Щото ако беше дошъл в Ливърпул щеше да го запомни някой. Комплексирано човече такова
Фалкао е на почти на 29 и няма почти нищо като титли и купи,очевидно няма и да има след като е пред подпис с вас.Ако бях на твое място нямаше да ходя да ровя из форумите на другите и да говоря за комплекси при положение че написаното от теб и присъствието ти тука показва кой е с комплексите.Тук е зона където твоя измислен отбор е с 20 годишна история която приключи и ако не ти харесва не влизай тука.Ако почна да плюя из вашия форум след всеки пост които не ми харесва и не съм съгласен ще трябва да правя само това денонощно
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Добре де защо Фалкао не би паснал при нас ? Какви са ви доводите ? На какво се аргументирате, че никога няма да играем в ШЛ ? Защо сме посредствен отбор ? Ето задавам ви просто въпроси като човек
. Сега да не ми кажете, че Юнайтед е измислен тим и всичко спечелено през 27те години на САФ е дело на съдиите ? Дайте нещо друго
. Фалкао бил вече ром или не знам си какво, само защото е избрал Юнайтед пред Ливърпул(аз поне се отнасям с уважение към вашия отбор като му изписвам името правилно). Защо ?
[/center]Re: Селекцията в Ливърпул
Rofles написа:Добре де защо Фалкао не би паснал при нас ? Какви са ви доводите ? На какво се аргументирате, че никога няма да играем в ШЛ ? Защо сме посредствен отбор ? Ето задавам ви просто въпроси като човек. Сега да не ми кажете, че Юнайтед е измислен тим и всичко спечелено през 27те години на САФ е дело на съдиите ? Дайте нещо друго
. Фалкао бил вече ром или не знам си какво, само защото е избрал Юнайтед пред Ливърпул(аз поне се отнасям с уважение към вашия отбор като му изписвам името правилно). Защо ?
Дали ще пасне времето ще покаже.И не че няма никога да играете в ШЛ- този сезон е малко вероятно с оглед играта ви и липсата на достатъчно класни футболисти на всички постове особено в защита.А ако ти извадя безсмислени и непредизвикани изказвания по наш адрес от вашия форум няма да ти стигне година да отговориш защо.
- dNelbandian
- Контакти:
Rofles написа:Добре де защо Фалкао не би паснал при нас ? Какви са ви доводите ? На какво се аргументирате, че никога няма да играем в ШЛ ? Защо сме посредствен отбор ? Ето задавам ви просто въпроси като човек. Сега да не ми кажете, че Юнайтед е измислен тим и всичко спечелено през 27те години на САФ е дело на съдиите ? Дайте нещо друго
Какво да ти отговарям бе, збавен. Само като видя ''Фалкао избра Юнайтед пред Ливърпул'' и умирам от смях. Ако Ливърпул имаха интерес към него и желание да го вземат, щяха да го направят. Да не говорим, че Ди Мариа си го каза открито, че от Реал Мадрид са го принудили да премине в Юнайтед, което само по себе си означава, че Ди Мариа ВЪОБЩЕ не е искал в Юнайтед.
Отговора на уникално глупавият ти въпрос е, че няма как да изместите Ливърпул, Сити, Челси и Арсенал от топ 4. Не защото резултатите са слаби, ами защото няма НИКАКВА ИГРА, 5,6 полужения средно на мач, 1,2 точни удара и това е. А за да тръгне играта, трябва доста, доста време и правилни играчи, а Юнайтед време няма. Ако Ван Гал не влезе в топ 4 и той е пътник. А 2-ра година извън топ 4 ще спре всякакви финансови приходи, и Юнайтед ще харчи толкова колкото Суонзи и Нюкасъл. Нищо лично, но това е реалност.
Аз не съм казъл, че жалкото ти отборче няма да играе никога в ШЛ, казах точно, че Фалкао няма да играе в ШЛ. Ама ти си толкова заблуден, че четеш между редовете.
Добре, както кажете. Нямам намерение да се съгласявам с Вас. Успех ви желая и ще си говорим пак в края на сезона. Ди Мария е наш играч - факт, ти не можеш да кажеш дали е искал или не, не си му агент или близък приятел нали
. Може пък да е искал ? Знае ли човек
. Не играем в Европа, но взимаме доказани имена, значи все пак Юнайтед е голям отбор, не баш от ранга на Суонзи нали ? : )
[/center]- dNelbandian
- Контакти:
Rofles написа:Добре, както кажете. Нямам намерение да се съгласявам с Вас. Успех ви желая и ще си говорим пак в края на сезона. Ди Мария е наш играч - факт, ти не можеш да кажеш дали е искал или не, не си му агент или близък приятел нали. Може пък да е искал ? Знае ли човек
. Не играем в Европа, но взимаме доказани имена, значи все пак Юнайтед е голям отбор, не баш от ранга на Суонзи нали ? : )
Ами всички коментатори по Нова Спорт казаха, че играча е казал, че е бил принуден да напусне Реал Мадрид, но ти си геаниален спец и разбирач нали така? Ти знаеш най-много. Какво съм тръгнал аз да ти давам акъл.
Те Юнайтед ще станат шампиони нали така? Ще вземат купата ФА. Даже зимния трансферен прозорец още 150 милиона ще изхарчат.
Какво взимате добри играчи бе заблуден, това е явен и отчайващ ход Юнайтед да се върне в топ 4. Ако Юнайтед не влезне в топ 4, ще харчите точно колкото Тотнъм това лято. Те нали миналото лято 100 милиона пръснаха, а сега колко изхарчиха? - 10 милиона на кръст.
dNelbandian написа:Rofles написа:Добре, както кажете. Нямам намерение да се съгласявам с Вас. Успех ви желая и ще си говорим пак в края на сезона. Ди Мария е наш играч - факт, ти не можеш да кажеш дали е искал или не, не си му агент или близък приятел нали. Може пък да е искал ? Знае ли човек
Ами всички коментатори по Нова Спорт казаха, че играча е казал, че е бил принуден да напусне Реал Мадрид, но ти си геаниален спец и разбирач нали така? Ти знаеш най-много. Какво съм тръгнал аз да ти давам акъл.
Те Юнайтед ще станат шампиони нали така? Ще вземат купата ФА. Даже зимния трансферен прозорец още 150 милиона ще изхарчат.
Какво взимате добри играчи бе заблуден, това е явен и отчайващ ход Юнайтед да се върне в топ 4. Ако Юнайтед не влезне в топ 4, ще харчите точно колкото Тотнъм това лято. Те нали миналото лято 100 милиона пръснаха, а сега колко изхарчиха? - 10 милиона на кръст.
Не, аз може да си имам надежди за титлата и ФА къп, но съм наясно, че на отбора му е нужно време за сработване, а на ЛвГ също за налагане на своите идеи, които аз силно се надявам да не са свързани със схемата 3-5-2. Не мога да кажа искал ли е, или не е искал, Ди Мария да премине при нас, но също така и ти не можеш да кажеш, нали така ? Факт, е че в момента сте по-силни от нас, а ние сме в криза, но са минали само 3 мача от сезона, не бива да се правят такива заключения(за години напред). И успокой малко тона, стига, че пушак излиза чак от тебе от бяс. Нищо лично, но е смешно да ми сравняваш Юнайтед със Суонзи и т.н. : )
Последна промяна от Rofles на 01 сеп 2014 15:29, променено общо 1 път.
[/center]Re: Селекцията в Ливърпул
Взимате доказани играчи в които 1-2 години футбол на високо ниво ! Най-много 3 години с много уговорки.
Вижте си нападението. Всички са пред края на кариерата си.Дори за някои се говори ,че това може би е последният им сезон на високо ниво.
Ние взехме Балотели в който има поне още 5г футбол.Да не говорим , че при вас има крещяща нужда от защитници , а не взехте нито един.
Фалкао 29г. , Рууни 28г., Ван Перси 31г, - залязващи звезди. Стърижд 25г., Балотели 24г.
виждаш ли разлика ?! Стърлинг и Ориги няма да казвам на колко са 
Вижте си нападението. Всички са пред края на кариерата си.Дори за някои се говори ,че това може би е последният им сезон на високо ниво.
Ние взехме Балотели в който има поне още 5г футбол.Да не говорим , че при вас има крещяща нужда от защитници , а не взехте нито един.
Фалкао 29г. , Рууни 28г., Ван Перси 31г, - залязващи звезди. Стърижд 25г., Балотели 24г.
Последна промяна от iliev72 на 01 сеп 2014 15:31, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Rofles написа:Добре, както кажете. Нямам намерение да се съгласявам с Вас. Успех ви желая и ще си говорим пак в края на сезона. Ди Мария е наш играч - факт, ти не можеш да кажеш дали е искал или не, не си му агент или близък приятел нали. Може пък да е искал ? Знае ли човек
Не винаги отбор с доказани имена е гаранция за успех - вие най-добре трябва да го знаете това.Не един и двама доказани футболисти са се проваляли така че няма гаранция че някой за който са дадени 60-70 млн ще се представи така както се очаква.САФ това му беше силата и това ще ви липсва успяваше без да привлича много имена да има отбор и въпреки всичко и той има горчив опит от голям трансфер(Верон например).И може да ти е смешно но на базата до момента нямате право да се сравнявате с Суонси нито по точки нито по игра
iliev72 написа:Взимат доказани играчи в които 1-2 години футбол на високо ниво ! Най-много 3 години с много уговорки.
Фалкао 29г. , Рууни 28г., Ван Перси 31г, - залязващи звезди. Стърижд 25г., Балотели 24г.виждаш ли разлика ?! Стърлинг и Ориги няма да казвам на колко са
Фалкао е на 28, и ако е здрав има още много футбол пред себе си
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта