Хайде да разгледаме лидерите!
За Литекс си казах мнението, после е Черноморец.
Сори, но нямат играчи. То само с пари не става (чест им прави, че не са "наливали" в съдии

, доколкото знам де). Черно море ще го пропусна, защото загубиха много точки и там не ми е много ясно какво става (да се изкажат варненци

).
Сега Левски

. Моят клуб. Загубихме много точки, но в БГ първенството надиграхме всички! Без ЦСКА де. Загубихме спечелени мачове, както и не спечелихме заради глупави грешки. Но отбора има дух, няма и дразги вътре в него (не агитка- ръковотство и агитка- футбулисти). Няма разнобой. Освен това и на 16-то място да сме ще се борим и справката е миналото първенство, както и сегашното.
За ЦСКА

. Имам странното чувство, че "не желаят" да станат шампиони. Миналата година беше странна. Сега.... още по-странно. Там се "бият" на всяко ниво. Бият футболистите, самите футболисти се бият, шефовете "бият" Любо, той им отвръща. Самите собственици веднъж така, веднъж иначе. Както и Любо. Много странно ми беше изказването, че пред треньора на ЦСКА не е поставен въпроса непременно да станат шампиони! Това тотално ме обърка! Ако ЦСКА не се бори за титлата въпреки всичко, какъв лидер са? Ние бяхме в долната половина на т-цата и ясно декларирахме, че ще направим всичко възможно за титлата!
Та толкоз за лидерите

.