах малко повече да ни притискат :)

Офтопик:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 01 сеп 2014 18:37

Според мен пък си имахме доста положения...гредите, Меси 3-4 пъти би от малкото поле, но или го блокирваха или в аут....

според мен си личи, че има разлика в мотивацията, а и Браво някък много ме радва и съм супер спокоен с него...

очаквам пролетта да сме много силни след като Суарез и Неймар(да се надяваме) влязат в нужната форма.... ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

rainman_p
Контакти:

Мнениеот rainman_p » 01 сеп 2014 20:46

Да ви кажа доволен съм получава се засега играта на Барса. Вратаря е стабилен според мен макар и да имаше едно две рискови отигравания. Най ме кефи защитата.. въпреки, че са се изиграли само 2 мача на мен ми се струва, че прави по-малко грешки от преди, а Матийо не е чак толкова зле.. при статичните положения са далеч по-стабилни. Пък и да видим как ще се впише и Вермален ако всичко върви добре и няма контузени се очертава Барса да имат една от най-стабилните отбрани в Премиера. Халфовата линия нещо куца обаче.. Бускетс не е онзи който беше по времето на Гуардиола.. Ракитич като цяло ми допада.. много е креативен, повече ми харесва от Фабергас. Нападението още е малко мудно и разчита повече на Меси, но се надявам като се включи и Суарез да няма проблеми.. А ве като цяло бива Барса поне за сега.. Меси колкото и да говорят срещу него започна сезона доста нахъсано голяма част от головете ги изработва той или ги вкарва.. но разбрах че е контузен.. Вие знаете ли повече относно контузията?? и малко извън темата: Има ли информация за евентуален нов трансфер до последните часове..

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Re: Виляреал - Барселона FT 0-1

Мнениеот Capitan Puyol » 04 сеп 2014 23:00

Кво се оплаквате не мога да разбера... два мача 4-0 Г.Р., без допуснат гол и то на стадион като Мадригал, където се играе много трудно. Предпоставките за добър сезон са отлични...разбира се трябва да се държи високото ниво, да се опазим от контузии най-вече и си мисля че поне титлата в Испания ще е наша особено на фона на колебливите Реал и Атлетико! 8-)
За ШЛ вече е нужен и доста късмет. На първо време обаче трябва да дръпнем с точките в Примера. :roll:

Върни се в “Барселона”