Кои са лидерите в Първенството?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

comeundone
Контакти:

Re: Кои са лидерите в Първенството?

Мнениеот comeundone » 29 ное 2009 17:39

Borislove написа:На този етап, с играта си, само Левски показват че са лидери и основни преденденти за титлата.

:lol: . Такива теми искренно ме радват ! Благодаря ви от сърце !
с тази игра , която Левски показват пак ще дойде четвъртък и пак в пътък сутрин форумът ще бъде напълен с хленчещи фенове на Левски .
Друго също не разбирам - каква е тая злоба по Литекс Ловеч и Гриша Ганчев ? Нима вие не си купувате мачовете и съдиите последните 15-20 години ? Имам един приятел от София /от 19 години е фен на Левски / и той много правилно го казва - Левски не правят трансфери за да имат средства да си купят мачовете ....
Надявам се да не обидя никой . Наздраве

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 29 ное 2009 17:49

браво на Берое за мъжката игра въпреки проблемите там,колкото за лидерите защо всички се уплаквате от умората ,играят събота,сряда и в събота или неделя както в този случай не могат да ходят за каква Европа говорим тогава ,закакви лидери
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 29 ное 2009 17:53

прави ми впечатление и друго,даже съдията да е свирил добре всеки втори въпрос на журналистите е "какво мислите за съдийството вмача"
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 29 ное 2009 17:58

Хайде да разгледаме лидерите!
За Литекс си казах мнението, после е Черноморец.
Сори, но нямат играчи. То само с пари не става (чест им прави, че не са "наливали" в съдии ;), доколкото знам де). Черно море ще го пропусна, защото загубиха много точки и там не ми е много ясно какво става (да се изкажат варненци ;)).
Сега Левски ;). Моят клуб. Загубихме много точки, но в БГ първенството надиграхме всички! Без ЦСКА де. Загубихме спечелени мачове, както и не спечелихме заради глупави грешки. Но отбора има дух, няма и дразги вътре в него (не агитка- ръковотство и агитка- футбулисти). Няма разнобой. Освен това и на 16-то място да сме ще се борим и справката е миналото първенство, както и сегашното.
За ЦСКА ;). Имам странното чувство, че "не желаят" да станат шампиони. Миналата година беше странна. Сега.... още по-странно. Там се "бият" на всяко ниво. Бият футболистите, самите футболисти се бият, шефовете "бият" Любо, той им отвръща. Самите собственици веднъж така, веднъж иначе. Както и Любо. Много странно ми беше изказването, че пред треньора на ЦСКА не е поставен въпроса непременно да станат шампиони! Това тотално ме обърка! Ако ЦСКА не се бори за титлата въпреки всичко, какъв лидер са? Ние бяхме в долната половина на т-цата и ясно декларирахме, че ще направим всичко възможно за титлата!
Та толкоз за лидерите ;).

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 ное 2009 18:02

petrof написа:Истината е че отборите от 1-во до 7-8-мо място са с напълно изравнени сили и всеки може да победи всеки. Това е нещо много положително в този шампионат.

За съжаление, това е не защото някои отбори са станали по-силни, а защото двата отбора с общо 57 титли на България (дано не съм сбъркал при събирането :oops: ) са неузнаваемо слаби :evil: Това се отразява и на националния отбор, макар че там играят предимно "чужденци" :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Левски София

Мнениеот Левски София » 29 ное 2009 18:03

tprodanov според мен от доста време насам си заслужава бана, но не разбирам защо още не е получил наказанието си...
България е нашата родина, Апостола е нашия баща !
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 29 ное 2009 18:09

james написа:Лидерите в първенството са комунистическият левскицска и посткомунистическият литекс и е така от 15 години първенството си е тяхно съдиите са си техни журналисти и въобще медии също и не виждам какво има да му обсъждаме ако падне комунизма тогава

Подобна гледна точка ми прилича точно на комунистическата теория, че "всички са маскари". За ЦЕЦА и Литекс разбирам, но защо включваш и ЛЕВСКИ в тази група не е ясно, нито е правилно.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 29 ное 2009 18:13

Темата е почистена, а проданов наказан.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 29 ное 2009 18:15

Captain Stottlemeyer написа:
petrof написа:Истината е че отборите от 1-во до 7-8-мо място са с напълно изравнени сили и всеки може да победи всеки. Това е нещо много положително в този шампионат.

За съжаление, това е не защото някои отбори са станали по-силни, а защото двата отбора с общо 57 титли на България (дано не съм сбъркал при събирането :oops: ) са неузнаваемо слаби :evil: Това се отразява и на националния отбор, макар че там играят предимно "чужденци" :evil:

Съгласен съм, че това изравняване на силите е от факта, че "грандовете" са слаби, а не че другите отбори са по-силни. Държа си обаче на мнението, че така първенството е много по-интересно. Какво интересно има ако както преди 15-20 години Левски и ЦСКА дръпнат още в началото с разлика пред всички останали. Така че първенството си е супер, по завързано е и има голяма интрига. Е, това явно не се харесва на феновете на двата "гранда", обаче за всички останали е много добре.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 29 ное 2009 18:21

За всички отбори е добре да има конкуренция. Защото когато само един или два отбора са на ниво в Европа не може да се просперира. Проблем е че ни куца феърплея обаче!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Футбол - България”