Скоро по-голяма простотия не бях чел.
Тотална загуба на време.
Безсмислено и безинтересно, освен за някой близък на автора.
п.с. Половината неща са измислица. Най-малкото няма как да тръгнеш да обикаляш с раница из града, която в последствие да не може да мине за ръчен багаж...
РАЗКАЗ, който наистина ми грабна интереса
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- jembajemba
- Контакти:
Re: РАЗКАЗ, който наистина ми грабна интереса
БРАТ ВЕРНО ЛИ тоя разказ ти грабна интереса??????
НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО, пълни простотии, някъв закъснява за самолета и тича по Хийтроу, накрая го хваща.
НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО, пълни простотии, някъв закъснява за самолета и тича по Хийтроу, накрая го хваща.
Вълчан написа:Нищо в разказа не ме впечатли.Един леко напрегнат ден заради мързела да станеш навреме.Имаше навремето един вестник ЧУК-ЧУК.....пълно бе с подобни разкази завършващи доста топло.....![]()
Точно.
Текстче на ниво вестник Млад кофражист...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
-
- Контакти:
Цецо Чука написа:Вълчан написа:Нищо в разказа не ме впечатли.Един леко напрегнат ден заради мързела да станеш навреме.Имаше навремето един вестник ЧУК-ЧУК.....пълно бе с подобни разкази завършващи доста топло.....![]()
Точно.
Текстче на ниво вестник Млад кофражист...
хаха добре казано :D
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Speranza написа:Аз не мога да разбера кое в разказа е впечатляващо или уникално, че да бъде описано и да бъде обект на някакви коментари ? Това е един абсолютно често срещан сценарий на човек зад граница, който гони някакъв полет и свързаните с това притеснения и тегоби ....
Ами то в случая това е трика. Понякога предпочитам да срещна нещо, което е напълно обикновено, срещащо се в живота вместо поредния трилър, комедия или екшън. Въобще не говорим за "впечатляващ" или "уникален" случай. Поне аз не ги виждам така нещата.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Върни се в “Игри и забавления”