mozart написа:dream team написа:Не разбрахте ли, че стадионът в Разград ще се строи. Вече има сключен договор за една трибуна.
Друг е въпросът, че няма как е готов изцяло за началото на следващия сезон, съответно ако Лудогорец играе в групи на ШЛ/ЛЕ или стигне плейоф за ШЛ, пак мачовете ще са на Наоционалния.
Няма как да разберем! Домусчиев не казва нищо за останалите трибуни. Уж чакали концесия, но щом ще се отдава на концесия, защоОбщина Разград влага 4 000 000лв? Не беше ли по-добре да се кандидатсва за инфраструктора или нещо друго? Разбирам, че Домусчиев иска и Държавата в лицето на Община Разград да кандидатства, но ми се струва, че трябваше поне едно споразумение да има между двете страни, да се запише кой какви задължения има по това поразумение. Сега се получава така, че Общината строи един сектор за 4 000 000лв, но няма гаранция дали ще се довърши целият стадион. Цялата тази работа може да остане във въздуха ако Домусчиев реши, че няма нужда да дава неговите 80% и на това отгоре ще получи концесия. Дано нещата се случат, силно се надявам да се построи стадиона, но нещо от вътре ми казва, че Домусчиев допусна грешка със собственият си рев, че Държавата не помага и сега след като Общината си свърши работата се чуди как да се отметне!
Моцарт,
Това мнение го изразявам от доста време,но винаги бях наричан хийтър,било ме яд че ще имате стадион и такива работи!Трябваше да се направи някакво споразумение,защото накрая потърпевши ще сте ВИЕ,феновете!Дори олигарха да направи стадиона(с въпросните 4 милиона,не вярвам да даде от себе си) мачовете от ШЛ ще се играят в София!Особено такива като с Реал и Ливърпул-43 000 платежоспособни са за предпочитане от 10 12 000 бедни(не целя да ви обидя,това е реалността)!Виж,мач с Базел може и да отпусне на разградчани!